- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли шанс? Според плана да или не?
ааа брат не се отчайвай баш ся.. соркай че те разубеждавам.. неисках
Квото си намислил го прави... щото може и да нямаш други шансове (личен опит)
Утре хои да вземиш розичка отиваш и я подаряваш... без да се задълбочаваш в говорене и мислене...![]()
kreed18 10x brato ;]
Are ako me podkrepqt o6te malko hora 4esno otivam
Are kajete 4esno plana dobyr li e da go napravq li kak smqtate vie bihte li go napravili ? 4esno kajete![]()
Давай, не му мисли. Мило е и трябва да й хареса![]()
Пробвай като дойде да ти вземе поръчката да кажеш нещо от сорта "няма на кого да подаря тези красиви цветя , но красиво момиче като теб смятам че го заслужава" ...Мисля че по този начин (като го караш лека - полека, не директно) ще успееш , но определено трябва утре да отидеш там и да действаш![]()
пробвай с роза. моето любимо цвете е лалето, но това е строго индивидуално. розата е универсална : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Действай пич, нема от кво да се спичаш! А и плана ти е доста интересен, на мен това би ми се сторило доста мило. Нема сбъркаш!
ми давай т'ва е много готина идея ... нека да има интрига да има интересно ...( е в мярката на допустимото )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Haide be, podkrepqm te i az! otivai pri momata v kafeto![]()
Dnes ako e tam 6te go napravq OBESHTAVAM †are mersi mnogo allz
ako o6te nqkoi iska da me podkrepi neka pi6e
Ei da ne zabravi6 das kaje6 kvo e stanalo! daje da ne e tam,kaji da znaem. Uspeh i ne se pritesnqvai ! davai smelo![]()
Ами ако те харесва ( ако си и симпатичен ) имаш шанс, ама ако не те харесва ако ще и самолет да й купиш....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1Първоначално написано от punkrock
E nakraq kakvo stana ? Napravi li go ili se opla6i i izpbqga ?
Ами ако не е на 16 ,а на 18? А ако си има приятел?Ами ако е лесби ???Замислял ли си се и върху това?![]()
Действай бе пич
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Охохоохо, какво стана, пич?!![]()
Я разказвай! Ново гадже ли си имаш вече?![]()
Идейката ти е много готина и всяко момиче би се разтопило. Дори и да е заета или твърде голяма за теб, ще ти каже, че си голям сладур и НИКОГА няма да те забрави.
Колкото до ебавките в училище... няма нужда да им казваш! Но ако някъв голям надувко реши да ти се смеекво ти пука, като мацките ти се лепят като... не се сещам за сравнение!
![]()
Айде, знам, че неделята мина и всичко трябва да е прикючило, затова ви пожелавам(много се надявам да си и подарил цветето) много, много, многои много
иии
. Въобще всичко най-хуабво!
![]()
По-добре направи нещо, за което може и да съжалваш, защото иначе цял живот ще съжаляваш, че не си го направил!
kolko pyti 6te q pusne6 tazi tema ?
i mn zavisi ot momi4eto ... nie ne q poznavame ot kyde da znaem kak 6te reagira ?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
5. Ще се впечетля обаче си ми малък
Давай, няма нищо по добро да бъдеш директен. Въпреки и да те отрежат.Първоначално написано от frikomiko
Ще ти дам един съвет, пробвай без цветя. Измисли нещо хубаво от
и и го кажи.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
bih se suglasila ako nqmam priqtel \/
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Аз лично бих се измъкнала, защото не знам дали е на ебавка, или не. Пък и може да не ми харесваш, то ще си проличи от по-нататъшното й поведение, но като цяло ще съм поласкана![]()
![]()
cqla sedmica hodih do kafeto i vse q nqma6e dnes kato se pribirah be6e tamsmisal az odvyn kato mina i to vytre se vijda ;D mislq dnes ili utre da otida po znam 4e ne e na 16 ili 17 a 18 19 ;DDDD zeam edna roza otivam i ... znaete pak kvoto stane zdrave da e are 6te pi6a ko e stanalo :P
А такаПървоначално написано от Invisible'Paladin
Животът е адът описан в Библията!
Първо бих помислила,че е майтап..
После,бих ти благодарила,бих ти казала,че е мн мило от твоя страна и бих измислила нещо да се измъкна от ситуацията
Тва е при мен.
А при нея-не знам. Дали те харесва,дали не се държи мило с теб само защото си клиент,дали ако те харесва разликата в годините не е проблем??
Пробвай се,бе![]()
Smile!?