- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
Ква е тая тема от преди 34 години бе?! (Съб Яну 05, 2008 10:16 am )
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
като не е от якуари 2004 е добре... :PПървоначално написано от cS_LaMeRkA
Ммм секи се ебе когато и с когото иска без значение кой какво му казва тайче темата е излишна
Да, найстина ги имаПървоначално написано от eveto_xx
.. Срещат се и такива .. Но са жалост са МНОГО МАЛКО ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
abe PATI PUTKI MALKI NE RAZBRAHTE LI 4E KOGATO STE GOTOVI LEELLELELELELELELELELELELELE I PRESTANETE DA PI^ETE TAKIVAA TEMI BAHTI MOM$E SAM I NZ KOGA TRQBVA DA GO NMAPRAVITE SFHAOUSFGAUGFAUIGF{ OTKA4AM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще дам възможно най-баналния отговор:Когато се почувства готово!Което си е така...едва ли ако искаш да го направиш ще се "стискаш" само защото според някои хора възрасtта не е подоходяща...всеки решава за себе си и не трябва да се съобразява с никой и нищо...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
къде секс на 14 дете глупаво ?! къде ти е мозъка,къде са ти родителите,как за такива глупости ще мислиш на такава възрастмай плачеш за пердах !
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Лично аз съм израстнала с приятелите на майка ми, наслушала съм се на дивотиите им още в 5ти клас.Още от тогава бях запозната с живота на възрастните, ходех с нашите по заведения вечер,нито един проблем на семейството ми не е скрит от мен.В момента човека, до който се допитва майка ми за съвет, съм аз.Не е скрила нито една подробност от личния си живот пред мен.От 5 до 7ми клас живеех летата общо взето сама.В 7ми клас постигнах мечтата си- от провинцията се измъкнах в НПМГ, без частни уроциПървоначално написано от Neo-Communist Power
Но там не се чувствах на място сред съучениците си, живеехме в различни светове...Малко пред септември срещнах човека, с който сме заедно вече 10 месеца. Семействата ни се познават,той е много отговорно момче - на 21 е.За първи път се влюби, и аз за първи път се влюбих . Никога не ми е намеквал за секс.Само че аз прецених , че съм готова, и преди да го направя, толкова много информация съм прочела, говорила съм с майка ми, с гинеколога ми, и просто като дойде нямах и грам притеснение, нещата не бяха нови за мен общо взето. Чувствах се готова
На 14 го направих, 93ти набор съм.И се чувствам с приятеля ми и неговата компания много по-добре, защото никой не те занимава с онези ученически интрижки.Писнало ми е от онези фукли, които те гледат злобно,и се правят на курви, което за тях е гордост.Писнало ми е от глупостите в училище, от хората , които живеят в измислени светове и си мислят, че всичко се върти около тях.Толкова ми е писнало , че предпочитам да излизам с майка ми и нейни приятелки, с тях да си говорим за семействата, за работа, за политика,за обществото, за интересни факти и места по света и у нас, а не за това, че примерно някаква била спала с някакъв пикльо,или че друга се обличала като зомби.А пък и последните години много неща ми се насъбраха на главата, не ми се коментират. Считам че съм готова за това , да покажа чувствата си към приятеля ми по този начин.За вас не знам...Neo-Communist Power, не ни слагай под един знаменател
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
сестра ми е на 5 и аз я отворих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебавам се бе :Д:Д:Д:Д:Д просто незнам кво да напиша
emi ne pi6i
утре ще пусна тема от сорта на "секс на 4 ??????????????????????????????" бе добре ли сте я си предстете че стане гаф и забременеете ко ще го родите ли ...
moje razbira se , koito na kolkoto iska na tolkova da se ebe , vas kvo vi burka ne moga da razbera , da vi eba v devstvenite pedal4eta deto samo pi6at i pisle si me4taqt da sa s momi4e !!![]()
![]()
![]()
Офф боже модовете тряя почнат да банват ..
13-14-15 se tam .. malki sa no e priqtno![]()
Ей свиньо, я остави малките мацки намира че ща удуша ве...Първоначално написано от casanova_bg
![]()
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
А така мацко псувай ги теа гадини. Те нищо не разбират. Жените управляват !!!! Наколене всички мъже.Първоначално написано от Baby_bouce
I L♥VE 69.I L♥VE♀
когато момичето реши тогава
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
бебчо ...въздържай се
после насладата ще е още по голяма
14 ти е малко раничко. Аз с мойта ходя вече 9 месеца и изчакахме да стане на 16 и нещо
![]()
+1Първоначално написано от Lady Death
bravo nqkoi koito misli kato me ni da mi spesti truda da go pi6a![]()
Ne be bazikam se...i az taka mislq...
parwo stanete na 18 sled twa mislkete za sex
Донякъде съм съгласен, въпреки, че тия мисли сами ти се натрапват като дойде времето...Но те не мислят и се хвърлят на първия, след което съжаляват, но не смеят да си признаят.Първоначално написано от Kopelence
... а до 18 четете книжки и си учете уроците ..... Я СЕ ОСЪЗНАЙ ЗА КВО ГОВОРИШ БЕ !Първоначално написано от Kopelence
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
+1Първоначално написано от Dark_Angel_F
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
абе за къде бързате ми кажи, вие сте момичета знаеш ли колко глупости могат да станат, защото си тръгнала да се праскаш на възраст на която даже не можеш да измиеш сама чиниите, да не говорим пък как се пада в очите на хората заради това не си мисли, че ще станеш много голяма пичка или каквато там се предполага, че ще станеша и виж прочети малко има много такива сайтове в които е казано кога едно момиче може да изпита максимално удоволствие от секса и кога няма да има почти никакво (твоята възраст)