- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Благодарим ви!
Искам само да споделя нещо.
Чрез теенпроблем се запознах с един от наи добрите ми фр,човека които си обичкам ужасно много и вероятно бъдещия ми съпруг(много станаха нещата нали)и човека с които ми е адски приятно да съм винаги и по всяко време.С моето лъвче сме вече заедно от 10 месеца,непрестанна любов е не всякога разбиратество,но без тва иначе живота е скучен,а и после ми е още по сладко с него.
Ами тва е исках просто да ви споделя и да пожелая на всички такава семеина идилия като нашата и любов от все сърце.Обичаите се бе хора,че без любовта сме за никъде.муцки на всички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодарим виПървоначално написано от ~sladko_tIgAr4e~
Наистина ако не беше форума щяхме да сме по празни с моето тигърче
Благодарим ви teenproblem =D>
баце пожелавам ти го, и на мен си го пожелавамПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Бравомноу щастие ви желая ;>
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Толкова е мило...Радвам се, че не всяка тема е за някой, отчаян от любовта, защото всъщност няма нищо за отчайване - тя е най-красивото чувство!
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мисля,че и аз намерих любовта си......във форума![]()
mn ste sladki sog 4e vs vi zavijdat blagorodnopojelavam na vs takava luibov
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
mn ste sladki sog 4e vs vi zavijdat blagorodnopojelavam na vs takava luibov
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Да бе да, много се съмнявам да е вярно това...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Радвам се за вас,никога не съм си мислила,че от форум може да се получи нещо таковаПървоначално написано от tuzaro
И аз си го пожелавам
![]()
И ние ти го пожелавамеПървоначално написано от Krem4eto
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ае ся що реши да пишеш анонимно? Поне кажи коя си, ква си?![]()
Пич успокой сеПървоначално написано от Freeminded
Така е решила,така е направила
![]()
Не съм нервен, просто тая хем иска да каже, че най-добрите и приятели са от форума, хем не иска да каже коя е. Любопитно ми е просто.Първоначално написано от Lav40
Хехе радвам се за васДано сте все така щастливи и дълго време да сте заедно.
![]()
![]()
Ой колко сладко![]()
ЕеЕ колко хубаво е да се види и една позитивна и хубава тема сред сичкото тва отчаяние, браво на вас, продължавайте да се обичате и занапред и всичко най най сладури![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ей,браво.Въпреки че не ви познавам, се радвам на щастието ви дано и занапред да продължавате да се обичате и любовта ви един към друг със всеки изминат ден да става все по-силна.![]()
П.С1.-Кремче няма не възможни неща на този свят,както сама се обеди.
![]()
П.С2-Няма защо да нападате влюбените,те просто са пожелали анонимност, кои сме ние, че да им я отнемаме?
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да,и аз се запознах с доста хора от форума.
Даже ходихме с едно момиче,но тя ми направи разни гадни номера и скъсахме...
Но не съжалявам,де.![]()
Баси якотооооЕ да сте все така щастливи и да се обичате хорица. ЛЮБОВТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА !!!
![]()
![]()
=D>
Abosliutno si prav/a podkrepqm te s dve ryceПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Живи и здрави да сте и все такива хубави моменти да ви се случват и на тях и на останалите...!!
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!