- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички го мислят за педал
Ходя с едно момче .. наистина искам да съм с него .. харесвано момче е от момичетата .. ама на всяко момче на което кажа че ходя с него едва ли не ми се присмива и ми казва че прилича на гей .. всяко просто всяко момче го мисли за педал,а той не еНе знам,сега ще кажете 'не тряа да те инт. чуждото мнение' ама представете си всеки да мисли че гаджето ви е гей
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti nali si momiche . Shtom hodi s teb defakto ne e . Tva che mu zavijdat ne znachi che e
![]()
![]()
Скъпа...хах..не е той гей,ами другите момчета завиждат че си с него,затова говорят така. Не,виж,не го казвам за да те успокоя!Това си е живата истина!Просто завист...пък и ако той е гей,значи ти си мъж.Те много добре знаят,че това не е така! Споко
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
И аз см на мнение че в днешно време има много завист било то между момичета или момчета...Например ако някое момче да речеме изглежда много добре (красиво е) и е много харесвано от момичетата, поддържа се и в училище е добре с оценките и има време да излиза по кафета дискотеки или няя значение къде и да си има примерно някоя много готина приятелка и двамата са страшна двойка...то е ясно че много хора ще им завиждат...амя няма смисъл, аз на такива хора се възхищавам (независимо дали звучи смешно или не) щото от тая завист се поражда омразата, оттам пускането на клюки примерно и след това ако на едно мимиче са и казали че някоя друга е говорила за нея и оттам примерно и бой може да стане....и какъв е смисъла на всичко това![]()
![]()
![]()
))
ИзвинНЕТЕ, но откога ние "гейовете" нямаме право на личен животако е гей..нека да си е.. а само при факта,че е избрал теб .. това трябва да те прави най-щастливата жена на света,след като очевидно си такава и си успяла да го прикоткаш
(това ти предпоръчвам да им кажеш на тия многознайковци следващият път)
Е..забрави само да му промениш навиците ..няма да успееш... бтв.. наистина има някой които много им личи..въпреки да не са такива...
Пази боже поне на мен не ми личи ама грам![]()
![]()
![]()
Greetings.
Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
Компетенцията каза:
Дейба..и мен доста хора ме мислят за педал,в това число и МОМИЧЕТО,в което съм лудо влюбен...![]()
Първоначално написано от Sonnenkinder
![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
Вчера се сетих эа една мъдра мисъл и сега ще я кажа,эащото в случая добре пасва.
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват.
Щом искаш да си с него,какво те интересува какво мислят другите эа него?!
[size=7][b][u]fosse cos
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
щом ти си го харесваш и сте заедно ... какъв е проблема :P
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Мдам, завист...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Заебаваш ги сичките теглиш им маините и продалжавате напред!
Това го правят, защото му завиждатн и злобеят. Дразнят се, че той си има приятелка, с те не.Не могат да го преглът затова го обиждат. И на мен ми се е случвало, спокойно, щом за теб той си е нормален, значи е такъв. Не ги слушай, слушай сърцето си.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ne priemai vsi4ko tolkova direktnomom4etata koito se mrazqt nai 4esto taka se obijdat spoko
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Дай една снимка да го видим, той педал ли е или не е педал![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Az li4no poznavam edno podobno mom4e, super gotino, zavabno , izglejda suepr, podarja se, ima vreme za vsi4ko i qka priqtelka si ima...i estestveno moi priqteli sam 4uvala da mu se podigrava, vse za ne6to namirat da se hvanat, zavijdat qvno 4e mom4eto si e super a te ... (puke)Първоначално написано от BluE_s
Просто му завиждат и това не трябва да ти влияе. Ако скъсаш заради това с него,хич не говори добре за теб