- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За и против противозачатъчните
Такааа, снощи се хвърлих в размисли.. ( неоснователни до голяма степен)
Искам да чуя мненията ви за съвременната контрацепция. Плюсове, минуси, особено от момичетата, които от доста време пият противозачатъчни.
Скоро съм намислила да ходя на гинеколог и смятам да поискам да ми изпише хапчета. От страшно дълго време правя секс без предпазни средства, не съм имала проблеми, вече не се и шашкам около датата, в която трябва да ми дойде, но.. искам да съм сигурна.
Презервативите вече са ми гадни, нищо не усещам с презерватив, абе мъка.
Споделих с приятеля си какво съм намислила и реакцията му беше хипер странна. Предпочитал да не пия хапчета, едва ли не ще се отровя.И ебаси глупостта, да не съм се притеснявала от забременяване. Ха, че аз не се притеснявам, а искам просто всичко да е точно и да се знае, че се "пазя" по някакъв начин.
Още повече, че приятелката на брат ми взе, че забременя. Остава и аз да поднеса подобна новина вкъщи и не знам..
Та!
А, да, едно единствено нещо ме безпокои. Чух, че при приема/спирането на хапчетата се напълнява/отслабва. Напълняването ОК, трябват ми 2-3-4 килца, но ако тръгна да отслабвам ще е трагично. Аз сега съм 51 килограма на 173 см.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up