Такааа, снощи се хвърлих в размисли.. ( неоснователни до голяма степен)
Искам да чуя мненията ви за съвременната контрацепция. Плюсове, минуси, особено от момичетата, които от доста време пият противозачатъчни.
Скоро съм намислила да ходя на гинеколог и смятам да поискам да ми изпише хапчета. От страшно дълго време правя секс без предпазни средства, не съм имала проблеми, вече не се и шашкам около датата, в която трябва да ми дойде, но.. искам да съм сигурна.
Презервативите вече са ми гадни, нищо не усещам с презерватив, абе мъка.

Споделих с приятеля си какво съм намислила и реакцията му беше хипер странна. Предпочитал да не пия хапчета, едва ли не ще се отровя. И ебаси глупостта, да не съм се притеснявала от забременяване. Ха, че аз не се притеснявам, а искам просто всичко да е точно и да се знае, че се "пазя" по някакъв начин.

Още повече, че приятелката на брат ми взе, че забременя. Остава и аз да поднеса подобна новина вкъщи и не знам..

Та!
А, да, едно единствено нещо ме безпокои. Чух, че при приема/спирането на хапчетата се напълнява/отслабва. Напълняването ОК, трябват ми 2-3-4 килца, но ако тръгна да отслабвам ще е трагично. Аз сега съм 51 килограма на 173 см.