.
Отговор в тема
Страница 8 от 15 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 359
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Ква е тая тема от преди 34 години бе?! (Съб Яну 05, 2008 10:16 am )
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Ква е тая тема от преди 34 години бе?! (Съб Яну 05, 2008 10:16 am )
    като не е от якуари 2004 е добре... :P

Голям фен
    Ммм секи се ебе когато и с когото иска без значение кой какво му казва тайче темата е излишна

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Около 16.Но не и на по-малка възраст.14-15 годишните нямат достатъчно обогатена сексуална култура,трябва да знае човек това онова и чак тогава да прави секс.Да се научи какви болести се предават,как да се пази от тях и да намери подходяш човек,а не с първия дето й казал "Обичам те" и айдеее секс,пък после хиляди теми се пишат "Може ли да съм забременяла" и т.н.
    Не всички са такива Има и отговорни момичета,които знаят за какво става въпрос, колкото и на другите да не им се вярва
    Да, найстина ги има .. Срещат се и такива .. Но са жалост са МНОГО МАЛКО ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

abe PATI PUTKI MALKI NE RAZBRAHTE LI 4E KOGATO STE GOTOVI LEELLELELELELELELELELELELELE I PRESTANETE DA PI^ETE TAKIVAA TEMI BAHTI MOM$E SAM I NZ KOGA TRQBVA DA GO NMAPRAVITE SFHAOUSFGAUGFAUIGF{ OTKA4AM

Ще дам възможно най-баналния отговор:Когато се почувства готово!Което си е така...едва ли ако искаш да го направиш ще се "стискаш" само защото според някои хора възрасtта не е подоходяща...всеки решава за себе си и не трябва да се съобразява с никой и нищо...
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Град
    Интернационал
    къде секс на 14 дете глупаво ?! къде ти е мозъка,къде са ти родителите,как за такива глупости ще мислиш на такава възраст май плачеш за пердах !
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    къде секс на 14 дете глупаво ?! къде ти е мозъка,къде са ти родителите,как за такива глупости ще мислиш на такава възраст май плачеш за пердах !
    Лично аз съм израстнала с приятелите на майка ми, наслушала съм се на дивотиите им още в 5ти клас.Още от тогава бях запозната с живота на възрастните, ходех с нашите по заведения вечер,нито един проблем на семейството ми не е скрит от мен.В момента човека, до който се допитва майка ми за съвет, съм аз.Не е скрила нито една подробност от личния си живот пред мен.От 5 до 7ми клас живеех летата общо взето сама.В 7ми клас постигнах мечтата си- от провинцията се измъкнах в НПМГ, без частни уроци Но там не се чувствах на място сред съучениците си, живеехме в различни светове...Малко пред септември срещнах човека, с който сме заедно вече 10 месеца. Семействата ни се познават,той е много отговорно момче - на 21 е.За първи път се влюби, и аз за първи път се влюбих . Никога не ми е намеквал за секс.Само че аз прецених , че съм готова, и преди да го направя, толкова много информация съм прочела, говорила съм с майка ми, с гинеколога ми, и просто като дойде нямах и грам притеснение, нещата не бяха нови за мен общо взето. Чувствах се готова На 14 го направих, 93ти набор съм.И се чувствам с приятеля ми и неговата компания много по-добре, защото никой не те занимава с онези ученически интрижки.Писнало ми е от онези фукли, които те гледат злобно,и се правят на курви, което за тях е гордост.Писнало ми е от глупостите в училище, от хората , които живеят в измислени светове и си мислят, че всичко се върти около тях.Толкова ми е писнало , че предпочитам да излизам с майка ми и нейни приятелки, с тях да си говорим за семействата, за работа, за политика,за обществото, за интересни факти и места по света и у нас, а не за това, че примерно някаква била спала с някакъв пикльо,или че друга се обличала като зомби.А пък и последните години много неща ми се насъбраха на главата, не ми се коментират. Считам че съм готова за това , да покажа чувствата си към приятеля ми по този начин.За вас не знам...Neo-Communist Power, не ни слагай под един знаменател
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

сестра ми е на 5 и аз я отворих ебавам се бе :Д:Д:Д:Д:Д просто незнам кво да напиша

emi ne pi6i

утре ще пусна тема от сорта на "секс на 4 ??????????????????????????????" бе добре ли сте я си предстете че стане гаф и забременеете ко ще го родите ли ...

moje razbira se , koito na kolkoto iska na tolkova da se ebe , vas kvo vi burka ne moga da razbera , da vi eba v devstvenite pedal4eta deto samo pi6at i pisle si me4taqt da sa s momi4e !!

Голям фен
    Офф боже модовете тряя почнат да банват ..

13-14-15 se tam .. malki sa no e priqtno

Град
    В бъдещето.
    Цитирай Първоначално написано от casanova_bg
    abe PATI PUTKI MALKI NE RAZBRAHTE LI 4E KOGATO STE GOTOVI LEELLELELELELELELELELELELELE I PRESTANETE DA PI^ETE TAKIVAA TEMI BAHTI MOM$E SAM I NZ KOGA TRQBVA DA GO NMAPRAVITE SFHAOUSFGAUGFAUIGF{ OTKA4AM
    Ей свиньо, я остави малките мацки намира че ща удуша ве...
    I LVE 69. I LVE

Град
    В бъдещето.
    Цитирай Първоначално написано от Baby_bouce
    moje razbira se , koito na kolkoto iska na tolkova da se ebe , vas kvo vi burka ne moga da razbera , da vi e** v devstvenite pedal4eta deto samo pi6at i pisle si me4taqt da sa s momi4e !!
    А така мацко псувай ги теа гадини. Те нищо не разбират. Жените управляват !!!! Наколене всички мъже.
    I LVE 69. I LVE

Град
    "градът на мечтите"
    когато момичето реши тогава
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

бебчо ... въздържай се после насладата ще е още по голяма 14 ти е малко раничко. Аз с мойта ходя вече 9 месеца и изчакахме да стане на 16 и нещо

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от milioni
    бебчо ... въздържай се после насладата ще е още по голяма 14 ти е малко раничко.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Определена възраст няма. Няма как някой да ти каже "на толкова не е правилно" .. всеки сам си преценя кога иска да го направи.
    За мен е 15+.
    +1
    bravo nqkoi koito misli kato me ni da mi spesti truda da go pi6a
    Ne be bazikam se...i az taka mislq...

parwo stanete na 18 sled twa mislkete za sex

Цитирай Първоначално написано от Kopelence
    Донякъде съм съгласен, въпреки, че тия мисли сами ти се натрапват като дойде времето...Но те не мислят и се хвърлят на първия, след което съжаляват, но не смеят да си признаят.

Цитирай Първоначално написано от Kopelence
    ... а до 18 четете книжки и си учете уроците ..... Я СЕ ОСЪЗНАЙ ЗА КВО ГОВОРИШ БЕ !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Уфффффффф вече станаха милиони такива теми . И за не знам кой път ще кажа , че всеки може да прави секс когато иска и е готов , когато има достатъчно богата сексуална култура и знае как да се рпедпази от нежелана бременност или полово предавани болести. И не разбирам защо всички се нахвърлят върху 14- годишните с бога сексуална кутура и сериозно гаджета , а не се нахвърлят върху 17 годишните без никаква култура ,които се праскат като побъркани и после питат "бременна ли съм" и "може ли да се забременее при свирка" .... И естествено не на псоелдно място когато е готов физически ,защото някак не еприемливо едно момчие което няма цикъл или той е наскоро дошъл да прави секс. А за момчетата ще кажа само ,че трябва да изчакат половия им оргън да стане достатъчно голям , за да задоволи ендо момиче и естествено да имат еякулация.
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

абе за къде бързате ми кажи, вие сте момичета знаеш ли колко глупости могат да станат, защото си тръгнала да се праскаш на възраст на която даже не можеш да измиеш сама чиниите, да не говорим пък как се пада в очите на хората заради това не си мисли, че ще станеш много голяма пичка или каквато там се предполага, че ще станеш а и виж прочети малко има много такива сайтове в които е казано кога едно момиче може да изпита максимално удоволствие от секса и кога няма да има почти никакво (твоята възраст)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си