- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
17-18
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
15-16+ пък дори и по-късно.Не разбирам накъде са се юрнали всички да се изпона*бат на по 13-14 години.Деца...![]()
Не е важно какво са правили повечето ти фр, а как ти го чувстваш. Смятам, че ще ти е малко рано, но ти си решаваш какъв живот да водиш. Не гледай от другите какво правят, а давай сам наклон на живота си.
Един от признаците че си циганин:
позволяваш на 12 годишната си дъщеря да пуши пред децата си...
според мен е нормално, когато имаш навършени 16... и то не да тръгнеш ей така ... ами с човек, с когото имаш връзка и за когото знаеш, че няма да злоупотреби с теб
Еми незнам, всеки го прави, когато си е готов, но на 13 според мен не е нормално, самата възраст си е още за детски игри. Аз съм за 14+. а за първи път ми беше в навечерието на рожденния ми ден, така че не мога да ви кажа точно на 14 или на 15 го направих за първи път.![]()
относно това че вече повечето на 14 15 са го правили да така е и е мн стряскащ факт за мен защото в момента когато видиш момиче на 14 15 се едно виждаш някоя моделка на 18 19 с повечето де не вс. А темата със секса мисля че всеки сам може да предцени кога е дошло неговото време![]()
Напълно си права! Много ясно си го написала, личи си, че не си на 14 годиниПървоначално написано от Bolt_f
Браво!
+1Първоначално написано от Nexxar
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Не знам как не ми писна да го повтарям - ПО ЗАКОН Е ПОД 14, А НЕ ПОД 16!Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
Секса на 14 определено не е нещо, което одобрявам, но се плаша, че чак ми се струва нормално покрай тези, които го правят на 12-13...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Около 16.Но не и на по-малка възраст.14-15 годишните нямат достатъчно обогатена сексуална култура,трябва да знае човек това онова и чак тогава да прави секс.Да се научи какви болести се предават,как да се пази от тях и да намери подходяш човек,а не с първия дето й казал "Обичам те" и айдеее секс,пък после хиляди теми се пишат "Може ли да съм забременяла" и т.н.
AE QKO E SA DA SE ........................ NA 14
$k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
защо не
Тука нали и за анален секс става дума?![]()
![]()
![]()
![]()
Аз също!Първоначално написано от Cool_Bitch
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
за мене тряа да над 16иначе е мноо рано
![]()
))))))))))))))))))))))))
hmm kogato se po4ustfa6 gotova e dosta iztarkan otgovor..mi to dosta 13 godi6ni deca si mislqt 4e sa gotovi i se ebat kat nevideli..mm kogato osaaznava6 kakvo pravi6 i osaznava6 otgovornostite koito poema6 i riskovete za6totyo osven priqtno tova e i riskovano smisal da zabremenee6 na 16 ne e na dobre...kogato si naqsno kakvo pravi6 ...i est ne da se naebe6 s parviq 4ovek...i nai vajnoto e da go iska6 a ne da go pravi6 samo z6atoto vsi4ko dr sa go pravili ne i ti
Аз познавам момичета,които са го правили на 11-12 години ...
Не всички са такиваПървоначално написано от samonervi
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не всички са такиваПървоначално написано от samonervi
Има и отговорни момичета,които знаят за какво става въпрос, колкото и на другите да не им се вярва
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ми мисля, че некъде към 16 ми се струва нормално.Няма да изреждам некви изтъркани клишета, ама според мен които са го правили под 15 са западнали к******а.
секи да го прави,когато си иска
цаката е да с чувстваш готов,да си достатъчно информиран за евентуалните последствия(за да не задаваш въпроси от типа"правихме го анално-бременна ли съм" или "СПИН може ли да се хване от свирка") и да си намерил подходящия човек
за мен границите са 15-18(+/- 1),преди 15 ми се струва рано,а след 18 вече е малко странно...
кво ви ебе другите кога го правят-мода ли ще следвате? Има доста подобни теми...не мисля,че имат въобще някакъв смисъл-вие не сте наясно как се забременява,тръгнали сте секс да правите...Не искам да обидя никой,ама днешната хлапетия е мн зле
пак почнах да се откланям от главния въпрос...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Определени граници няма - никой неможе да ти каже направи го тогава и тогава. Когато се почувстваш готова и наистина го желаеш и ест имаш сексуална култура в нормалните граници ( по възможност това да стане след 15-16 годишна възраст )