.
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 359
    (мом4е съм) ем какво да кажа аз от 10 годишен сам готов пак ощи няма навита4ки

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Отговорността си е изцяло нейна... и тя решава кога е готова и с кого !
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

15+
    Fitness Forever

Според мен на 15-16 е добре но не по рано.

Град
    bulgaria, sofia
    pri vsi4ki momi4eta i mom4eta e razli4no mejdi 15 i 16 e nai dobree...
    nai zlee e na po golqma vazrast sled 20-22 za6toto ve4e cipata na momi4etata e po debela i po trudno se kusa i moje da im napravi mnogo lo6i problemi...
    ne slu4aino sa kazali
    SWEET 16
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Град
    Sofia Sin City
    На който когато му е кеф-тогава да го прави.

еми аз го направих на 14 , тогава се почувствах готова, а и бях с точния човек и не съжалявам за нищо ! Не виждам нищо лошо..на всеки човек по различно време започва "да му трака часовника" за тея неща (но все пак не подкрепям секса на 11-12.. и или когато някои адски необразован човек, без никфа сексуална култура реши че трябва да го направи..)

Мега фен Аватара на amatorium
    Spored psevdonima si si na 15. A inache po temata ami i az go napravih na 14. Nqmashe nishto losho.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от Psyhicx
    ne znam kolko ste zreli, ma v na4alnoto mi daskalo ima6e momi4e na 13 godini det ni mina celiq 8mi klas....ai govorete si
    A baba mi spodeli, che imala edna suuchenichka, koqto bila oshte devstvena. I na kude biem?

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    ne znam kolko ste zreli, ma v na4alnoto mi daskalo ima6e momi4e na 13 godini det ni mina celiq 8mi klas....ai govorete si
    A baba mi spodeli, che imala edna suuchenichka, koqto bila oshte devstvena. I na kude biem?
    Mi sam moje da se seti6 za 3-4 pri4ini, poradi koito o6te da e devstvena, kvo mi zadava6 otgovori?
    Otgovori ne se zadavat, a vuprosi. Ti imash li 15?

Mi sam moje da se seti6 za 3-4 pri4ini, poradi koito o6te da e devstvena, kvo mi zadava6 otgovori?
    Otgovori ne se zadavat, a vuprosi. Ti imash li 15?
    Tva e izraz izpolzvan ot po-elder(i) ot tebe, ne spori
    Na 18 po4ti sum
    Vij sq moeto momiche. Purvo pravilo na boq e da ne vlizash v nego bez da poznavash protivnika si. Vtoro pravilo e che nai-dobriq nachin da go opoznaesh e da se biesh s nego. I tui kato nie s teb izglejda, che vouvame e vreme da se opoznaem

pi4.... Az sum pi4 ...i ne voiuvam s nikoi
    Dobre. Moq greshka. Ako iskash da si pobubrim dai s LS. Da ne zasqgame ostanalite sus spora si.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kico
    za men li4no ne e normalno 14 godi6nite da go pravqt.a na momicheto deto e pusnalo taq tema moga da kaja 4e za men e tapo "pove4eto moi priqtelki sa go pravili ve4e "i ti li iska6 da si edna ot mnogoto zabludeni kurveta ?
    ima vreme za si4ko prosto ste o6te malki i nemojete da go razberete imam priqtelki deto sa go pravili na taq vazrast i pove4eto imat nekakvi problemi dori i malki taka 4e ne barzai a pak sa6to se 4udq i na akala na tiq barlioci deto go pravat sas 14 godi6ni to nito moje da ti napravi kefa nito ni6to... za men normalno 6e bade ako naprimer si ima6 priqtel kolko tebe ili 1 god po golqm ot tebe i da ste ot dosta vreme zaedno i da go napravite ama takiva piklivi istorii ....oh mn se ovlqkoh po taq tema hahah ai tva e
    i kvo znachi teq na po 14 sa kurvi ako sa go napravili s nqkoi deto hodqt poche ot 3 meseca primerno no ako si na 18 moje i taka kato ti padne maaalleee ... i shto pak na 14 da ne moje ti napravi kefa HaH v greshka si godinite nemat znachenie a opita i tn.. ima nekvi na po 20 i sa kostenurki i nishty ne moat

A vsi4ki trqbva da sa malki neorientirani kurvi4ki taka li?Po-dobre da 4akat princa na beleq kon,otkolkoto da se ebat s parviq sre6tnat

Tva che sa na 14 ne gi prai neorientirani kurvi veee... nikoi ne e kaaal che momichetata na po 14 se ebat s seki sreshtnat :d

kakto kazaha po gore vie mai samo uprekvate shtoto nemate vazmojnost

Който иска,що не...
    Кво толко,ебаси...

Град
    Hard Rock Cafe
    mn mrazq nqkvi deto po4vat da se 4ukat ot 7-8mi klas.. (13-14 god)

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    daje i po malki ima... mani drugoto..

Правете секс,няма проблем аз със гаджето ми го направиме за 1-ви път в 7 клас и двамата бяхме на 14.

когато се почувства готова .. пф банални отговори .. таа аз мога се чувствам готова и на 10 и на 12 и на 20 ! ... е ест и тва е важно трябва да си готова но не само психически но и физически! и таи като и 2мата ми родители са лекари и постоянно ми гооворят за такива глупости ... 15 години е добро начало ... развит си и т.н.

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    li4no az sym poddrajnik na ideqta 4e sexat trqbva da se pravi s LUBIM 4ovek.. a malkite momi4enca ne znaqt kakvo e lubov, ili se zablujdavat 4e sa vlubeni, ili po-lo6o- mom4etata gi zablujdavat, 4e sa vlubeni

ne moje nqkoe 12-14 godi6no momi4e da analizira, misli i razsajdava kato zrql 4ovek, imenno za tova tragvat da se 4ukat- poneje nqkoi im kazal, poneje pro4eli, poneje gledali.. interesno im e i zatova.. ili da kajat na priqtelkite si "xoxoxo, dudi, az bqh parva, qjte mi 4vora" :/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    li4no az sym poddrajnik na ideqta 4e sexat trqbva da se pravi s LUBIM 4ovek.. a malkite momi4enca ne znaqt kakvo e lubov, ili se zablujdavat 4e sa vlubeni, ili po-lo6o- mom4etata gi zablujdavat, 4e sa vlubeni

ne moje nqkoe 12-14 godi6no momi4e da analizira, misli i razsajdava kato zrql 4ovek, imenno za tova tragvat da se 4ukat- poneje nqkoi im kazal, poneje pro4eli, poneje gledali.. interesno im e i zatova.. ili da kajat na priqtelkite si "xoxoxo, dudi, az bqh parva, qjte mi 4vora" :/

ti si parviq chovek det na natropa nas dicata i nema da tragna ti bucha i az nz shto mmm prav si zabludata che sa vlubeni si e mnooogo veroqtnoto no ne smqtam che ima i takiva ludi deto da iskat shtoto da sa izfukat daje povecheto lujat che sa oshte devstveni to egati naciqta polovinata gi e sram ot tva che ne sa se .... a drugata polovina ot tva che sa se .... kvo da praish hamav narod mmm no principno i az sum za po kusniq sex ...

Spored men ima hora, koito umirat bez da znaqt kakvo e lubov. Ako trqbva da si dam mnenieto misle, che tova, koeto horata narichat lubov nai-chesto e vlubvane (hormonalno, mozuchno i sexualno chuvsto, koeto izpitvash kum nqkoi). Istinskata lubov, idva ot dulga vruzka, pri koqto zapochvash da izpitvash istinska privurzanost i vsebeottavane kum edin chovek koito e do teb i spodelqte vashite shtastlivi i tujni migove.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    opfffff teq temi sa miliardi i milioni bahti dosadni ste ve4eeeee tarsete malko predi da praite tema veeee 4ak az po4nah se nerva.... kakto i da e de....

+1465432165768768432132486768432132136768765432132 1354687

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аууу.. 14-15 годишните не знаят какво е любов, пък 17 годишните (примерно) знаят?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

sladuri moje da e vazmutitelno no moqta bratov4etka e 4 ti klas i ve4e go e napravila dokaty imam edna poznata koqto e na 24 i o6te ne e samo preceneta na kae otiva svetat a li4no az na 14 sam go napravila i to dori ne be6e s moq priqtel
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Уфффффффф вече станаха милиони такива теми . И за не знам кой път ще кажа , че всеки може да прави секс когато иска и е готов , когато има достатъчно богата сексуална култура и знае как да се рпедпази от нежелана бременност или полово предавани болести. И не разбирам защо всички се нахвърлят върху 14- годишните с бога сексуална кутура и сериозно гаджета , а не се нахвърлят върху 17 годишните без никаква култура ,които се праскат като побъркани и после питат "бременна ли съм" и "може ли да се забременее при свирка" .... И естествено не на псоелдно място когато е готов физически ,защото някак не еприемливо едно момчие което няма цикъл или той е наскоро дошъл да прави секс. А за момчетата ще кажа само ,че трябва да изчакат половия им оргън да стане достатъчно голям , за да задоволи ендо момиче и естествено да имат еякулация.
    Е тва е приказката. А тоя КОНСЕРВАТОРа мога да му кажа, че е напълно исперкал
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си