- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приема ли ме или не?
Здравейте, хорица..
Имам следния проблем: всеки път гаджето ми като ми прави свирки не ми да свърша в устата и.. смисъл точно преди края спира и ме оставя да свърша сам.. идвало ми е наум да не и казвам, че свършвам, но ми е гадно да я лъжа..
С много приятели съм говорил и те нямат този проблем. Всмисъл.. обичаме се много, всичко е наред, но се чувствам някакси тъпо като ме избутва.. сякаш отказва да ме приеме, гадно ми е..
При вас как е и въобще какво мислите?
luja
Tova ne se sluchva samo na teb! Spi spokoinoTo si e do momicheto. Kogato pojelae, togava
![]()
Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!
Значи не опират нещата толкова до приемане или не ами до чисто физическа бариера? Защото то и аз се отдръпвам преди да свърша и не искам да я насилвам да прави нещо, което не желае.. а и не държа толкова много да свършвам в нея. Просто всичко около мене твърдят, че техните приятелки го правят и ми се стори странно.. все едно бяга от мен..
ами аз имам едно предложение за теб..защо първо ти не си оближеш спермата и тогава да искаш от нея подобно нещо..замислял ли си се че може да не и харесва тва нещо, а не че не те приема..просто не приема това нещо в устата си..аз също не бих.. и нема да сбъркаш ако се допиташ до нея, а не до форумите![]()
ами аз имам едно предложение за теб..защо първо ти не си оближеш спермата и тогава да искаш от нея подобно нещо..замислял ли си се че може да не и харесва тва нещо, а не че не те приема..просто не приема това нещо в устата си..аз също не бих.. и нема да сбъркаш ако се допиташ до нея, а не до форумите![]()
A баце ти що първо не си завреш езика в гърлото на пешко от съседния клас преди да караш гаджето ти да те целува.. шото може и да не е приятно да се целуват момчета.. мммда (тва ако си момче.. ама и ако си момиче ще ми схванеш логиката)
Принципно ми е някакво тъпо да си говоря с нея за това.. не знам дали го смятам за достатъчно сериозно, че да отдавам на него такова значение.. чак да го разискваме в личен разговор.. затова ми се иска да видя другите какво мислят..
Откъде накъде реши,че трябва "да те приема"? Не стига ,че ти го лапа,а ти и да гълта искаш, е не си ли малко нагъл бе пич?А като на всичките ти приятелчета гаджетата им го правят, помоли некой от тях да ти заеме тяхната мацка за една вечер!вече споделяйте всичко до край
![]()
Ахахаха на мене и ку4ето на съседа може да ми го лапне ако го намажем с фъстъчено масло, не е тук въпроса баси... а тва за гаджетата на приятелите ми.. за тва сме говорили и тройки не ще![]()
ами според ми се струва много ненормално, че не те приема...всмисъл когато наистина обичаш един човек искаш да го усетиш възможно най-пълно...може би не те обича,колкото си мислиш или ти няма достатъчно доверие или просто не я предразполагаш... бившите си гаджета приемала ли ги е?
да всъщност от това ми идва проблемаприятел съм с трима от бившите и.. и те ми казват, че с тях не е имала тоя проблем ;( и не знам какво да правя, баси мислех че имаме нещо специално..
Еее..... брао уе дано и за тройка си я питал![]()
![]()
Не ти ли стига да си само с нея
или пък особено да я делиш с някъф друг
![]()
за 3ки не те е срам да и говориш,а за приемането се притесняваш...хм..интересноПървоначално написано от Sunshine_Boy
ама щом и на съседа кучето ти е алтернатива,начи не е толкова голям проблема, има в чия уста да го изпразниш, тъй че не търси проблем там,където го няма![]()
За тройка с момиче съм я питал разбира се
дайк - много си вулгарна, кой ли те търпи такава тебе се чудя..
Според мен това е тъпо!Неможеш да кажеш,че момичето не те обича само щото не иска да ти глътне течностите!Я се вземете малко в ръце!Тва си е въпрос на личен избор тя ако реши че й е приятно ще го направи + това не всяка ще се надъха да ти лапа така че се задоволявай и с товаПървоначално написано от slun4icety
![]()
\
/
еми не е така дидиту....ако наистина го обича ще и идва отвътре да го направи или най-малкото ще иска да го направи за негово удоволствие...явно не си била с някого,когото да обичаш истински...и подобно отхвърляне може да е признак за сериозни проблеми в бъдеще...
Според мен трябва сериозно да говориш с нея и да се изясните
Е, кво вулгарно има в голата истина? По-ското ти си тъпо вулгарно същество мислещо с грешната глава, което си изкарва интимните проблеми не на място и не на време.
А слънчицету ти пък голем капацитет по любов се извади...Главицата ти не е увраля още,че да разбира толкоз![]()
bufu тва мое на майка ти да го пробваш първо и да кажеш как е минало.. а и какви цветя си и зел после също![]()
Ми за мен любовта не е само секс...Има мн други начини да му покажеш че го обичаш.Не казвам че не трябва поне 1 път да му задоволиш фантазиите но и ако той те обича няма да те кара да правиш нещо което неискаш...Както ние се примиряваме с техния отказ да са малко по-романтични.....![]()
dyke, не си права.. ако мислех с долната глава нямаше да и казвам кога свършвам, щеше всичко да си поеме, а ако се задави и закашля щях да я потупам по гръбчето докато и мине..
Да, дидиту любовта не е само секс,но когато сексът е любов, част от любовта, то тогава се раздаваш напълно и доставяйки удоволсвтвие на партньора, носиш и на себе си.А и не виждам нищо гнусно или извратено да го приемеш...Най-малкото като така и така си се хванала на хорото, изтанцувай го до край
До колкото теб дайк, мисля,че си прекалено цинична и това наистина може да ти попречи да видиш любовта,дори и тя да е под носа ти...Докато си с такава нагласа никога не ще съумееш да обикнеш било то човек от същия или противоположния пол![]()