.

Виж резултатите на анкетата: За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното ?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

13 30,23%
  • не

30 69,77%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното

да - не ? отговорете каквото мислете момчета. Тая вечер ми дойде да тегля майната на приятелката си затова сигурно се замислям над тоя въпрос...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    естественно че момичетата са по важни от кинтите
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

dsads

съгласен съм с теб, но замисли се над това - нямаш кинти, докато симпатягата до тебе има и е пич.. с кой мислиш че би и било по-приятно (говоря ако се двууми да речем..)

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Момичетата са по важни

Мега фен Аватара на Blab
    Не "момичета" и "момчета", а "хора" - разни.
    Чувствата са водещи.

Паръта прай игръта

A Pitty! Koga puk shte izbera kinti pred momi4e da be e tva si e moio mnenie

(Yey BTK mi pusnaha neta )

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    ОМГ :Д:Д:Д аз чета "Момичетата или КНИГИТЕ..." :Д:Д:Д

Град
    Varna, BG

такамм...

веднага възниква едно "ако" което смятам да из**** точно тук!
    Ако някой е с мен заради парите ми... лично ще му бия шута на секундата.. те жените от праисторическо време само заради това се въртят около мъжете...какъв секс какви пет лева... та тва е ритуал.. не секс а "доене" му се вика а и ние сме си тъпички та се връзваме...

ПС.Някой ако се чуди - да! женомразец съм някви проблеми?

Greetings.
    Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
    Компетенцията каза:

кинти са по важни
    кат има кинти - има и момичета
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

cvxvcx

кинти са по важни
    кат има кинти - има и момичета
    тъжната действителност. от ден на ден момичетата все повече лятят от *** на ***, а имаше времена в които момчетата бяха основните действащи лица при изневярата. сега ако си здрав, имаш що годе хубава усмивка приятелката ти е твърде вероятно да духне.. (не ми се е случвало просто гледам кво става..)

Град
    Пловдив*
    Момичетата са по-важни!!!...в крайна сметка за какво са ни пари като няма любов...
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Стиа бе... с пари се купува секс, не и любов!!! Б*си хора кво ви става незнам, спрете се с тия пари, те трябва да са средство, а не цел... на къде върви тоя свят
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

дфсфс

sladko_dete "за мен парите са средсво а не цел../ заведи ме в най-скъпия хотел" хах знам я тая песен

Еми, кво да ви кажа... без гаджета сеживее, без пари - не. Отговорът ми е ясен.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

За мени е не,но много ясно че сички ше кажат не

Супер фен
    Времената станаха комерсиални и скъпи. Парите мн ясно. Не вярвам някое момиче да бяга от мене ако съм с кинти.

Re: дфсфс

Цитирай Първоначално написано от Winstrol
    sladko_dete "за мен парите са средсво а не цел../ заведи ме в най-скъпия хотел" хах знам я тая песен
    хахах ем кой на каквото попадне, обаче не мисля, че един уважаващ себе си човек ще предпочете някоя мацка да е с него, само за това, че има пари и че я води в най - скъпите хотели...
    Когато човек не е здрав, няма семейство, приятели и любов, едва ли парите ще му подобрят жалкото съществуване... Парите само развалят човека, докато любовта може да е фактор за положителна промяна...

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Времената станаха комерсиални и скъпи. Парите мн ясно. Не вярвам някое момиче да бяга от мене ако съм с кинти.
    нарочно ли изпусна "свястно" момиче...? ти ако се държиш като г*з има да чакаш някоя дето си знае цената (не в пари!!! ) да е с теб...

Много е странно как като бачкам и всеки ден имам пари в джоба не спират да ме търсят момичета... Дали защото много ме обичат? ахахах

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    нарочно ли изпусна "свястно" момиче...? ти ако се държиш като г*з има да чакаш някоя дето си знае цената (не в пари!!! ) да е с теб...
    Да нарочно е. Нима свестните момичета биха отказали на мило момче с пари ? Да те може да не са с него заради парите, но кой би отказал да го глезят и да му дават подаръчета които не би могъл да си позволи ? Хайде нека не се заблуждаваме...

Град
    Varna, BG

Миличко...

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete

Много са малко тези, които си знаят цената в днешно време )
    Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
    Компетенцията каза:

Град
    Somewhere
    Материалното разбира се е по-важно за тях.Поради причината, че като някое момче е наследило нещо от родителите си и като учи в "Нов български университет" колко да избута а нашата мърла не учи кво и е зор за чувства само да има кой да я издържа.Затова има и много разводи щото сега и скефва заебава дете сичко и отива при друг пак заради парите... еби му майката на къде отива света.

fsd

[Fr33land3R] За щастие моята приятелка е много свястна, но веднъж ми каза "мразя да вървя пеш" което беше нещо много дребно но се замислих над много неща. Здравето е незаменимо, никакви пари не могат да го купят, или нещо подобно, но когато си здрав и имаш финансови възможности, тия финансови възможности отварят вратички към други възможности - да осъществавяш мечтите си, да помагаш на хората, и да си прекарваш добре... това имам предвид, а и да погледнем реално на нещата - Днес не момчетата са сърцеразбивачи а момичетата, и е масово явление повечето момичета да се държат като кухи лейки и да не се замислят за нищо. А болката.. болката в сърцето си я чувства само другия на който му пука..

Малеее вие сте наистина прости, само се замислете какъв е въпроса и какви са отговорите

За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното ?
    ДА
    НЕ

Вие сте пълни идиоти бе!!! "Момичетата или кинтите, ДА ИЛИ НЕ ?"
    ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ СТЕ

КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ ЗА КВО ГОВОРЯ ДА КАЖЕ ДА ГО НАПСУВАМ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си