- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли шанс? Според плана да или не?
Какво стана ли?![]()
![]()
Отново не посмях защото беше с едни двама и едно момиче маи беше като двона среща не беше на работа а бяха седнали на кафе не посмях нищо да направя просто се едно някои ми извади сърцето и ги разби на милион парчета .......
Все още не съм готов може би ако ми е писано да стане ще доиде и подходящия момент .
Незнам днес като я видях с тоя + другата двоика хах
просто неможах да събера смелост ако беше сама щях да отида но....
кофти е напрао ми се смачка настроението сад cry sad cry znaete mnsad sam гадно е но мисля че ако я засека сама в кафето отивам до цветарския земам най-хубавата роза и квото стане и дойде вече ...
Някой беше казал един път се живее живеи както искаш или нещо от сорта незнам но не мисля да се отказвам от нея щото тя всичко което търся в едно момиче незнам просто е невероятна за мен поне![]()
Utre 6te otida da se probvam s momi4eto ve4e sym seriozen naistina kvoto stane ako nestane zdrave da e ;] nali trqa se probva i da ima losers se edno de az da vi pitam da pi6a li kvo e stanalo posle?![]()
![]()
Ako i dopada6 moje bi 6te ti prieme cvetqta no ne raz4itai mnogo na tova ne se vluvai tova ti prepora4vam zabravi q![]()
-Icko-
Е ,какво стан? Направи ли го? Хайде разказвай![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Леле ти докато се наканиш тя ще се ожени....действай няма от какво да те е страх!![]()
Абе човек 6 страници се чудиш какво да направиш....
Действай,защото накрая друг ще ти я вземе!!!
Отивай,ако не го направиш ще съжаляваш,сигурна съм!
А сега да не ти пука за тези двамата,може приятелката и да я е накарала,за да не е сама и така
Давай , събери смелост, ти си момче!Не се лигави!Можеш!!!
УСПЕЕЕЕХ!И не оставяй друг да ти я вземеее!
Аре к'во стана бе
Утре ще отида щото днеска я нямаше както писах днес аре утре ще пиша кво е станалощото мн лошо се влюбих в това момиче и ако ме резне ще е мн яко хах
и ако ме ебват после също ще е мн яко не мислите ли
?
Щом ще е яко ще го направя тва ми беше идеята вече от 2 седмици 3
аре стискаите палци . .. Утре ако тряа ще вися пред кафето и 10 часа въпреки минусовите температури ще изпуша 1 2 3 5 10 цигари докато чакам да е на смяна но ще го направя защото взех да откачам
Квото и да става ще стане и без друго ако не пробвам си оставам идиот пълес с идеи които не изпълнява дано стане ....пак ако не стане си казвам "Хорското мнение след моито погребение " здраве да е
и тва аре измислих го утре отивам стискаите палци и ще пиша кво е станало ако има някви савети по ДЕТАИЛИТЕ казваите относно плана :Р аре
![]()
Утре ще отида щото днеска я нямаше както писах днес аре утре ще пиша кво е станалощото мн лошо се влюбих в това момиче и ако ме резне ще е мн яко хах
и ако ме ебват после също ще е мн яко не мислите ли
?
Щом ще е яко ще го направя тва ми беше идеята вече от 2 седмици 3
аре стискаите палци . .. Утре ако тряа ще вися пред кафето и 10 часа въпреки минусовите температури ще изпуша 1 2 3 5 10 цигари докато чакам да е на смяна но ще го направя защото взех да откачам
Квото и да става ще стане и без друго ако не пробвам си оставам идиот пълес с идеи които не изпълнява дано стане ....пак ако не стане си казвам "Хорското мнение след моито погребение " здраве да е
и тва аре измислих го утре отивам стискаите палци и ще пиша кво е станало ако има някви савети по ДЕТАИЛИТЕ казваите относно плана :Р аре
![]()
![]()
С тебе сме![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от frikomiko
Аре бе пичага какво направи ?
Според мен плана ти си го бива![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Lud SAM WEEEEEEE :P
Начи докат се наканя ....
Отивам Земам роза отивам в кафето говирхме малко нали дадох и розата .... Много е пекана честно ама си има приятел
Ама пак си остава пекана
Много ми се зарадва че за първи път и правят такъв жест ае сладурана от класа !
МЕРСИ МНОГО НА ВСИЧКИ ако не бяхте вие сигурно нямаше да отида никога БЛАГОДАРЯ ВИ
Ако не друго поне я зарадвах,което пак е нещо
:P aide 4ao4e 2 alzzzzzzako stane ne6to posle moje da vi pi6a
![]()
Eee radvam se 4e nai-nakraq se prestra6i !!! tova e vajnoto, a po-vajnoto e 4e si q zaradval i pone sega 6te si lafite ponqkoga kvo tolkoz...vidq li 4e ne boli :P samo deto tolkova vreme ti otne da se prestra6i6.Първоначално написано от frikomiko
Nne se ot4aivai, 6te sre6tne6 momi4e pekano kato tova i svobodno nai-vajnoto) =D>
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
mn zavisi ot tova dali si neen tip, no za da rabere6 est trqbva da riskuva6. samo 4e t'va s rozata...radvam se kato mi podarqt roza, no nqkak mi se vijda staromodno i ... ne mersi. rozata 6te si q prebera , no edva li 6te izlqza s teb. posle 6te si spomnqm za edno milo mom4e koeto mi podari roza dokato se pregry6tam sys sega6noto si gadje ili govorq s priqtelkite mi za mom4etata koito moje bi sa mit. za6to prosto ne i napravi6 kompliment i ne q pokani6 da izlezete. ili pyk ne pitai pove4e a deistvai kakto ti si re6i6 kakvoto i da napravi6 6te e po dobre otkolkoto da sajalqva6, 4e sedi6 vky6ti i 4ete6 vsi4kite gluposti,koito izpisahme. \/
Най-гадното не е 4е има приятел а че наистина се влюбих в нея ;|
може би трябва да изчакам малко време пак кои ли знае каде ще се засечем на едно и също място някое диско нещо и ако няма приятел ...Времето ще покаже ... May BE ? ! ?
Много лудо се влюбих .. ама ко да се прави живота продължава
Отново Благодаря за ПоДкРеПаТа :Р
Защо не я помолиш за излизате като фр или нещо подобно,да поддържате някаква връзка![]()
![]()
Пък може скоро да скъсат :P
Ха, що не се молиш да скъсатПървоначално написано от frikomiko
![]()
Na koi trqbva da se molq da skysat ? Afrodita? Kopidon onq sys strelite
Вижте ся ... Таино се надявам да скъсат и тя да се сети за мен и да излезем и всичко да стане , но това се случва само по филмите
Живота е Труден гаден и много як ако му хванеш цаката . Винаги преебава ... Моля се да скъсат но незнам дали ще стане и се надявам да ме хареса още повече сигурен съм че вече има симпатии към мен просто ми трябва 1 шанс за да стане всичко