.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Прекомерната ревност и обсебващ характер на един от партньорите. Липсата на доверие, различните интереси или наличието на разстояние, което ви дели, също могат рано или късно да развалят една връзка.
    +1 и също така и интригите,лъжите и изневярата
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Зависи какво рабираме под сериозна връзка и до колко двамата влюбени се обичат.Пиша това ,защото имах приятелка ,която беше с едно момче две години и накрая на него му се наложи да пътува .Тя уж му казваше ,че го обича ще го чака и т.н , а всъщност вече беше открила негов заместник.А момчето толкова много я обичаше,даваше всичко за нея едва ли не я боготвореше .Многото пъти когато сме си говорили той ми е споделял ,че сигурно въпросното момиче не го обича толкова колкото той нея ,но дори и така да е не би я оставил .НЕ би прекратил всичко .При тях е направо абсурдно да кажа че имаше еднообразия ..напротив той всеки път измисляше различни неща с които да я накра да се чувства като най-щастливата..
    Така ,че твърде относително е да се каже кое точно слага краи на сериозните връзки.При една е едно при друга съвсем различно
    И все пак си мисля ,че ако двама дуюи се обичат и са прекарали толкова дълго време заедно едва ли ще има нещо ,което да ги раздели Съюествува и любов ,която остава вечна колкото и банално да звучи .

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на koalka
    Те всичко са казали според мен...Но аз ще кажа за мен.Определено изневярата, недоверието, несъответствие на характерите и прекалено много караници(наистина мнооого).

Супер фен
    Ми да, всичко сте изброили, но обобщено за мен: недоверието, изневярата, еднообразието, предателството, а и когато двама души си омръзнат, разстоянието също охладнява чувствата помежду им, нужни са и повечко компромиси...

1. Кретенизъм,Идиотизъм и всичките им форми.
    2. Скука !!!
    3. Енообразност.
    4. Изневярата но не винаги...
    5. Лъжа...ако е голяма опашаата да...но все пак хората несъзнателно лъжат през 80% от времето....
    6. Други фактори като различна етническа принадлежност...вяра и подобни...

Всъщност мога да изброявам почти до безкрай възможности хиляди но мисля че тези са най често срещаните...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ми да, всичко сте изброили, но обобщено за мен: недоверието, изневярата, еднообразието, предателството, а и когато двама души си омръзнат, разстоянието също охладнява чувствата помежду им, нужни са и повечко компромиси...
    Съгласна съм!!! \/

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Амии ако не е изневяра, тогава различия в характерите или просто сте си омръзнали вече... колкото и гадно да звучи.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Еднообразието,липсата на тръпка,изневяра,лъжа,интри а от "доброжелатели"
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

katop i dvamnata partniori ne6to sa ne nared s glavata :? ne6to ni6to nqama da se polu4i mi se struva

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Много неща,страшно много,за всяка една връзка си е индивидуално.Всеки един човек нещо различно го дразни.Еди би простил изневярата друг не,един би простил лъжата в името на любовта друг не.За всеки е различно,но лично според мен и лично при мен това на първо място би била изневярата,това е нещото което не бих постила,друго.....лъжата,едн образието в една връзка,липсата на доверие,ревността когато е извън границите на нормалното.Липсата на диалог,когато почне да има само монолог,тогава вече става лошо...няма разбирателство и общи интереси.Това е мн интересен въпрос,но и не може да се отговори еднозначно и на 100% за всеки да е едно и също.За всяка връзка и за весеки човек е различно.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Ako ima silni 4uvstva spored men-ni6to!
    Razbira se moje da ima mnogo problemi,raznoglasiq i t.n,no kogato horata se obi4at istinski i iskat da sa zaedno,pregla6tat i pro6tavat mnogo ne6ta,koito ako ne sa vi se slu4vali dosega ne mojete da razberete!Dori da ima ne6ta,koito si misli6,4e ne si skloene da prosti6,kogato obi4a6 silno ne6tata se promenqt i si sposoben na mnogo kompromisi.Spored edna vrazka se razru6ava,togava kogato ediniq ot dvamata,ve4e ne izpitva sa6tite 4uvstva.Vsi4ko drugo moje da se naredi,da se prosti i t.n,no kogato lipsvat istinski 4uvstva,ni6to nqma da se polu4i!
    На 100% съм съгласна.
    Всяко нещо може да се прости, забрави, поправи, отмине и т.н... липсата на чувства обаче - няма как. Това трябва да бележи края на една връзка...

Re: Тема за философстване :)

NEDOVERIETO

iznevqрата разбира се
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еднообраэието.
    Эа иэневярата не энам,эащото доста хора са скронни да я простят.
    +1

Липсата на тръпка и на интерес един към друг
    Изневяра
    Ревност
    Пренебрегване на единия
    Еднообразие
    Прекалено големи различия в характера и интересите
    Скандали
    Задушевно - романтично държание на единия

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Скуката...тя води до изневери, лъжи, пиянства, побои........Просто престане ли да ви е забавно заедно, престане ли да се усеща радостта.............значи връзката се е изчерпала.

Град
    Варна
    nai ve4e iznevqrata .. ili zaradi priqtel da se skara6 s avera/averkata si ... tva e mn gadnu ot li4en opit znam ( za syjalenie) (

лъжата и изневярата

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Загубата на интерес...

Град
    Na sedmoto nebe
    Изневярата и много силната ревност,май и скандалите и еднообразието също така са причина за разделите

според мен лично,отговорът е в самите постове на юзърите - имам впредвид следното - 70% от хората отговарят "Лъжата и изневярата"-ето това за мен е причината - еднообразието в схващането на повечето хора - някой изобщо замисля ли се че примерно ако обича даден човек би трябвало да му прости лъжата (защото сме хора и всеки лъже )поне 1-2 пати да се опита да прости и да види дали отсреща ще му бъде оценена прошката - ако аз примерно приятелката ме излъже за нещо важно ще и простя за да видя дали тя ще оцени това и ще избягва друг път да го прави-ако не спре и казвам адиос.да не говорим пък за изневярата и какво значи всъщност изневярата за повечето от вас-по това което чета мога да съдя че за вас изневяра значи да излезе приятелката ви с друго момче,да се целунат по бузата,да танцуват цяла нощ или пък да правят секс-лично според мен за една връзка изневяра може да се нарече само ако половинката ви си хареса някой друг и го заобича примерно - всичко друго се прощава защото сме млади,живеее ни се,не ни се прави секс само с един човек цял живот,имаме свойте желания и т.н. не казвам че като имам приятелка и давам да се ебе с всеки който пожелае но просто не бих я намразил и не бих и показал вратата ако стори някое от тези неща и и бих простил стига да зная че тя мисли по същият начин като мен и ме обича по същият начин по който и аз -вкрайна сметка аз съм с един човек заради него самият и защото двамата взаимно се правим най-щастливите на земята - ако тя и аз не можем да отговорим на тези критерии защо да си мъчим душите и да живеем и без това краткият си живот по фалшив начин

липсата на доверие

obshto vzeto si4ko prosto vseki go priema po razli4en na4in
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

апатичността, отчуждението... пренебрежението, мърморенето...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Изневярата и еднообразието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си