.

Виж резултатите на анкетата: За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното ?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

13 30,23%
  • не

30 69,77%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    естественно че момичетата са по важни от кинтите
    +1
    --> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
    --> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

fds

GolDeeN ако въпросът не отговаря на интелектуалното ти ниво просто не отговаряй бе репей! въпросът ми не е толкова прост колкото ти изглежда на теб, ма може би щото не ти достига чорбата - зададох го просто щото не ми се драскаха романи, но има хора които ме разбират тук. въпросът е че някои си поставят за цел да са женкари, други са си свестни хора ама без пари, а 3-ти са хора които са си поставили за цел парите преди всичко (не съм от тях). Не рядко се случва момичето което харесваш да предпочете друг не щото е по-готин или точен, а щото да кажем ти нямаш 20 лева да я заведеш в механа или тн, и докато си изкарваш кинтите тя иска да си прави кефа с някой който вече ги има, иска да прекарва повече време с теб ама ти си зает да се блъскаш за да изкараш нещо, затова е вероятно да търси внимание от друг. Разбира се има и момичета които не са такива и те са "злато", но те са рядкост.
    ЗАТОВА НЕ МИ РЕ РЕПчИ ТУК, чЕ НЕ МИ Е ДО ТАКИВА КАТО ТЕБ, МАЛОУМНИК! може би си караш BMW-to и не разбираш въпроса. Мислиш ли че ми пука за парите като пари - НЕ - аз искам да ги харча за приятелката си!

Много си тъп наистина, изобщо не говорех за смисъла на въпроса, а за тъпия начин по който е зададен.... мале изумявате ме като се правите на умни... мислех че момичетата са по глупави, но ТИ, ТИ просто си анти теза на моето твърдение ... кви BWM-та кви 5 лева.Изумих се от това че задаваш въпрос "Момичетата или парите" и искаш да ти се отговори с "ДА" или "НЕ" КОЙ Е МАЛОУМНИКА ?!?!?!

ПС: "Мислиш ли че ми пука за парите като пари - НЕ - аз искам да ги харча за приятелката си!"

Кво те накара да мислиш че ме интересува ?

gdfg

ок, пак ще повторя щото явно не отбираш. изобщо не ми пука за какъв ме имаш, просто щом не ти допада не отговаряй! доста се съмнявам че си ме разбрал но ако е така евала
    как в всяка тема ще се намери някой симпатяга дето ще рече да се прави на умен..

-Кое е по важно за теб, момичетата или парите?
    -Ми..да

или пък

-Кое е по важно за теб, момичетата или парите?
    -Не

просто си едитни тъпата анкета, толкова ли е сложно.. да схванеш че в момента не прави смисъл?!

пс: как може 1 въпрос да не можете да формулирате като хората бе....

Guest
    Всеки с възгледите си .. Лично моето мнение е, че парите любов не купуват. Може да си хванеш момиче, но това не значи, че тя ще те обича.

Абе ако питате мен двете са зависими едно от друго, в смисъл веригата е ясна: Имаш пари - имаш момичета, Имаш момичета - нямаш пари
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Само едно ще кажа : Момчета тия дето ми предпочитате парите пред момичетата според мен сте влюбени и загубени лигюфци ... не се убиждаите , но според мен не сте никакви мъже ( то не очаквам друго де повечето сте под 18 нямате друга работа освен да си обичкате някое момиченце на 12,13,14,15,16,17 ) Няма лошо да си обичаш някого и да си влюбен но да се държиш на НИВО , а не да си в краката на момичето насреща . Аз лично съм прекратявал връзка точно заради причината че момичето насреща прекалено ми изпразвало джоба и не ми остават средства да водя пълноценният си живот .
    Подкрепям мнението на Sticky778 ( поздрави батка че тайш VW в твоето сърце )
    Подкрепям мненията , че момичетата се нуждаят от парите за да ги поддържаш , но не говориме за момичета , а за ЖЕНИ . Едно момиче на средна възраст 16 какво иска ?!?! Да излезе с теб на едно кафенце 2 кафенца , да я закараш на диско , някой подарак за празниците , цвете от време на време . А една жена иска от всичко това но умножено по 10 ! 16 годишните момичета просто се упират на това че са страшно влюбени , но по-големите жени може да са влюбени , но знаят къде се намират , знаят какво искат , от какво се нуждаят , при тях я няма тази заслепяваща любов . Влюбените жени са с широко отворени очи \/ Единственото решение е жената ( за жени над 18 ) да е някоя дъщеря на богат баща и да не се нуждае толкова от твойте пари

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Invisible'Paladin
    Момичетата са по-важни!!!...в крайна сметка за какво са ни пари като няма любов...
    +1

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    К0гато стане дума за пари .. и любов винаги употребявам 1 моя любима поговорка ...
    "Хубаво е човек да има някого, който да го оцени с нещата, които има."
    мисля че отговора ми беше изчерпателен

ПС : за не разбралите момичето д0 мен е по важно от всичките пари с който разполагам ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

fds

Bokatays, mickelangelo Наистина точни думи. Лично мое мнение е че мимичетата под 18 дори изобщо не знаят какво искат и от живота и от теб, не че момчетата са по-напред на тая възраст но някак си е по-различно.

Супер фен
    Едно момиче на средна възраст 16 какво иска ?!?! Да излезе с теб на едно кафенце 2 кафенца , да я закараш на диско , някой подарак за празниците , цвете от време на време
    И точно тука си в голяма грешка. Ако си мислиш че е само това се лъжеш. Голяма част от момичетата наистина го искат, но има и толкова които искат мн мн повече от това, особено ако момчето има повечко пари. Пример- един мой познат(доста опаричен) преди няколко дена купи на приятелката си която е на 16 яке за 700 лв само и само защо си го е харесала но му се е оплакала че няма възможност да си го купи. Доста претенциозни кучки има на тоя свят, не си мисли че всяка 16 годишна не знае какво иска.

А една жена иска от всичко това но умножено по 10 !
    Ъъъ ? Ти за каква жена ми говориш бе пич ? За зряла жена или нещо друго което е подобие на такова нещо. Ако говориш за първото пак грешиш. Една жена гледа в 1 мъж сигурност, топлина, уют и не на последно място колко пари печели и дали ще може да издържа и да се грижи за едно семейство което. А това колко я е завел на кафе или диско няма абсолютно никакво значение. Този период отдавна е преминал и няма значение колко и плаща сметките в кафене или някое клубче.

ггф

Alabalaportokala Лоллл чакай бе човек, има разлика от момиче до момиче. ако аз бях "много опаричен" и аз бих го купил това яке без да се замисля, ако се обичаме. Тук става дума дали са неблагодарно "племе" в наши дни като цяло (момичетата). А сигурност и уют до голяма стешен не могат да съществуват без финанси

Супер фен

Re: ггф

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    Alabalaportokala Лоллл чакай бе човек, има разлика от момиче до момиче. ако аз бях "много опаричен" и аз бих го купил това яке без да се замисля, ако се обичаме. Тук става дума дали са неблагодарно "племе" в наши дни като цяло (момичетата). А сигурност и уют до голяма стешен не могат да съществуват без финанси
    Не знам колко са благодарни и колко не. Всичко е готини подаръци пари срещу секс поне в ранните години.Поне ако искаш да имаш ес-класа путките няма как без кинти човече. Не казвам че финансите не са важни и точно това гледа една жена в мъжа който ОБИЧА, защото все пак ще издържа нея , деца... което е напълно нормално,но не само това... И аз да бях и аз щях да гледам така...

Абе един съвет...Гледайте филма "Богаташчета" и ще ме разберете. Жалката действителност е там...

Поздрави !

Град
    in da middle of nowhere
    аз съм момиче но ако бях момче бих казала че момичетата са по важни от кигите е и книгите също но в днено време

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си