- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
za men li4no ne e normalno 14 godi6nite da go pravqt.a na momicheto deto e pusnalo taq tema moga da kaja 4e za men e tapo "pove4eto moi priqtelki sa go pravili ve4e "i ti li iska6 da si edna ot mnogoto zabludeni kurveta ?
ima vreme za si4ko prosto ste o6te malki i nemojete da go razberete imam priqtelki deto sa go pravili na taq vazrast i pove4eto imat nekakvi problemi dori i malki taka 4e ne barzaia pak sa6to se 4udq i na akala na tiq barlioci deto go pravat sas 14 godi6ni to nito moje da ti napravi kefa nito ni6to... za men normalno 6e bade ako naprimer si ima6 priqtel kolko tebe ili 1 god po golqm ot tebe i da ste ot dosta vreme zaedno i da go napravite ama takiva piklivi istorii ....oh mn se ovlqkoh po taq tema hahah ai tva e
Абе...
Чета ви от едно време и честно казано главно за забавление, ама напоследък не мога да се сдържа и да кажа нещо.
Остава ми още една година в така наречената графа "тийн", та съм си още що-годе на мястото.
Какво значи секс на 14? Какво значи въобще секс още м/у 10 и 18 години, примерно.
![]()
Нека го погледнем реално от страна на обществото ни и да забравим преди векове, че на на по 14 вече деца са имали, други са били условията.
Живеем в общество, в което сексът продава всичко и модата е да се е*еш колкото може повече. Морал и идеали почти не съществуват. 'убаво тъй, ама...
Според мен секс се прави тогаз не само като си готов, имаш необходимата култура, ами и ясното съзнание за последствията, които може да си понесеш. Не става дума само за болести.
Ще го представя от гледната точка на едно момиче/млада жена.
Независимо какви мерки се взимат съществува винаги реалната възможност да се забременее. И какво правим тогава? Ето това е определящият според мен фактор. Готови ли сме в една такава ситуация да мислим и действаме трезво. Можем ли да отгледаме едно такова дете или способни ли на аборт. Толкоз. Подобно е и за момчетата/мъжете. Докато човек не осъзнава и не е готов да поеме тази отговорност е по-добре да си седи мирно на задника, защото реално погледнато, едно дете, което не е планувано и дойде твърде рано може да превърне мечтите за хубав живот на нищо. Или пък абортът да се превърне в доживотна психическа травма.
Пък вие се чувствайте готови на 13 или се е*ете редовно на по 14-17. Никой не ви спира, ама ако не осъзнавате написаното, значи дотук с приказките за готовността.![]()
Schatz и според теб трябва да се прави секс едва когато си готов да отгледаш дете така ли ... осъзнаваш ли каква голяма глупост каза току що ... какво да не би като е на 20 или 30 години шанса да забременее една жена е по-малък от това да е на 15-18 ??? да не би ако е на 30 години и не иска детето няма да вземе хапчета или да абортира както би направила една тийнейджърка? секса отдавна не е както в миналото - само за продължение на рода... секса носи и удоволствие и ако не си го разбрал още ами мислиш, че трябва да се прави секс едва когато можеш да отгледаш дете - сори бате ама си изостанал с някакви си 30-40 години,че да не и малко повече. баба ми говори така за справка ...![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
А. Хитлер
Първоначално написано от NiksaN4e
![]()
Казах, че когато си готов да действаш трезво, ако се случи някой фал, тогава си за секс.![]()
Независимо дали става въпрос затова да го отгледаш или да направиш аборт.
Нещо ми се струва, че никога не си се изправял/а пред възможността нещо такова да се е случило.
Или викаш дай да се е*бем за кеф, па после ако стане гаф я аборт, я хапче, щом децата вече не са на мода. Тъй и на 22 няма да можеш повече да имаш деца....
А разликата да забремеенеш на 20/30 или на 14/17 е доста голяма. В първия случай се предполага, че си самостоятелен, относително здраво мислеш човек, който е готов да поеме за себе си тази отговорност.
Във втория случай, за съжаление нито си особено самостоятелен, нито мислиш кой знае колко. Да не говорим откъде се намират парите за един аборт в такива ситуации. Мама и тати? Колко казаха в темата за бременността, че въобще ще им кажат, а?
Иначе да, сексът е за кеф. Когато не се прави за модата и когато разбираш какво правиш.
ТЕМАТА....... SUX яко....
Напий се заедно с 2 момчета и ще разбереш дали ти е време.......
С извинение към другите момичета в форума (говорим за спамерите като мен) ТОВА СИ Е ЧИСТА КУРВОЛЯЩИНА.... на 14 с кво се различаваш от 12 .....WOW с 2 год ама на акъл с нищо като гледам....ходи бе троши си главата да те наебът да те захвирлят кат парцал после ще има в раздел любов......ама тои МЪ НаИба и Мъ заряза....всъщност колкото по голям ставам толкова повече ми се вдига границата...нещо като критерий да го кажем....Не се занймаваи да се самоубеждаваш да го направиш или да използваш нас като убеждение.... Гледай си там изпитите след 7ми клас секса ще дойде...........за каде бързаш ооо........ ама да бе аз забравих съвсем сега е МОДЕРНО да се прави секс по 15-16 год......
НЕГРАМОТНИЦИ....![]()
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Аз го направих когато бях на 14 и 11 месеца точно и не съжалявам!!!
Почувствах че го искам и че съм готова и го направих!
Това е най важното!!!!!
За мен е мн глупаво да се съди за зрелостта според годините защото е мн относително!!!!
Да, бе не трябва да се съди за зрелостта по годините. Извинявай, ама едва ли на 14 и 11 месеца си била по-зряла от мен, когато съм правила секс за първи път...........на 20 и 9 месеца!
Хммм....е извинявай,но мога да ти кажа с ръка на сърце,че на 13 бях неосъзната тъпа пикла,а за 1 година и нещо ми се случиха толкова много неща,колкото на теб досега не са ти се случвали...Наложи ми се да поема много отговорности,да проявя здрав разум за цяло 1 семейство,да работя,да уча,да издържам майка ми и какво ли още не,докато на 13 бех на тема "`аресах си джапанки в мола"Първоначално написано от Povlekan
Така че 1 или 2 години имат огромно значение,живота и ценностите на човек се преобръщат за минути,ти говориш за години....И по всички тези причини,смятам,че БЯХ и СЪМ готова да поема рисковете и отговорностите,които носи секса,защото знам,че мога да разчитам на собствената си сексуална култура,и на партньора до мен,който е постоянен....
![]()
Е ти пък мен да ме извиняваш,въпроса е какво си преживял.На 14 може да има по-зрели хора,от такива на 20....Защото ако цялата ти ценностна система е базирана на книжки,теория и съветите на мама и тати,тя може да се срине с едно лично преживяване и да се преобърне.....Не говоря конкретно за теб,но хората се развиват различно,защо смяташ,че на 14 задължително всички са деца,познаваш ли всички хора на планетата? Има си хора зрели за секс и на 14,и нагоре.....всичко е до човека,не до годините..Първоначално написано от krem4et0
Да, на 14 не съм издържала семейство, но работя в домашния бизнес от 1-ви клас...даже не можех да пиша като хората, ама знаех всичко за счетоводството![]()
И да не говорим кой колко е преживял-аз съм с вродена малформация на сърцето.............знаеш ли какво ми е цял живот заради това? Хайде да не си мерим проблемите, защото от моята камбанария твоите ще са ми маловажни, а от твоята-моите. И въпреки това годините и житейският опит не може да не си кажат думата. Аз не съм толкова зряла, колкото майка ми или сестра ми........
14?!!! 14?!!!!!Абе вие... Няма ли играчки за вас?? Секс!! Аз на 14 се държах нормално за възрастта си. Даже на 17 като се сефтосах и ми се струва6е, че съм избързала, камоли на 14. Много зле
Един ден може да съм либерален родител, но детето ми да прави секс на 14 за мен 6те е личен провал...
![]()
![]()
![]()
И моето дете да прави секс преди 17-18 ще го приема като провал като родител и лична обида към мен и моята ценностна система!
Мисля че на 14 е много рано да се прави секс .... но за тебе кремче мисля че не е толкова фатално ако детето ти го направи на 17-18 и немисля че това ще е провал за тебе.. просто е решила чЕ това е човека с който го искаПървоначално написано от krem4et0
това че ти си го направила на 21 е много хубаво особено че е бил с човека който обичаш.. но сама знаеш че и при големите има раздяла както и при малките ..така че не мисля че е до възраст .. разбирасе не чак толкова малка (12-16)
Все пак казах преди 17-18..........Знам, че времената са други. ние от моето поколение сме малко по-различни от сегашните деца, но за мен 1 момиче или момче под 17-18 си е чисто и просто дете!
Давайте, "обичайте" се по на 13-14! Никой не ви спира! НО не сте наясно с рисковете, които поемате, да не говорим, че нямате грам сексуална култура и пълните форума с простотии дали сте бременни, дали сте лепнали нещо венерическо, какво да правите като тестът покаже 2 чертички, какво да правите с обилното понамирисващо бяло течение, да пиете ли ескапел или не и т. н. и т. н.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Миличка има много такива теми търси преди да пишеш. Да,против ранния секс съм...мисля,че 16 поне трябва да има едно момиче..и най важното е да е готова да е сигурна,че е готова!
Първоначално написано от sweet15
![]()
![]()
![]()
![]()
...
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз също направих такава тема и всички ме оплюваха...
Айде,айде сега... Тя сексуалната култура не се определя от годините. Това,че си на 18 не ти гарантира,че си много знаещ и начетен.. Едно 14 годишно ДЕТЕ също може да е чело и да има мноооого богата сексуална култура. В никакъв случай не казвам,че секса на тая възраст е приемлив,но просто доста 14 годишни хлапета знаят мноооого за секса...Пък и въпросите не се задават само от 14 годишни. И тооолкова големите 17-18 годишни пускат такива теми,наскоро срещнах и тема "Дали съм бременна" или нещо такова,в която авторката се представяше за 23 годишна...Първоначално написано от kalpazanka
Когато се почустваш готов тогава![]()
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
emi nz az mislq 4e na 14 e rano,az go napravih an 15(sled 5 meseca 6tqh da pravq 16) no bqh s 4ovek koito obi4ah adski mn toi mi be6e parvata lubov i parvata nai dalga vrazka(1god) iz4aka me 5 meseca i togava go napravihme za6toto se po4ustvah da kajem gotova,hahaha sega sam na 17 i ve4e sexa nqma ni6to ob6to s togava sega e prekrasno prosto si4ko e idealno s 4oveka koito obi4am![]()
Absolutno! Da ne govorim,4e i mnogo hora nad teq godini vse o6te razsajdavat mn po detski!Първоначално написано от krem4et0
Ахам и от каде си мислиш, че не съм преживял много ти от каде съдиш за това ????????? инт миПървоначално написано от Mirelchetoo14
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
"На 13 си харесах джапанки в мол-а"...., а на 14 чанта. За една година не можеш да съзрееш сексуално, ако тази година е м/у 13 и 14. Ако ще и в морската пехота да си влязла. Преживели... вие се молете наистина да не преживеете много неща. Не е хубаво да ви кажа, от опит.Първоначално написано от Povlekan
![]()
BRAT EVALAAAAAAAAAA!!!!! E TFA E I SPORET MEN RABOTATA!! ILI PROSTO SA GI NAPLASHILI U TQH I CHAKAT DA STANAT NA 18 DA NQMA BOI S TOCHILKATA AKO DOCHUQT MAMITO I TATITOПървоначално написано от NiksaN4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()