- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Когато се почувства готова.Естествено ,ако не е на 11-12,эащото тогава не е достатъмно эряла.
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
Nie ne mojem da kajem ni6to sqko momi4e si re6ava koga i s kogonqma nikakvi granici
opfffff teq temi sa miliardi i milionibahti dosadni ste ve4eeeee
![]()
![]()
tarsete malko predi da praite tema veeee
4ak az po4nah se nerva.... kakto i da e de....
![]()
epa nqma opredelena vazrast seki kato se po4yvstva gotov... /kakto kazaha v pogornite mneniq/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Определена възраст няма. Няма как някой да ти каже "на толкова не е правилно" .. всеки сам си преценя кога иска да го направи.
За мен е 15+.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Podkrepqm "Lady Death" =D>
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
+1Първоначално написано от Invisible'Paladin
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
След НАЙ-малко 15-16 годишна възраст. + че тялото ти включително и ти си готова и имаш необходимата сексуална култура!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Т'ва "когато се почувства готова" почва да ви става навик нещо... Като има милиони теми, кажете нещо различно пък вие, ве...
Дразня се от деца правещи секс. Спомняйки си какво е било преди... дразня се, че от малки започват с компютърните игри и не излизат от вкъщи, че вече не можеш да ги изкараш на една разходка, а когато пораснат малко тръгват на дискотеки още от 12, 13 годишни, момичетата мацат гримове повече от майките си и, на момчетата погледите им само в гащите стоят и, естествено, мислят не за училище, а за батковци/какички и секс.
Отчайвам се, но се опитвам да не мисля за това. Не съм на 14 години вече и чеснто казано не виждам причина нито да се дразня, нито да наливам акъл в нечия глава. Всеки да мисли със своята.
Според мен по-добре е първо да си изживеят детството ,пък за другото има време!
ти пък искаш да кажеш че ако две 14 годишни хлапета се чукат е педофилия ли?!Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
Аз не съм за секса на 12 примерно, но на 15 едно момиче може да е готово, защо пък не.Нямаме право да съдим никого.Твоите приятелки са го направили рано, това е тяхно решение, думата "нормално" няма място тук, защото всеки сам решава кога и с кого да го направи.Това поне е моето мнение.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ТАЯ ТЕМА НЕ Е ЗА ТУКА!!!!!!!!!!!!!!!
+1 мацко мноо си праваПървоначално написано от <-ChelseA->
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Когато имаш богата сексуална култура и сериозен приятел![]()
+1Първоначално написано от Bolt_f
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
i az Podkrepqm "Lady Death" \/
vseki precenqva sam za sebe si koga da go napravi
![]()
![]()
![]()
i pod 11-12 godi6na vuzrast o6te ne sme tolkova zrqli no imam priqtelka koqto go e pravila na 10godini
![]()
![]()
![]()
![]()
mne skapa ve4e e 14 :}Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
когато 4овек се 4уства готов за секс![]()
![]()
Можеш да затвориш о4ите си за неща които неискаш да виждаш,но неможеш да затвориш сърцето си за неща които неискаш да 4устваш!
Kogato zapo4ne naistina da ti se pravi seks,a ne da go pravi6 za da ugodi6 na gajdeto i da si misli6,4e taka 6te go zadarji6,ili za6toto drugite go pravqt.
![]()
Kogato ima 4ovek,s koito da si sugurna,4e si zaslujava da go napravi6.
I kogato ima6 dostata4no seksualna kultura i si gotova da poeme6 otgovornost za deistviqta si.
Spored men za tova trqbva da si NAI-MALKO na 16-17 godini.
![]()
Уфффффффф вече станаха милиони такива теми . И за не знам кой път ще кажа , че всеки може да прави секс когато иска и е готов , когато има достатъчно богата сексуална култура и знае как да се рпедпази от нежелана бременност или полово предавани болести. И не разбирам защо всички се нахвърлят върху 14- годишните с бога сексуална кутура и сериозно гаджета , а не се нахвърлят върху 17 годишните без никаква култура ,които се праскат като побъркани и после питат "бременна ли съм" и "може ли да се забременее при свирка" .... И естествено не на псоелдно място когато е готов физически ,защото някак не еприемливо едно момчие което няма цикъл или той е наскоро дошъл да прави секс. А за момчетата ще кажа само ,че трябва да изчакат половия им оргън да стане достатъчно голям , за да задоволи ендо момиче и естествено да имат еякулация.
НЕЧУВАНО! НЕМОРАЛНО!!!!!!
ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОРЕНИ НА КЛАДАТА!
СМЪРТ ЗА РАННИЯ СЕКС! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАВРЕМЕ ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА ПРОПАДА!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Freedom prospers when religion is vibrant and the rule of law under God and his King is acknowledged.”