- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
(мом4е съм) ем какво да кажа аз от 10 годишен сам готов пак ощи няма навита4ки![]()
![]()
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Отговорността си е изцяло нейна... и тя решава кога е готова и с кого !
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Според мен на 15-16 е добре но не по рано.
pri vsi4ki momi4eta i mom4eta e razli4no mejdi 15 i 16 e nai dobree...
nai zlee e na po golqma vazrast sled 20-22 za6toto ve4e cipata na momi4etata e po debela i po trudno se kusa i moje da im napravi mnogo lo6i problemi...
ne slu4aino sa kazali
SWEET 16![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
На който когато му е кеф-тогава да го прави.
еми аз го направих на 14 , тогава се почувствах готова, а и бях с точния човек и не съжалявам за нищо ! Не виждам нищо лошо..на всеки човек по различно време започва "да му трака часовника" за тея неща (но все пак не подкрепям секса на 11-12.. и или когато някои адски необразован човек, без никфа сексуална култура реши че трябва да го направи..)
Spored psevdonima si si na 15. A inache po temata ami i az go napravih na 14. Nqmashe nishto losho.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
A baba mi spodeli, che imala edna suuchenichka, koqto bila oshte devstvena. I na kude biem?Първоначално написано от Psyhicx
![]()
Otgovori ne se zadavat, a vuprosi. Ti imash li 15?Първоначално написано от Psyhicx
![]()
Vij sq moeto momiche. Purvo pravilo na boq e da ne vlizash v nego bez da poznavash protivnika si. Vtoro pravilo e che nai-dobriq nachin da go opoznaesh e da se biesh s nego. I tui kato nie s teb izglejda, che vouvame e vreme da se opoznaemПървоначално написано от Psyhicx
![]()
![]()
Dobre. Moq greshka. Ako iskash da si pobubrim dai s LS. Da ne zasqgame ostanalite sus spora si.Първоначално написано от Psyhicx
![]()
i kvo znachi teq na po 14 sa kurvi ako sa go napravili s nqkoi deto hodqt poche ot 3 meseca primerno no ako si na 18 moje i taka kato ti padne maaalleee ... i shto pak na 14 da ne moje ti napravi kefa HaH v greshka siПървоначално написано от kico
godinite nemat znachenie a opita i tn.. ima nekvi na po 20 i sa kostenurki i nishty ne moat
![]()
A vsi4ki trqbva da sa malki neorientirani kurvi4ki taka li?Po-dobre da 4akat princa na beleq kon,otkolkoto da se ebat s parviq sre6tnat
Tva che sa na 14 ne gi prai neorientirani kurvi veee... nikoi ne e kaaal che momichetata na po 14 se ebat s seki sreshtnat :d
kakto kazaha po gore vie mai samo uprekvate shtoto nemate vazmojnost![]()
Който иска,що не...
Кво толко,ебаси...
mn mrazq nqkvi deto po4vat da se 4ukat ot 7-8mi klas.. (13-14 god)
daje i po malki ima... mani drugoto..Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
Правете секс,няма проблем аз със гаджето ми го направиме за 1-ви път в 7 клас и двамата бяхме на 14.
когато се почувства готова .. пф банални отговори .. таа аз мога се чувствам готова и на 10 и на 12 и на 20 ! ... е ест и тва е важно трябва да си готова но не само психически но и физически! и таи като и 2мата ми родители са лекари и постоянно ми гооворят за такива глупости ... 15 години е добро начало ... развит си и т.н.![]()
li4no az sym poddrajnik na ideqta 4e sexat trqbva da se pravi s LUBIM 4ovek.. a malkite momi4enca ne znaqt kakvo e lubov, ili se zablujdavat 4e sa vlubeni, ili po-lo6o- mom4etata gi zablujdavat, 4e sa vlubeniПървоначално написано от ludoto_f
ne moje nqkoe 12-14 godi6no momi4e da analizira, misli i razsajdava kato zrql 4ovek, imenno za tova tragvat da se 4ukat- poneje nqkoi im kazal, poneje pro4eli, poneje gledali.. interesno im e i zatova.. ili da kajat na priqtelkite si "xoxoxo, dudi, az bqh parva, qjte mi 4vora" :/
Първоначално написано от eu.hyricane
ti si parviq chovek det na natropa nas dicata i nema da tragna ti bucha i az nz shto![]()
mmm prav si zabludata che sa vlubeni si e mnooogo veroqtnoto
no ne smqtam che ima i takiva ludi deto da iskat shtoto da sa izfukat daje povecheto lujat che sa oshte devstveni
to egati naciqta polovinata gi e sram ot tva che ne sa se .... a drugata polovina ot tva che sa se ....
kvo da praish hamav narod
mmm no principno i az sum za po kusniq sex ...
![]()
Spored men ima hora, koito umirat bez da znaqt kakvo e lubov. Ako trqbva da si dam mnenieto misle, che tova, koeto horata narichat lubov nai-chesto e vlubvane (hormonalno, mozuchno i sexualno chuvsto, koeto izpitvash kum nqkoi). Istinskata lubov, idva ot dulga vruzka, pri koqto zapochvash da izpitvash istinska privurzanost i vsebeottavane kum edin chovek koito e do teb i spodelqte vashite shtastlivi i tujni migove.![]()
opfffff teq temi sa miliardi i milioni bahti dosadni ste ve4eeeee tarsete malko predi da praite tema veeee 4ak az po4nah se nerva.... kakto i da e de....
+1465432165768768432132486768432132136768765432132 1354687
Аууу.. 14-15 годишните не знаят какво е любов, пък 17 годишните (примерно) знаят?Първоначално написано от eu.hyricane
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
sladuri moje da e vazmutitelno no moqta bratov4etka e 4 ti klas i ve4e go e napravila dokaty imam edna poznata koqto e na 24 i o6te ne e samo preceneta na kae otiva svetat a li4no az na 14 sam go napravila i to dori ne be6e s moq priqtel![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
Е тва е приказката. А тоя КОНСЕРВАТОРа мога да му кажа, че е напълно исперкалПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...