- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли шанс? Според плана да или не?
ako si ima priqtel nz dali 6te se polu4i .. no ako sym na neino mqsto 6te se izkefquspex
![]()
![]()
![]()
+1 \Първоначално написано от ra4ence
/ \
/ \
/
пичага и аз съм на 15 ама.... не ми е хрумвало такова нещо хахахах
В един от постовете казва, че не ти е все тая, затва според мен не трябва да действаш на принципа "Да проам, пък кото стани!"...може примерно първо да опипаш почвата..примерно сядай на тези маси, където тя сервира, усмихвай и се, пошегувай се за нещо, направи й комплимент и чак след това сам реши дали ще продължиш напред според реакциите й.
Мисля, че "планът" ти е добър, но както казаха и другите има едно голямо ЗАВИСИ...дори и да и подариш хиляда рози и да си много чаровен, ако тя си има приятел, е малък шанса да ти обърне внимание.
ami posledniq pyt kato bqh v kafeto bqh s edin priqtel deto s nego se q zaprikazvame toi si ima gadje tei4e smisal samo q bazikame
posle kato si tragvahme ne6to mi namigna i se usmihna napraovo iskah da q razceluvamneznam utre ako e na smqna bih se probval
Днес щях да ходя но по пътя си казах, ако се колебая да не ходя, а аз се колебаех трябва да съм сигурен че ще стане защото наистина не ми е безразлична, но ако ме удрежи директно мисля че ще се побъркамно ако чакам много може да изпусна шанса си .... затова винаги има едно ЗАВИСИ или КАКВО ЩЕ СТАНЕ ...
Но мисля че не трябва да се обръща голямо внимание на това
ако има гадже и примерно то е в кафето аз незнам давам и розичката казвам и че е най-хубавото момиче което някога съм виждал и я питам искаш ли да излезем някой път? и кво става ами нищо казва ми че си има приятел и дори и да си изям боя не ми пукащото заради нея бих дал всичко дет се казва въпреки че не я познавам смятам че е много симпатична незнам просто вие кажете как мислите как как как.. ?
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута !
или в моя случай ... :
По-добре да изгубиш един шанс от живота си от колкото да изгубиш живота си за един шанс !
Наистина от както я видях за първи път, не съм спирал да мисля за нея нито ден дори сега си мисля за нея отново смятайте до ква степен съм хлътнал Незнам вече
Помагайте и вие...
мисля утре да пробвам сутринта аре ще пиша после ......
Губи парите за цветява :PПървоначално написано от Insatiable
Базикам се естествено еми пробвай пич пък ще видим кво ще стане
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Брао пич, много ме кефиш! Пробвай се, все пак имаш шанси то не малък :P Стискам палци и да разправяш кво става
![]()
![]()
~!1912!~
Аз не бих се съгласила...Ще те отрежа, защото мразя да ме свалят по толкова банален начин.
ами аз съм момиче и бих се впечетлила, но пък момичео може да си има гадже или приятел и не се знае дали ще се сагласи, не знам може би, но си струва да пробваш а ако те одреже не се плаши има други момичета![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Аре бе верно мн се проточиха нещата , кво става ?![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
без цветето направи се на пич и я покани да излезете но без цветя ще я изплашиш
Мисля, че много ще я впечатлиш, но ако за нея годините са проблем не се ряадвай много.Аз лично бих приела една среща все пак си ми подарил ццвете.Пробвай пък дано късмета е с теб.Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Нека го обясня ся ...
последно време се няам време да отида .
Ходих 2 пъти 1вия я нямаше 2рия спекох
3тия ще е успешен ако етам утре смисъл ще го направя нищо не губя
и между другото цветя вече много малко хора подаряват не смятам че е банално а че ще действа една розичкаако зема повече ще съм смешен
за тва една но от сърце
Наистина вече тряа действам защото всеки ден по цял ден си мисля за нея честно ... и незнам кво да правя вече спичам ама и отричам че спичам ... Утре се надявам да е там дано е там и да стане аре стискаите палци после ще разказвам и подкрепете ме малко в тая анкета цъкаите да надъхаите ме![]()
Двйствайййййййййййййййййй ййййййй! :P![]()
oh 4ovek...az bih se syglasila ako e gotiniq vyn6niq vid i haraktera ti a ti nito snimka si slojil nito puk mojem da poznaem kuf si ti qvno raz4ita6 samo na cvetqtq ili dzn...po dobre uznai nomera i otnqkoi pi6i sms ili razpitai dali e svobodna...taka e nai dobre
![]()
Be HaPpY !
dobre de ne sam nqkoi pylen oligofren ....
golqm sym prostak kat se napiq ... Malko sym typ 6tot pi6a u forumi zaradi momi4e a ne deistvam...
nqma koi da pitam dali ima i priqtel i da ima kvo tolkozse edno e dali 6te q pitam i 6te me otreje i dali nqma da q pitam ako ne probvam nikoga 6te se razvalq nqa stana 4ovek am idiot oligofrenqsal koito go e 6ube da pita edno momi4e dali iska da izleze s nego se taq e Vypreki 4e naistinaaaaaa mnogo q haresvam naprao sym se vliubil v neq 4e mi e v glavata po cql den 4e vzeh da ne obry6tam vnimanie i na drugite momi4eta
vmaniq4il sam se i otka4am po 100 pyti na den
Утре отивам и квото стане ..
Между другото цветето не е толкова за да ме хареса ами незнам и аз
щото ако отида в кафето ще отида да и дам розата а като отида да и дам розата ще я питам дали някой път би искала да излезе с мен и те така .... аре даите малко подкрепада ми се повдигне духа и насторението като видя толкова много не-та и се спичам мерси за да-тата :Р аре аз утре ще мина дано е там ако е там земам роза и бягам при нея
![]()
Пич, разчитай на себе си на 100%. Тук във форума бая хора не гледат както трябва на нещата и тва, че ти казват, че няма смисъл или че си малък за нея и някви такива.. а бе хора, всеки е различен! От къде знаете, че точно това момиче няма да го хареса ?
Според мен трябва да го направиш, щото в крайна сметка нищо няма да загубиш, само можеш да спечелиш от цялата тази ситуация. Мисли позитивно на нещата. Вече си си казал, че ще го направиш. Незнам колко още Да-та ще ти трябват, но от мен имаш много, да знаешТака, че - ДАВАЙ, ТИ СИИИ !!
![]()
~!1912!~
Кви са тия глупости, първо се запознайте и натам мисли. ТИ вече си планувал как ще ви се казват чаветата![]()
между другото не е и знам името но не мисля че е проблем щото знам моето теиче ще се запознаем :P
ае еб* ли му маиката квото стане накрая отивам казвам и ако не ме хареса не ме хареса и толкоз няма да се излагам кои и знае колко съдба шанс .. Няма значение искам да го направя и ще го направя
не ми пука за тва кво ще кажат другите щото аз си я харесвами ако ме одреже ще му мисля после но нека първо направя това и нека се върнем на темата плана бачка ли ? ДА
![]()
Знаеш ли какво си мисля?
Отиди в кафето, дай й цветето и й кажи, че е за нея и я погледни възможно най-мило и готино. И нищо, не я кани още на среща, така няма и как да те отреже. След това не ходи няколко дни. 100 процента ще й станеш супер интересен. Е, ако имаш търпение да издържиш, щото ако се втурнеш на другия ден може и да не стане нищо.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Какво толкова чакаш , някой да те заведе до кафето и да ти носи розичката ?!? Лесно и просто е ... А да ни ти пука за това какво ще стане - дори и да не стане , който те ебава му теглиш една подобаващо защото малко имат куража за такова нещо. Иначе идеята е добра, заговори я и й кажи , "а нали знаеш,че тази розичка е за теб" или нещо от сорта. Ама ако седиш в и пишеш в форум а не отиваш , просто си губиш времето , само ти можеш да разбереш какво ще стане ...
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.