.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    днеска ми дойде

Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Закъснява ти, на моята приятелка някой път и закъснява със седмица и половина... Но ако се притесняваш за нещо най-добре си направи тест

кво говорите, на мен преди даже не ми идваше с месеци, а когато ми дойде, чуква точно на датата сега, за да нямам такива проблеми и да не се тръшкам, пия Дуфастон и всичко си ми е наред - знам,че веднага щом спра таблетките, ми идва

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Закъснява ти, на моята приятелка някой път и закъснява със седмица и половина... Но ако се притесняваш за нещо най-добре си направи тест

кво говорите, на мен преди даже не ми идваше с месеци, а когато ми дойде, чуква точно на датата сега, за да нямам такива проблеми и да не се тръшкам, пия Дуфастон и всичко си ми е наред - знам,че веднага щом спра таблетките, ми идва
    Идеята е, че цикълът си прави квото си иска, а за нас остава само да спичаме
    Blame the sin, not the sinner.

Хахаха дам .. точно тва е гадното

Град
    Sofia

Re: Дали съм ... ???

Цитирай Първоначално написано от coteto
    Охх даже неми се иска и да го изричам.Трябваше да ми дойде на 2 януари ,но не ми дойде и съм .
    Възможно ли е да съм бременна без да има някакви симптоми като повръщане и др .... защото аз нямам и нз вече.
    ще си купя така или иначе тест или ще ида на гинеколог даже и 2 ще направя.но добре ако теста покаже че не съм бременна ( мн 6те съм ) а не ми е дошло още ????
    направо вече от няколко дни съм мн и само
    ужассссссссссссссс
    ako ne si bremenna zna4i ili o6te ti se regulira ili si bolna ot ne6to..spored men purvo otidi na genelog da vidi6 toi kakvo 6te ti kaje...i togava vzimai testove za bremennost
    uspeh mila...posle ako iska6 pi6i kakvo e stanalo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си