.
Отговор в тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 359
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
    +1 ... четеш ми мислите ... 16+ е възрастта според мен

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    17-18
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    Пловдив
    15-16+ пък дори и по-късно.Не разбирам накъде са се юрнали всички да се изпона*бат на по 13-14 години.Деца...

Не е важно какво са правили повечето ти фр, а как ти го чувстваш. Смятам, че ще ти е малко рано, но ти си решаваш какъв живот да водиш. Не гледай от другите какво правят, а давай сам наклон на живота си.

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    17-18

Re: СЕКС НА 14???

Един от признаците че си циганин:

позволяваш на 12 годишната си дъщеря да пуши пред децата си...

според мен е нормално, когато имаш навършени 16... и то не да тръгнеш ей така ... ами с човек, с когото имаш връзка и за когото знаеш, че няма да злоупотреби с теб

Еми незнам, всеки го прави, когато си е готов, но на 13 според мен не е нормално, самата възраст си е още за детски игри. Аз съм за 14+. а за първи път ми беше в навечерието на рожденния ми ден, така че не мога да ви кажа точно на 14 или на 15 го направих за първи път.

относно това че вече повечето на 14 15 са го правили да така е и е мн стряскащ факт за мен защото в момента когато видиш момиче на 14 15 се едно виждаш някоя моделка на 18 19 с повечето де не вс. А темата със секса мисля че всеки сам може да предцени кога е дошло неговото време

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Т'ва "когато се почувства готова" почва да ви става навик нещо... Като има милиони теми, кажете нещо различно пък вие, ве...
    Дразня се от деца правещи секс. Спомняйки си какво е било преди... дразня се, че от малки започват с компютърните игри и не излизат от вкъщи, че вече не можеш да ги изкараш на една разходка, а когато пораснат малко тръгват на дискотеки още от 12, 13 годишни, момичетата мацат гримове повече от майките си и, на момчетата погледите им само в гащите стоят и, естествено, мислят не за училище, а за батковци/какички и секс.
    Отчайвам се, но се опитвам да не мисля за това. Не съм на 14 години вече и чеснто казано не виждам причина нито да се дразня, нито да наливам акъл в нечия глава. Всеки да мисли със своята.
    Напълно си права! Много ясно си го написала, личи си, че не си на 14 години Браво!

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Според мене годините не играят голяма роля... По-важното е момичето да се чувства готово и наистина да го иска... Важното е да не е на 13-14... от 15 нагоре е перфектно
    +1
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
    +1 ... четеш ми мислите ... 16+ е възрастта според мен
    Не знам как не ми писна да го повтарям - ПО ЗАКОН Е ПОД 14, А НЕ ПОД 16!
    Секса на 14 определено не е нещо, което одобрявам, но се плаша, че чак ми се струва нормално покрай тези, които го правят на 12-13...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Около 16.Но не и на по-малка възраст.14-15 годишните нямат достатъчно обогатена сексуална култура,трябва да знае човек това онова и чак тогава да прави секс.Да се научи какви болести се предават,как да се пази от тях и да намери подходяш човек,а не с първия дето й казал "Обичам те" и айдеее секс,пък после хиляди теми се пишат "Може ли да съм забременяла" и т.н.

AE QKO E SA DA SE ........................ NA 14
    $k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тука нали и за анален секс става дума?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Podkrepqm "Lady Death" =D>
    Аз също!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Фен
    Град
    България
    за мене тряа да над 16 иначе е мноо рано
    ))))))))))))))))))))))))

Град
    from lost paradise
    hmm kogato se po4ustfa6 gotova e dosta iztarkan otgovor..mi to dosta 13 godi6ni deca si mislqt 4e sa gotovi i se ebat kat nevideli..mm kogato osaaznava6 kakvo pravi6 i osaznava6 otgovornostite koito poema6 i riskovete za6totyo osven priqtno tova e i riskovano smisal da zabremenee6 na 16 ne e na dobre...kogato si naqsno kakvo pravi6 ...i est ne da se naebe6 s parviq 4ovek...i nai vajnoto e da go iska6 a ne da go pravi6 samo z6atoto vsi4ko dr sa go pravili ne i ti

Аз познавам момичета,които са го правили на 11-12 години ...

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Около 16.Но не и на по-малка възраст.14-15 годишните нямат достатъчно обогатена сексуална култура,трябва да знае човек това онова и чак тогава да прави секс.Да се научи какви болести се предават,как да се пази от тях и да намери подходяш човек,а не с първия дето й казал "Обичам те" и айдеее секс,пък после хиляди теми се пишат "Може ли да съм забременяла" и т.н.
    Не всички са такива
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Не всички са такива Има и отговорни момичета,които знаят за какво става въпрос, колкото и на другите да не им се вярва
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Ми мисля, че некъде към 16 ми се струва нормално.Няма да изреждам некви изтъркани клишета, ама според мен които са го правили под 15 са западнали к******а.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    секи да го прави,когато си иска
    цаката е да с чувстваш готов,да си достатъчно информиран за евентуалните последствия(за да не задаваш въпроси от типа"правихме го анално-бременна ли съм" или "СПИН може ли да се хване от свирка") и да си намерил подходящия човек
    за мен границите са 15-18(+/- 1),преди 15 ми се струва рано,а след 18 вече е малко странно...
    кво ви ебе другите кога го правят-мода ли ще следвате? Има доста подобни теми...не мисля,че имат въобще някакъв смисъл-вие не сте наясно как се забременява,тръгнали сте секс да правите...Не искам да обидя никой,ама днешната хлапетия е мн зле
    пак почнах да се откланям от главния въпрос...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    The Land Of The Doomed
    Определени граници няма - никой неможе да ти каже направи го тогава и тогава. Когато се почувстваш готова и наистина го желаеш и ест имаш сексуална култура в нормалните граници ( по възможност това да стане след 15-16 годишна възраст )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си