- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли шанс? Според плана да или не?
Имам ли шанс ако изпълня следния план?
Аз съм на 15 ще правя 16 скоро.
Една сервитьорка на около 16 17 18 според мен е на 16 бачка в едно кафене в което ходя всеки ден заради нея, много ми е симпътична и винаги е много мила, смисъл супер пекана е![]()
Планът:
Отивам купувам някви цветя пример : 1 роза или повече зависи от парите ...
отивам при нея и и казвам че я харесвам/или че е хубава а бе нещо от сортаи я питам дали някой път би искала да излезе с мен ?
Ако сте на нейно място какво бихте направили?
1Бихте ме одрязали.
2Бихте се съгласили.
3Бихте се измъкнали.
4Нямаше да ти обърна внимания.
5Ще се впечетля обаче си ми малък.
Отговорете и на тази анкета, моля ви защото още се колебая дали да рискувам.
Ами, пич, има едно голямо ЗАВИСИ. Зависи дали ти и харесваш/допадаш. Зависи дали си има приятел вече. Зависи как ще приеме това, което ще направиш. Като идея е много хубаво и романтично, на мен лично ми харесва как си го замислил, но така като не я познаваш толкова много може само да предполагаш каква ще бъде реакцията и. Успех ти пожелавам!![]()
>>> House Music <<<
Пусни снимка и щи кажа![]()
На мен лично ми харесват романтичните неща,но не всички са такива...трябва да разбереш тя по какво си пада..Също така поне няколко пъти развържи разговор не само от рода здр как си,за да й покажеш че всъщност съществуваш и в крайна сметка ако тя "отвърне" на симпатиите ти(не почне да те реже) може да я попиташ...\
/
100% tva e mn milo e pak zavisi ot tebe q dai naistina nqkoi pic da ta vidim ne sa pritesnqvai![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
Как да го обясня че не искам да е квото стане е да стане просто или да не го правя изобщо?Защото съм сигурен че не всеки би отишъл с цвете в ръка при нея да и го подари и да я пита дали би искала да излезе с него дори без да се познават просто да са се виждали 10тина пъти нали?
Искам да стане наистина, а веднъж удреже ли ме трудно би станало но и не искам да чакам вечно. Вече 2 дена се чудя дали да го направя и реших да питам вас ?!? Помогнете моля ви
Не ми се дава пик щото неща да се излагам пък и не сам кои и знае толкоз зле що годе бивамтей че моля кажете ся за плана
Бачка или не ?
Бачка! =D>
Още подкрепа трябва ли ти?
Все пак нищо не губиш като го направиш нали.. :P
>>> House Music <<<
Губя тва че ако ме одреже и падам в очите, което за мен е много ....
много я харесвам и незнам просто най-добрия ми приятел ми каза че трудно ще ми варже смисъл тя е на около 17 18 аз 15 16 виждате ли разликата представете си ситуациятанезнам нелофко ми е .... откачам обаче ....... хаха
![]()
Е сега ще се жертваш, не може без жертви
Няма повече да ходиш там и така...
Айде кво само се чудиш .. ти мъж ли си или кво...?
>>> House Music <<<
с две ръце те подкрепям!!! мн е сладко това което си намислил и ако не стане нищо м/у вас, може поне да дойде с теб на кафенце, ако и кафенце ти откаже в никакъв случай не се чувствай глупаво и не мисли, че не й е харесало. момичетата обожават такива жестове![]()
![]()
успех
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Чесно ако ме подкрепят още двама трима отивам и го правя
Сигурни ли сте че ще и хареса смисъл на вас би ли ви харесало бахтинезнам вече не ми изглежда толкова трудно
Окс Даваите идеи за цветя тогава или да се доверя на цветарката като отида![]()
5Ще се впечетля обаче си ми малък![]()
Абе пробвай човек, пък може да стане нещо.. ;}
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Искам още някои да ме подкрепи
Че зех да спичам
Ае не тряа ми пука толкова нали , няма да ходя там повече и толкоз или поне ще имам един весел спомен хах
Според вас другите ще ме ебават ли ? за тва дет съм напраил смисъл ако някои разбере от даскало и да ме ебават че ме е резнала и такива че сам бил с цветя незнам си кво (идиот) хахили биха казали поне си пробвал бахти
![]()
Ако си мълчиш за случката (ако се издъниш нещо) никой няма да те ебава. Ти физически изглеждаш ли по-голям? В смисъл тя няма да те пита директно на колко си, ще прецени по външния ти вид![]()
>>> House Music <<<
Подкрепа! Пробвай може пък да се съгласи, все пак тва е доста мило и би я впечатлило или поне менА и нали все пак й правиш оборот всеки ден
може отдавна да си й направил впечатление и тя да чака ти да направиш първата крачка...не знам, успех!
![]()
Ami po princip vsi4ki mi slagat 1 godina otgore demek az sam na 15 6te praq 16 skoro demek 16 17 tq izglejda kato na 16 17 pak moje i na 18 da e nz ae tam nqkade tva za godinite naistina e malko 6it ama az kato ne q pitam ne vqrvam tq da me pita ako me pita kvo da i kaja![]()
със сигурност нищо няма да изгубишаз също бих казала..5тото което си написал..но наистина би било много мило..и ще я впечатли..все пак е жена..коя жена не обича рози
![]()
Аз предлагам друг вариант!
Значи ..влизаш си в кафето.. и си катаиш някъде розата...кат дойде време да ставате оставяш розата на масата заедно със паричките за сметката естественои си излизаш кат първия човек
![]()
Обаче вече на другия ден е развръзката... ще видиш как ще реагира и сам на място ще прецениш ко да правиш !![]()
Подготви се за всичкоУспех младежо
![]()
Утре ако е там ще зема рози и ще отида може би щото ако учи смисъл е на 16 17 скоро ще почва даскало и може да и е послден ден незнам хора кажете чесно да се пробвам ли . Не ми е толкова че ще ме одреже а че после нещо ще ме ебават . Сигурни ли сте че ще и хареса ???аиде подкрепете ме още малко
![]()
абе браточка.. че кой не харесва розички бе![]()
мачкай ... помисли над моя варянт горе !![]()
Аз ако и оставя розата ще изглеждам малко като сдухарпредпочитам да и я дам да си кажа 3-те мисли в главата да ме погледне странно да стане нелофко
и да кажа аз такова ще вървя
![]()
или да и дам розатаи после незнам какво
ще стане
Ахам... че да беше казал по от ранко че искаш да ти е кофти..Първоначално написано от frikomiko
![]()
ми значи тогава ..тва ако го напраиш ... и тя те резне ..нали се сещаш че сиг друг път няма да стъпиш в кафето... тука тряа як замисъл да има ..за да не сажеляваш много после..
Da e smqtai barmana da me fani i da me podpuka za tva 4e i podarqvam roza i da ne hodq pove4e v tva kafe 6tot tq sig ba4ka tam samo vakanciqta koqto svyr6va v nedelq? smqtai .... ae ne mi e za kafeto za neq mi e 4e kato me udreje 6te e super tapo 4e nqma da moga da i kaja ni6to ...... a pak tei si ostavqm nqkaf 6ans za v byde6te znae li 4ovek kyde moje da se sre6tnem ?!? nqkoe disko po lesno 6te stane tamneznam hora ne me otkazvaite taman se navih ... ;\
![]()
Абе, ти само мислиш извинителни причини, за да не го направиш. И по-добре не го прави.