- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хотели
ползвалили сте хотели, за да правите сексии кои са били те
![]()
Може да се каже.не сме отивали на хотел специално с такава цел, а просто... 'така се е случило'...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Само за секс не сме ходили.
Във всеки хотел, в който сме били сме правили секс. Сега да ги изброявам всичките ли![]()
не съм!![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Първоначално написано от ReFlEcTiOn
и аз
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ДАМ.... НО СА МНОГО![]()
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
на мен ми се е случвало и то много пъти,ние и двамата знаем че се виждаме само за това,правим си кефа и си тръгваменяма нищо лошо в това
Бях на екскурзия....в един хотел в Ловеч спахме..точно името не му помня...влязох в стаята и си казах: "Сега ако Ванката беше тук къв секс щеше да имааа" ...но него го нямаше..
В последствие един от мойто даскало искаше да ме натиска иии не само...но до секс не се стигна...всъщност нищо не се случи...ноо хотела си беше супер за секс...само дето ми е малко далечко от Пловдив да се емна пак до Ловеч...
В хижа сме го правили..една хижа над Марково.....обаче името на хижата не помня..Всъщност ние отидохме там цялата компания на почивка и на разпивка...а че ше има секс се подразбираше
![]()
![]()
Робинята на Quench
Да няколко пъти. В центъра на София по малките пресечки си има прилични хотелчета точно с тая цел![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не не съм![]()
I az nesym v hodil v hotel zaradi sex s nqkoi F ama shte doide i toq moment) kuto nqma kade
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
ne no ima vr![]()
не ти тряа хотел най яко у вас си в свой води
nemmm
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж