.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Приема ли ме или не?

Здравейте, хорица..
    Имам следния проблем: всеки път гаджето ми като ми прави свирки не ми да свърша в устата и.. смисъл точно преди края спира и ме оставя да свърша сам.. идвало ми е наум да не и казвам, че свършвам, но ми е гадно да я лъжа..
    С много приятели съм говорил и те нямат този проблем. Всмисъл.. обичаме се много, всичко е наред, но се чувствам някакси тъпо като ме избутва.. сякаш отказва да ме приеме, гадно ми е..

При вас как е и въобще какво мислите?

love_devil3
    Guest
    luja

moq puk sam si se otdarypva 6ot znae 4e ne e mn priqtno i ne iskam da mi svar6i v ustata.. ina4e az se zamislqm nqkoi den da mu dostavq toq kef (puk i az da vida kak e )

Град
    Гърция
    Tova ne se sluchva samo na teb! Spi spokoino To si e do momicheto. Kogato pojelae, togava
    Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!

Значи не опират нещата толкова до приемане или не ами до чисто физическа бариера? Защото то и аз се отдръпвам преди да свърша и не искам да я насилвам да прави нещо, което не желае.. а и не държа толкова много да свършвам в нея. Просто всичко около мене твърдят, че техните приятелки го правят и ми се стори странно.. все едно бяга от мен..

ами аз имам едно предложение за теб..защо първо ти не си оближеш спермата и тогава да искаш от нея подобно нещо..замислял ли си се че може да не и харесва тва нещо, а не че не те приема..просто не приема това нещо в устата си..аз също не бих.. и нема да сбъркаш ако се допиташ до нея, а не до форумите

ами аз имам едно предложение за теб..защо първо ти не си оближеш спермата и тогава да искаш от нея подобно нещо..замислял ли си се че може да не и харесва тва нещо, а не че не те приема..просто не приема това нещо в устата си..аз също не бих.. и нема да сбъркаш ако се допиташ до нея, а не до форумите

A баце ти що първо не си завреш езика в гърлото на пешко от съседния клас преди да караш гаджето ти да те целува.. шото може и да не е приятно да се целуват момчета.. мммда (тва ако си момче.. ама и ако си момиче ще ми схванеш логиката)

Град
    София
    Поговорете си двамката по този въпрос!

Принципно ми е някакво тъпо да си говоря с нея за това.. не знам дали го смятам за достатъчно сериозно, че да отдавам на него такова значение.. чак да го разискваме в личен разговор.. затова ми се иска да видя другите какво мислят..

Откъде накъде реши,че трябва "да те приема"? Не стига ,че ти го лапа,а ти и да гълта искаш, е не си ли малко нагъл бе пич?А като на всичките ти приятелчета гаджетата им го правят, помоли некой от тях да ти заеме тяхната мацка за една вечер! вече споделяйте всичко до край

Ахахаха на мене и ку4ето на съседа може да ми го лапне ако го намажем с фъстъчено масло, не е тук въпроса баси... а тва за гаджетата на приятелите ми.. за тва сме говорили и тройки не ще

ами според ми се струва много ненормално, че не те приема...всмисъл когато наистина обичаш един човек искаш да го усетиш възможно най-пълно...може би не те обича,колкото си мислиш или ти няма достатъчно доверие или просто не я предразполагаш... бившите си гаджета приемала ли ги е?

да всъщност от това ми идва проблема приятел съм с трима от бившите и.. и те ми казват, че с тях не е имала тоя проблем ;( и не знам какво да правя, баси мислех че имаме нещо специално..

Град
    Пловдив
    Еее..... брао уе дано и за тройка си я питал Не ти ли стига да си само с нея или пък особено да я делиш с някъф друг

Цитирай Първоначално написано от Sunshine_Boy
    .. за тва сме говорили и тройки не ще
    за 3ки не те е срам да и говориш,а за приемането се притесняваш...хм..интересно
    ама щом и на съседа кучето ти е алтернатива,начи не е толкова голям проблема, има в чия уста да го изпразниш, тъй че не търси проблем там,където го няма

За тройка с момиче съм я питал разбира се
    дайк - много си вулгарна, кой ли те търпи такава тебе се чудя..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4icety
    ами според ми се струва много ненормално, че не те приема...всмисъл когато наистина обичаш един човек искаш да го усетиш възможно най-пълно...може би не те обича,колкото си мислиш или ти няма достатъчно доверие или просто не я предразполагаш... бившите си гаджета приемала ли ги е?
    Според мен това е тъпо!Неможеш да кажеш,че момичето не те обича само щото не иска да ти глътне течностите!Я се вземете малко в ръце!Тва си е въпрос на личен избор тя ако реши че й е приятно ще го направи + това не всяка ще се надъха да ти лапа така че се задоволявай и с това \/

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

еми не е така дидиту....ако наистина го обича ще и идва отвътре да го направи или най-малкото ще иска да го направи за негово удоволствие...явно не си била с някого,когото да обичаш истински...и подобно отхвърляне може да е признак за сериозни проблеми в бъдеще...
    Според мен трябва сериозно да говориш с нея и да се изясните

1.напълни й една чашка (със спермата ти )
    2.сложи и нещо на очите и и дай да опита
    3.ако и хареса кажи и какво е и че го пропуска секи път
    4.ако не го хареса (което най вероятно ще стане ) й подари цвете

Е, кво вулгарно има в голата истина? По-ското ти си тъпо вулгарно същество мислещо с грешната глава, което си изкарва интимните проблеми не на място и не на време.
    А слънчицету ти пък голем капацитет по любов се извади...Главицата ти не е увраля още,че да разбира толкоз

bufu тва мое на майка ти да го пробваш първо и да кажеш как е минало.. а и какви цветя си и зел после също

Град
    Варна
    Ми за мен любовта не е само секс...Има мн други начини да му покажеш че го обичаш.Не казвам че не трябва поне 1 път да му задоволиш фантазиите но и ако той те обича няма да те кара да правиш нещо което неискаш...Както ние се примиряваме с техния отказ да са малко по-романтични.....

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

dyke, не си права.. ако мислех с долната глава нямаше да и казвам кога свършвам, щеше всичко да си поеме, а ако се задави и закашля щях да я потупам по гръбчето докато и мине..

Да, дидиту любовта не е само секс,но когато сексът е любов, част от любовта, то тогава се раздаваш напълно и доставяйки удоволсвтвие на партньора, носиш и на себе си.А и не виждам нищо гнусно или извратено да го приемеш...Най-малкото като така и така си се хванала на хорото, изтанцувай го до край
    До колкото теб дайк, мисля,че си прекалено цинична и това наистина може да ти попречи да видиш любовта,дори и тя да е под носа ти...Докато си с такава нагласа никога не ще съумееш да обикнеш било то човек от същия или противоположния пол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си