.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Вие имате ли такива проблеми?

Еми значи моя проблем е че миналата вечер си говорих с мама и тя ми каза че ми забранява да имам гаджета докато не стана на 18год. аз разбира се започнах да се хиля ама тя беше сериозна.Аз съм на 13год.И искам да ви питам вие имате ли такива проблеми и се извинявам предварително ако има такава тема.те преди нямаха нещо против ама незнам защо вече имат

Хич да не ти пука,може да го е казала просто така, защото е била нервирана,пък и не е нужно да разбира, че си имаш гадже.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Варна
    ami i az imah predi godina tak1v problem/sy6to bqh na 13/ii si imah aver nezavisimo kakvo si mislqt na6te.i stana taka 4e kazvah 4e izlizam s averki p1k si izlizah na sree6ti.i vednyj otidohme s avera mi v morskata gradina/ot vn sym/i sme si sednali na edna peika i toq moment maika mi i edna neina fr sa minali zad nas p1k sa na videli otdale4e i na sledvat v1ob6tee prostotii.i az ni6to ne razbiram.i kat sa pribrah vk16ti maika mi mi se razbu4a i dvete zaedno vzaimno si kra6tqhme i vposledstvie az q ubedih 4e ve4e ne s1m 4ak tolkova malka i ottogava ve4e po4ti godina i polovina nqmam problemi po toq v1pros.i si izlizam s koito si iskam =]] uspeh s problema.opitai se da i obqsni6 4e si porasnala ve4e =]]]
    Ухаят ти краката в мрака,

изпълват цялото купе,

а влакът тихичко си трака,

на мене малко ми е зле.

ne e nujno maikati da zname se pak tva si e tvoq jivot kasmet

OMFG

секс... винаги е заради секса. тцтцтц...
    за пръв път чувам подобно нещо, ама то верно, че може би си още малка... притесняват се да не се отракаш много от рано
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

На всеки родителите са различни,опитай да говориш с нея може да размисли.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

love_devil3
    Guest
    e izvinete mn ama kak nqma da razberat tehnite 4e si ima gadje ? da ako govorim za nekva broika 1 - 2 sed max da ... ama za nqkva seriozna vruzka kak nqma da razberat nali 6te q pitat kade otiva i takia raboti A po vuprosa mi mili4ka az mislq 4e maika ti kato stane6 na 15 - 16 ve4e sus sig nqma da misli taka ... puk i na 13 ne si li mn malka ama de da znam te vremenata mn se promeniha Samo spoks ne se tormozi za ne6ta koito o6te ne sa stanali

хахахахаха, и с мен беше нещо такова: казваше ми: "Гаджета-11 клас втория срок" а пък аз в девети и тя после размисли и ми каза, че любовта е най-силното чувство на земята ........и така.........ех колко обичам мама
    Момиче съм

mi ne nqmam takuv problem,naprotif-maiak mi ze da me razpitva neprestanno po taq tema dali si imam gadje koi e kak se kazva i t.b. i mn se dr

Мега фен
    Град
    София
    Не,не съм имала.Това е ненормално
    [size=7][b][u]fosse cos

NE SE ZASQGAI OT TUI KOETO E KAZALA MAIKA TI NADALI NA TVOQTA V1ZRAST E NQMALA GADJE T1I 4E AKO TE \/ HVANE Q POPITAI DALI E IMALA GADJE KOGATO E BILA NA 13 I AKO KAJE NE ZNA4I TE LIJE
    Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Хич да не ти пука,може да го е казала просто така, защото е била нервирана,пък и не е нужно да разбира, че си имаш гадже.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Все пак си на 13 и е нормално да имаш подобни проблеми.

Аз нямам такива проблеми,но принципно не обсъждам с никой от нашите
    тази тема.Може да има някое подхвърляне от рода:"Как е с гаджетата/Има ли гадже",на които аз просто казвам "Не",независимо дали имам или нямам.

Повече от фен
    А спокойно, казва го за да те сплаши, защото е загрижена.Ти неминуемо ще имаш гадже до 18 и майка ти ще трябва да го рпеглътне, не може да те затвори в къщи.Всчико ще отмине.А и всички имаме такива проблеми понякога.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Не, напротив. Майка ми постоянно любопитства и все ме бъзика за момчета, дори когато съм сингъл. А баща ми не си вре носа в личния ми живот...браво на него! =D>

Град
    Bikini Bottom
    Остава да ти забранят да дишаш Да не ти пука от тея тъпни.... прай си квот знаеш... но умната, да не станеш майка на 15

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога не съм имала такива проблеми
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Ми не, не съм имала такива проблеми...Сигурно е била ядосана от нещо или ти си я изнервила с нещо, което си направила и просто си е изляла яда, като най-лесното е да ти забрани! Така че, не се притеснявай, ще й мине Успех!

Еми мойта майка ми е казала забивки-да(под забивки разбира кино,цуни муни),гадже,приятел по-сериозно до 16 години-недей.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ми не, не съм имала такива проблеми...Сигурно е била ядосана от нещо или ти си я изнервила с нещо, което си направила и просто си е изляла яда, като най-лесното е да ти забрани! Така че, не се притеснявай, ще й мине Успех!
    Ми да, може наистина да ти е била сърдите... споко, за любовта има време винаги

Кой ли ги пита...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Първо нека ти кажа щом си само на 13 до 18 имаш още доста време нещата ще се променят .. Аз лично не споделям с наще такива неща .. Баща ми последно време се опитва да подпита с намеци от орта на "Ти да не си фана някое гадже " моя отговор си е не ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Позната история,ако знаеш баща ми как ме ревнува от приятля ми а съм на 17.

Град
    in ur dreams
    Еми да само че бях на 12 и ми казаха до 20 да си нямам работа с момчета . Четири години по-късно изгубих девственоста си . 1 на 0 за мен

АМИ не!даже се ме разпитват ..кой кога каде на кого ама тай 6е е тя..ко да са прай
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

pri men e s16toto oba4e az s1m na 16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си