.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат

Играчка=Плачка

Преди някаде 2 месеца се запознах с едно момче по нета сигурно и други от вас са го правили обаче аз имам мн приятели и сметнах че тоя път не си търся приятел а исках просто да се позабавлявам и се представих за друга но с времето нещата се обаркаха понеже момчето се оказа свястно и аз нещо се привързах и реших че е по-добре за мене да му кажа истината и го направих той отначало прие всичко мн зле нормално след това и в момента продалжаваме да си пишем и всичко добре не е както преди но ... Проблема е там че когато примерно ми праща целувки или нещо такова или ми говори някакви работи незнам дали не иска да ми изиграе сащия номер или е искрен и незнам какво да правя изпаднах в някаква депресия чувствам се зле като го видя на линия искам да му пиша но незнам кво да му кажа .....
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

гьгьгьгьгьгьгьггьггьгьгьг ь *смях под вода* ^^

Емм,направи така,че всичко да е както преди.Говори с него свободно без да се притесняваш - не мисли "Ами ако..".Порсто се отдай на емоциите,като те разиграва,теглиш му майната (колкото и да е трудно) - той губи все пак!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

ам ъм ми какво можеш да направиш? казваш му защо си го направила,казваш,че в последствие си разбрала,че се е окалзал свестен? и какво толкова...да го приема навътре? ти да не си врачка откъде да знаеш,че ще излезе свестен! аре давай смело..доязясни неизясненото!

Град
    Пловдив*
    ТИ сама си го каза... изграчка - плачка...
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Аз съм съгласна с magi_megi

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Емм,направи така,че всичко да е както преди.Говори с него свободно без да се притесняваш - не мисли "Ами ако..".Порсто се отдай на емоциите,като те разиграва,теглиш му майната (колкото и да е трудно) - той губи все пак!
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

ami misli6 li 4e moje6 da mu vqrva6 i 4e naistina e svesten i s teq celuvki i nqkakvi ne6ta deto ti govori e iskren i iska6 li da mu povqrva6?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ам ъм ми какво можеш да направиш? казваш му защо си го направила,казваш,че в последствие си разбрала,че се е окалзал свестен? и какво толкова...да го приема навътре? ти да не си врачка откъде да знаеш,че ще излезе свестен! аре давай смело..доязясни неизясненото!
    Съгласна!

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат
    Цитирай Първоначално написано от boy toy
    ami misli6 li 4e moje6 da mu vqrva6 i 4e naistina e svesten i s teq celuvki i nqkakvi ne6ta deto ti govori e iskren i iska6 li da mu povqrva6?
    ami .......nz dali moga da mu vqrvam no iskam da mu vqrvam iskam naistina tva koeto mi kazva da e istina ...
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си