- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема за философстване :)
Кое според вас е нещото, което може да разруши една сериозна връзка?![]()
Еднообраэието.
Эа иэневярата не энам,эащото доста хора са скронни да я простят.
[size=7][b][u]fosse cos
Прекомерната ревност и обсебващ характер на един от партньорите. Липсата на доверие, различните интереси или наличието на разстояние, което ви дели, също могат рано или късно да развалят една връзка.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Желанието за разнообразие, отекчението, прекомерната ревност и задушаване, липсата на интерес от другата страна и респективно изневярата...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Изневярата и лъжата,както и ако единия партньор загуби доверието към другия (според мен доверието е нещо много важно) Когато връската им има проблеми и само единия се опитва да я спаси,а другия бяга от проблемите...![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
"Любовта се заражда от нищо, и се убива от всичко" Много могат да бъдат причините за развалянето на връзката, съгласната съм с горните мнения, за изневяра, лъжа, липса на доверие, прекалена ревност, но като цяло за край на една връзка са нужни няколко фактора. "Убиеца" на любовта може също да са дребните проблеми, и в един момент на човек му писва...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Предателството...
Според мен еднообразието,прекалено ревнив партньор,липсата на разговори,отегчеността....А е за да върви една връзка 1во наистина трябва да се обичат хората да се чувстават добре един с друг да са си интересни и задължително тръпката да е с тях...няма ли ги тези неща всичко се превръща в навик....![]()
ако хората наистина се обичат са готови да простят всичко...
но попринцип проблемите идват, ако единият изпитва по-силни чувства от другия...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
\Първоначално написано от jujulinkaa
/
Понякога просто когато си много дълго време с някой, ти омръзва от него. И еднообразието, сивотата и понякога скуката, водят до това.За изневярата не зная, аз бих простила и не би разрушило връзката ми.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Определено липсата на доверие.
И изневярата.
Въпреки 4е според мен няма непоправими неща, но тези двете специално са малко по-специфи4ни слу4аи![]()
![]()
Робинята на Quench
oznevqra i omrazvane (ednoobrazieto)
Е, явно наистина изневярата има определяща роля като говорим за разрушаване на сериозна връзка. Но не знам, аз лично бих простила изневяра...все пак на тази възраст не можем да говорим за същинска измяна, защото сме много млади, изкушенията са навсякъде, пък и освен това човек винаги иска да опитва нови и нови неща. Но май не всички мислят така
![]()
Изневярата, Лъжата, Караниците за дреболии, Еднообразието...и мн.др. Абе въобще за всяка връзка си е относително...![]()
Ревността е способна да убие всичко. По нагоре бяха казали - ако единия изпитва по силни чувства от другия. Това също е много вярно. Надявам се никой да не допуска грешката (или ако я е допускал да не я повтаря), защото много боли да изгубиш човек от точно такава причина.
Липсатана диалог,различните интереси и възгледи,начинът на живот ако е различен също може да се окаже пречка.Голямата възрастова разлика,силната и особено безпричинна ревност ужасно въздейства,доверието е много важно,без него една връзка не може да просъществува дълго,но най-вече за мен разрушителни са изневярата и скуката,защото ако двама думи са си омръзнали просто няма какво да правят заедно.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
ами ревността много силно я подкрепям,макар че има случаи,в които единя партньор не ревнува другия и в следствие на това възниква въпроса дали наистина се обичат.Също така изневярата-да,много хора биха я простили,но замислете се бихте ли му вярвали на този човек отново?,което ни води до друга причина-липсата на доверие,постоянното проверяване и въобще задушаване на партньора.Понякога страха от раздяла или нараняване и несигурността водят до поредното скарване,а от там може и до раздяла.Еднообразието,пост оянното мърморене от страна на единя партньор,липсата на желание за всичко(т.е. няма желание за секс,няма желание да се запознава с приятели,родители и т.н. иска да си стои само у тях и ако може да не излиза,а момичето/момчето да идва при него/нея).Понякога и разликата в социалното положение,внезапна промяна(т.е. да си вдигне самочувствието прекалено или да се събере с неподходяща компания и от там да тръгнат проблеми) и другите май вече са споменати![]()
Ako ima silni 4uvstva spored men-ni6to!
Razbira se moje da ima mnogo problemi,raznoglasiq i t.n,no kogato horata se obi4at istinski i iskat da sa zaedno,pregla6tat i pro6tavat mnogo ne6ta,koito ako ne sa vi se slu4vali dosega ne mojete da razberete!Dori da ima ne6ta,koito si misli6,4e ne si skloene da prosti6,kogato obi4a6 silno ne6tata se promenqt i si sposoben na mnogo kompromisi.Spored edna vrazka se razru6ava,togava kogato ediniq ot dvamata,ve4e ne izpitva sa6tite 4uvstva.Vsi4ko drugo moje da se naredi,da se prosti i t.n,no kogato lipsvat istinski 4uvstva,ni6to nqma da se polu4i!
на първо място рутината! запо4неш ли да приемаш вси4ко за даденост, вси4ко отива по дяволите.или поне аз така смятам![]()