- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното
да - не ? отговорете каквото мислете момчета. Тая вечер ми дойде да тегля майната на приятелката си затова сигурно се замислям над тоя въпрос...![]()
естественно че момичетата са по важни от кинтите
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
съгласен съм с теб, но замисли се над това - нямаш кинти, докато симпатягата до тебе има и е пич.. с кой мислиш че би и било по-приятно (говоря ако се двууми да речем..)
Момичетата са по важни![]()
Не "момичета" и "момчета", а "хора" - разни.
Чувствата са водещи.
Паръта прай игръта![]()
A Pitty! Koga puk shte izbera kinti pred momi4e da be![]()
![]()
e tva si e moio mnenie
(Yey BTK mi pusnaha neta)
ОМГ :Д:Д:Д аз чета "Момичетата или КНИГИТЕ..." :Д:Д:Д![]()
![]()
![]()
веднага възниква едно "ако" което смятам да из**** точно тук!
Ако някой е с мен заради парите ми... лично ще му бия шута на секундата.. те жените от праисторическо време само заради това се въртят около мъжете...какъв секс какви пет лева... та тва е ритуал..не секс а "доене" му се вика
а и ние сме си тъпички та се връзваме...
ПС.Някой ако се чуди - да! женомразец съмнякви проблеми?
Greetings.
Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
Компетенцията каза:
кинти са по важни
кат има кинти - има и момичета
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
тъжната действителност. от ден на ден момичетата все повече лятят от *** на ***, а имаше времена в които момчетата бяха основните действащи лица при изневярата. сега ако си здрав, имаш що годе хубава усмивка приятелката ти е твърде вероятно да духне.. (не ми се е случвало просто гледам кво става..)кинти са по важни
кат има кинти - има и момичета
Стиа бе... с пари се купува секс, не и любов!!! Б*си хора кво ви става незнам, спрете се с тия пари, те трябва да са средство, а не цел... на къде върви тоя свят![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
sladko_dete "за мен парите са средсво а не цел../ заведи ме в най-скъпия хотел" хах знам я тая песен![]()
Еми, кво да ви кажа... без гаджета сеживее, без пари - не. Отговорът ми е ясен.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
За мени е не,но много ясно че сички ше кажат не![]()
Времената станаха комерсиални и скъпи. Парите мн ясно. Не вярвам някое момиче да бяга от мене ако съм с кинти.
хахах ем кой на каквото попадне, обаче не мисля, че един уважаващ себе си човек ще предпочете някоя мацка да е с него, само за това, че има пари и че я води в най - скъпите хотели...Първоначално написано от Winstrol
Когато човек не е здрав, няма семейство, приятели и любов, едва ли парите ще му подобрят жалкото съществуване... Парите само развалят човека, докато любовта може да е фактор за положителна промяна...
нарочно ли изпусна "свястно" момиче...? ти ако се държиш като г*з има да чакаш някоя дето си знае цената (не в пари!!! ) да е с теб...Първоначално написано от Alabalaportokala
Много е странно как като бачкам и всеки ден имам пари в джоба не спират да ме търсят момичета... Дали защото много ме обичат? ахахах
Да нарочно е. Нима свестните момичета биха отказали на мило момче с пари ? Да те може да не са с него заради парите, но кой би отказал да го глезят и да му дават подаръчета които не би могъл да си позволи ? Хайде нека не се заблуждаваме...Първоначално написано от sladko_dete
Първоначално написано от sladko_dete
Много са малко тези, които си знаят цената в днешно време)
Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
Компетенцията каза:
Материалното разбира се е по-важно за тях.Поради причината, че като някое момче е наследило нещо от родителите си и като учи в "Нов български университет" колко да избута а нашата мърла не учи кво и е зор за чувства само да има кой да я издържа.Затова има и много разводи щото сега и скефва заебава дете сичко и отива при друг пак заради парите... еби му майката на къде отива света.
[Fr33land3R] За щастие моята приятелка е много свястна, но веднъж ми каза "мразя да вървя пеш" което беше нещо много дребно но се замислих над много неща. Здравето е незаменимо, никакви пари не могат да го купят, или нещо подобно, но когато си здрав и имаш финансови възможности, тия финансови възможности отварят вратички към други възможности - да осъществавяш мечтите си, да помагаш на хората, и да си прекарваш добре... това имам предвид, а и да погледнем реално на нещата - Днес не момчетата са сърцеразбивачи а момичетата, и е масово явление повечето момичета да се държат като кухи лейки и да не се замислят за нищо. А болката.. болката в сърцето си я чувства само другия на който му пука..
Малеее вие сте наистина прости, само се замислете какъв е въпроса и какви са отговорите
За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното ?
ДА
НЕ
Вие сте пълни идиоти бе!!! "Момичетата или кинтите, ДА ИЛИ НЕ ?"
ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ СТЕ
КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ ЗА КВО ГОВОРЯ ДА КАЖЕ ДА ГО НАПСУВАМ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()