.
Отговор в тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 359
    Супер фен Аватара на rakiQ
    аабе момичетата тука са мн зле..
    погледнах една тема за "свирките" и имаше един въпрос "на колко го направихте за 1 път"
    отговорите бяха повече "14-15-16"

а тук ми се правят на разбирачи че не трябвало да се чукат на по 14...

егати ,...

аз лично не съм се чукала ,не мисля!

но прото като ви чета мненията в една тема всеки се отпуска...
    а когато стане въпрос за цяла тема със заглавия "секс на 14,14,16" всичките философки си отварят устата ,че не било трябвало а те самите се отворили (или са ги отворили) на 14,15,16 !!!

тъпачки!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    "Отвориха" ме доста след 16..................така, че съм в пълното си право да пиша подобни мнения!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pitch
    BRAT EVALAAAAAAAAAA!!!!! E TFA E I SPORET MEN RABOTATA!! ILI PROSTO SA GI NAPLASHILI U TQH I CHAKAT DA STANAT NA 18 DA NQMA BOI S TOCHILKATA AKO DOCHUQT MAMITO I TATITO
    На теб по този начин ли ти наливат акъл?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    "Отвориха" ме доста след 16..................така, че съм в пълното си право да пиша подобни мнения!
    кремче не казвам ,че точно ти отговаряш така...

попринцип повечето "какички "(на по 16) се правят на отворени а иначе са...

Guest
    14?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    кремче не казвам ,че точно ти отговаряш така...

попринцип повечето "какички "(на по 16) се правят на отворени а иначе са...
    +1. И аз съм далеч от 16...
    Blame the sin, not the sinner.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    малка си още

Значи нормално е когато ти го почувстваш!Аз съм на 17 год. За първи път го направих на 15.Някой ще кажат че е било мн рано и съм от онези малки курви, но не! Мога да кажа че съм много интелигентна и умна. И това може да го потвърди всеки, които ме познава.Просто съм го почувствала тогава и съм го направила. Но има и др страна- някой момичета гледат че приятелките им го правят и си казвам Защо не?!! Но не трябва да гледаме тях, а трябва да усетим какво казва сърцето. Моят съвет е да не се бъза, защото един ден ще съжалявате, че сте започнали толкова рано. Първият път трябва да бъде с човека, който найстина обичате и да сте с него до живот. Защото като се ожените и не сте девствена мъжът ви все може да ви натяква че не сте. Но всеке сам си решава!

Град
    Sofia
    ami spookoino mila ima i lapeta deto go pravqt na po 12
    ako se 4uvstva6 gotova nqma ni6to lo6o da go napravi6

ако имаш доверие на човека до себе си и се пазите, даже и на 14 да си - к'во от това ?!?
    п.п. говоря за продължителна връзка, а не награбване в някоя дискотека и аййде.. по принцип е по -хубаво да си поне на 16-17, но секи сам си избира

Когато се почувстваш готова, то при всеки различно. Гледай да е след 15

emi az smqtam che podhodqshtata vazrast za sex e na 16 godini az sega sam na 14 i go pravih predi nqkolko meseca i ne sajelqvam

Град
    Бургас
    момичетата се е*ът когато са готови, а момчетата се е*ът дори и да не са готови, ама това е друга тема

Ако се водиш по последните модни тенденции трябваше още на 10 да си го направила

da si gotov zna4i da si razvit fizi4eski i psihi4eski za tova!trqbva su6to taka da si gotov da ponese6 otgovornostite koito idvat sus sexa! mislq 4e tezi ne6ta ne se ispulvat dokato si pod pone 16!

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    na men 14 mi se struva mn rano, no 4ovek trqbva da go napraqvi kogato e gotow tva e nai-vajnoto, to si se useshta.

Цитирай Първоначално написано от kico
    za men li4no ne e normalno 14 godi6nite da go pravqt.a na momicheto deto e pusnalo taq tema moga da kaja 4e za men e tapo "pove4eto moi priqtelki sa go pravili ve4e "i ti li iska6 da si edna ot mnogoto zabludeni kurveta ?
    ima vreme za si4ko prosto ste o6te malki i nemojete da go razberete imam priqtelki deto sa go pravili na taq vazrast i pove4eto imat nekakvi problemi dori i malki taka 4e ne barzai a pak sa6to se 4udq i na akala na tiq barlioci deto go pravat sas 14 godi6ni to nito moje da ti napravi kefa nito ni6to... za men normalno 6e bade ako naprimer si ima6 priqtel kolko tebe ili 1 god po golqm ot tebe i da ste ot dosta vreme zaedno i da go napravite ama takiva piklivi istorii ....oh mn se ovlqkoh po taq tema hahah ai tva e
    i kvo she mi kajesh 4e sum nekfo zabludeno kurve i az li ?! izvinqvai ama mnogo malko ot moite vrustnici imat vruzka godina i 8 meseca... taka che za seki e individualno i nikoi nqma pravoto da slaga si4ki pod ob6t znamenatel !!!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от NiksaN4e
    Такааа да обощим. От по горните мнения става ясно, че аз съм педофил, че приятелката ми не е готова за секс и не знае ко иска .... И аз подкрепят по горните мнения където се споменава за девствениците и упрекванията. И кво сега някой ще ми се скара че приятелката ми е на 14 а аз на 17 и правим секс почти всеки ден така ли я по добре си намерете подходящо хоби щом никой не ви пуска. Щото съм 100% сиурен, че ви се прави секс но понеже няма с кой и айдее 18 години е границата за секс ... Всеки сам си решава кога да прави секс!
    iei i nie sme taka podkrepqm te mn me izkefi kak si se izrazil
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Hard Rock Cafe
    6te mi se vsi4ki momi4eta po lubov da gubeha devstvenostta si, ama.. ^^

bi trqbvalo edno momi4e da se seftosa, kogato ne go pravi, za da spe4eli bas, nito za da ne bade po nazad ot priqtelkite si, nito da ugodi na nagliq si priqtel, nito za6toto i e interesno kakvo stava kogato ima penis v tqloto si.. LOVE CONQUERS ALL, skapi moi, kakvoto i da pravite, vlagaite obi4 i griji, ina4e vsi4ko se obezsmislq {}{}

е сега за повечето може да е рано
    но не всеки е така според мен за тия работи не може да се казва на колко години точно е най добре

Град
    Sofia
    СЛЕД 16 годишна възраст!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ако знаеш плюсовете и минусите на секса,ако знаеш как да се предпазваш,ако познаваш собственото си тяло,ако знаеш какви рискови ситуации могат да се получат,когато правиш секс (болести,бебенца и т.н.),ако си узряла както физически,така и психически,значи да можеш да правиш секс ... Секс се прави не за идеята,а за да ти е приятно с даден човек.Според мен 14 години е рано за секс,и 15 е рано ... ама с тва темпо и като циганите ще станем,на 13-14 и бебета ще дундуркаме ...

Vremenata se menqt...Pove4e zavisi ot 4oveka.Poznavam okolo 10 momi4eta minimum koito sa go napravili za parvi pat na 11-12 godini.Sa6to taka i momi4eta koito sa na 18-19 i vse o6te ne sa. Moje bi za6toto ne sa namerili pravilniq 4ovek.A v otminalite godini e bilo mnogo po razli4no.Bilo e "moderno" da si destven/a . A momi4eta kato tezi koito barzat prekaleno mnogo i ne obmislqt dobre ne6tata, riskovete 4esto sajalqvat 4e sa izbrazali . Za6toto moje bi sa si mislili 4e sa namerili golqmata si liubov . Horata tarsqt jenata/maja na jivota si sled 20 godini i pak ne moat da namerqt takav/takava . A 6e si misli pi6leme na 11-12 godini 4e golqmata mu liubov sedi do nego i 4e toi/tq 6e go 4aka dokat porasne i t.n. GLUPOSTIII

Град
    Zorg
    теми такива не една или две ама като питаш-според мене за всеки е различно.А каква е разликата между момичетата и момчетата. И едните и другите така се притесняват преди това.
    Хакуна Матата!!! =]

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Всяко момиче си преценява, кога е готово, но според мен трябва да е след 15 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си