.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 359
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от КОНСЕРВАТОР
    НЕЧУВАНО! НЕМОРАЛНО!!!!!!
    ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОРЕНИ НА КЛАДАТА!
    СМЪРТ ЗА РАННИЯ СЕКС! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАВРЕМЕ ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА ПРОПАДА!!!!
    Да направим дискотеките на сапун!!!
    Да УБИЕМ ранния секс!!!

хахах к'во навреме.. ти чуваш ли се?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Нормално е когато се чувтваш готов и когато си достатъчно информиран по темата,а не да се плачеш по форуми после

Kogato e gotova.. kogato nameri podxodq6tiq 4ovek..

P.P. Ей ти със САПУНа как се казваш??

Re: СЕКС НА 14???

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка
    Ami zna4i za men vuzrastta e 15+ .Poprincip mislq 4e nai-vajnoto e da si s 4oveka koito obi4a6 i te obi4a da go iska6 i sexa da e samo preminavane na otno6eniqta vi v po goren etap.Serioznota vruzka i doverieto 6te napravqt i izjivqvaneto po-xubavo.V kraina smetka e purviq put ne trqa da se pomni s lo6o .....

Град
    in ur dreams
    Морала се е разминл толкова, че вече няма никакви граници на благоприличие . Можем много да си говорим но с приказки нищо няма да стане, не можем да променим нещата, всеки за себе си . Жесток свят, калпаво поколение , децата бързат да порастнат-факт, но за това са виновни родителите и обществото .
    Какво да кажа, говорете с родителите си, от там тръгва всичко, ранният секс, алкохолизма, наркоманията... Отклоних се доста от темата, но просто ми е мъчно, че нищо не може да се направи, морален крах...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз го направих за пръв път на 14 ,но наистина смятам ,че е по-добре към 16-17

Много сте ми интересни като кажете "когато се почуства готова"/баси изтърканото / и после некой като напише,че го е напрайл на 12-13 и веднага почвате да го оплювате ..

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Определена възраст няма. Няма как някой да ти каже "на толкова не е правилно" .. всеки сам си преценя кога иска да го направи.
    За мен е 15+.
    +1

Няма такова нещо като подходяща възраст. Всеки се развива по различен начин и за различен период от време. Ако едно момиче е достатъчно развито на 15,друго може да не е развито и на 18... Индивидуално е. И в този смисъл когато почувстваш желание за секс, когато ти се иска отвътре значи тялото ти има нужда от това - готов/а си. И все пак,при повечето момичета това желание истински се поражда при възраст 15 +. Някакси ми е трудно да възприема причините, поради които доста от днешните момичета го правят под тази възраст,но пак казвам всичк оси е строго индивидуално.

17-18 въпреки, че аз съм на 16.. още не съм съжалила, но има време.. за всеки е доста индивидуално, но 14-15 не ми изглежда нормално.. самото изречение "направих го на 15" ми звучи глупаво и неясно.. На 12 години за пръв път докато си гледах фешън тв (много обичах тогава) и явно беше станало доста късно та попаднах на смущаваща за мен сцена.. до преди това даже не бях виждала подобни глупости.. Днешното поколение много се е объркало, но няма какво да го съдиме и ние сме с него - все пак тия 12 годишни бременни момиченца са наще съученички и приятелки... аз лично доста се влияя от мнението на приятелите ми (не околните а приятелите) така, че до определена степен и ние сме си виновни - била съм свидетел как мои приятелки правят грешката на 12-3 години..

Ебеш се когат' си искаш.Никой не мое' 'те спре xD
    Най-мразя,най големите детсвеници в форума,дето чакат принца на белия кон,като почнат да се правят на светици и да упрекват другите..

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Mushher
    Най-мразя,най големите детсвеници в форума,дето чакат принца на белия кон,като почнат да се правят на светици и да упрекват другите..
    +1 i az gi mraza :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    shumen
    +1 i az gi mraza :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

A vsi4ki trqbva da sa malki neorientirani kurvi4ki taka li?Po-dobre da 4akat princa na beleq kon,otkolkoto da se ebat s parviq sre6tnat

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Само момичето може да си прецени, друг въпрос е дали е реална преценката и

Ами защо не? като се чувства готова да го напрай и на 10....
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Определена възраст няма. Няма как някой да ти каже "на толкова не е правилно" .. всеки сам си преценя кога иска да го направи.
    За мен е 15+.
    +1

az predi 18 ne se davam a puk tezi koito go pravqt po-rano ot 16-17 sami otgovarqt za sebe si :-D

kogato e dostatu4no obrazovana a ne da se ebe bez prezervativ i posle da ni reve na nas na glavite dali moje da zabremenee... ili kakto imashe nekfa tema nekfa obqsnqvashe 4e e duhala na neinq svur6il i e v ustata boqdisala se e rusa i e s izrezan potnik i da pita bremenna li e ...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Такааа да обощим. От по горните мнения става ясно, че аз съм педофил, че приятелката ми не е готова за секс и не знае ко иска .... И аз подкрепят по горните мнения където се споменава за девствениците и упрекванията. И кво сега някой ще ми се скара че приятелката ми е на 14 а аз на 17 и правим секс почти всеки ден така ли я по добре си намерете подходящо хоби щом никой не ви пуска. Щото съм 100% сиурен, че ви се прави секс но понеже няма с кой и айдее 18 години е границата за секс ... Всеки сам си решава кога да прави секс!
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Уфффффффф вече станаха милиони такива теми . И за не знам кой път ще кажа , че всеки може да прави секс когато иска и е готов , когато има достатъчно богата сексуална култура и знае как да се рпедпази от нежелана бременност или полово предавани болести. И не разбирам защо всички се нахвърлят върху 14- годишните с бога сексуална кутура и сериозно гаджета , а не се нахвърлят върху 17 годишните без никаква култура ,които се праскат като побъркани и после питат "бременна ли съм" и "може ли да се забременее при свирка" .... И естествено не на псоелдно място когато е готов физически ,защото някак не еприемливо едно момчие което няма цикъл или той е наскоро дошъл да прави секс. А за момчетата ще кажа само ,че трябва да изчакат половия им оргън да стане достатъчно голям , за да задоволи ендо момиче и естествено да имат еякулация.
    +10000000000000000000
    Просто не бих могла да съм по-съгласна!И аз това питах в една моя тема,защото се нахвърляте върху хората,спрямо възрастта,а не спрямо сексуалната култура(имайки предвид за този раздел,де)

Култура му е майката... Ама и за възрастта си има "лимити", с`а няк`ва 13-годишна.. Една съученичка искаше да се изпраска в шести клас с няк`ъв (което не стана де) ии с френдката обсъждаме и тя казва: "Еми, добре, ще се разтакова сега, ама по-късно, на около 15, като си фане сериозно гадже и се стигне до същество, какво ще си помисли той за нея?" Нещата стоят така - ако щеш и с един да си правила секс, не се знае с колко си била.

Цитирай Първоначално написано от NiksaN4e
    И кво сега някой ще ми се скара че приятелката ми е на 14 а аз на 17 и правим секс почти всеки ден така ли я по добре си намерете подходящо хоби щом никой не ви пуска.
    Ти заеби т'ва..вие сте си горе-долу наред,ама като вида няк'ви с по 8 годоини разлика

според мен всичко опира до взаимоотношенията във връзката. Ако не притискаш момичето и го оставиш само да поиска... не виждам проблем с възрастта. Все пак тя като се чувства готова значи всичко е наред
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си