- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършването
Не съм го правил до ся с момичи ама ме е страх да не свърша многу бързо щот при маструбацията за 3 мин и сам готов и при секса дали ще е така или по бързо по бавно а ?благодаря предварително
ъъъъЪ брЪто шом мастурбираш по 3 минути ти в леглото ще си като машина ве няма да имаш свършване
Obichammm fifity !!!! {}{}{}
Ужас....брат земи си по дебели гуми и гледай да мислиш за....баба си
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Quasar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obichammm fifity !!!! {}{}{}
Това не бива въобще да те притеснява, при мастурбация ловя бас че свършваш,защото се напрягаш прекалено много .. а и да нее така.. то и аз свършвам за някъкви 5 минути,но в леглото ми отнема най-малко половин час
ПС. момичЕ Седларов... момичЕ[/b]
Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
Компетенцията каза:
mi predi legloto 6 poseti6 wc -to ;] da go zagreeee6 ;D xaxaxПървоначално написано от kardjalivolen
Първоначално написано от aLakaZam
![]()
Хммм...ми вземи възможно най-дебелия презерватив.....![]()
И постепенно купувай по-тънки,защото с практиката би трябвало да свикнеш.И лъскай 1-2 пъти преди да се видиш с момичето![]()
KakBo Мora ga добавя още незнамПървоначално написано от Канела^
![]()
\
/
az 6te dobavq be. 4ikiqta pred kompa ili tv-to (spisanieto i t.n) nqmat ni6to ob6to s sex-a tam ima i cuni guni i po4iv4ici a za 1,2 puti 4e toi za 3-ti tek she pripatka gorkiq posle she postva tema shone mi stavaПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Не бързай да се притесняваш, а виж как ще си...Според мен няма да свършваш бързо.
3 minuti chekiqta!? A v amerikanskiq pai za kolko vreme svurshvash?![]()
Shegata nastrana, chekiqta e osnovno opoznavatelno sredstvo. Nauchi se da q ovladqvash do nqkolko chasa i shte si pich s mackite. Spirai chekiite na tretata minuta, da ne pravish smeshen sex![]()
Eating isn't cheating - Arnold