- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм ... ???
Охх даже неми се иска и да го изричам.Трябваше да ми дойде на 2 януари ,но не ми дойде и съм.
Възможно ли е да съм бременна без да има някакви симптоми като повръщане и др .... защото аз нямам и нз вече.
ще си купя така или иначе тест или ще ида на гинеколог даже и 2 ще направя.но добре ако теста покаже че не съм бременна ( мн 6те съм) а не ми е дошло още ????
направо вече от няколко дни съм мни само
![]()
ужассссссссссссссс
Moje oshte da ne ti e redoven cikala?![]()
Pravila li si predi da trqbva da ti doide sex i da e stanal nqkoi gaf?
Spored men oshte ne ti e redoven i skoro shte ti doide :P
Възможно е да си бременна и без тези симптоми,те се появяват по-късно такаче за да си си сигурна направи си тест![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
ama stana li gaf neshto?
spodeli vajno e![]()
ем мисля, че просто ти закъснява! :P
еми тогава какво се притесняваш??
На колко си и от колко време имаш цикъл?
и аз съм така
и на мен ми закъснява така, че не се притеснявай мисля, че нямаш пр
за нищо
заповядай пак![]()
ее даразбира се
Hagявам се ,всичко да е наред при теб.Само ще ти кажа ,че колкото повече се притесняваш толкова по-късно ти идва![]()
Закъснява ти, на моята приятелка някой път и закъснява със седмица и половина... Но ако се притесняваш за нещо най-добре си направи тест![]()
Закъснява ти,защото се притесняваш.Успокой се и ще ти дойде.
Трябваше да ми дойде около 28-30 декември,но ми дойде на 6 януяри... а имам цикъл от над 5 години... няма никаква вероятност да съм бременна естествено,така че нормално е! Стават такива работи.![]()