- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него?
Ами познавам се с едно момче от няколко години и сме приятели на здравей здрасти ходили сме заедно на кафета с общи приятели .. учим близо един до друг и мн пъти така сме се засичали само че сме много различни говора обличаме се мн различно той е някакъв смъкнат и а аз .. напълно различно аз уча в спортно .. и приятелите не са ми такива .. но това момче ми е от квартала и пфф как да го отбягвам гадно е ама го правя .. и сега на Нова година аз си бях с приятелите от квартала и той там с неговите и е близо и аз кво стана нещо с една приятелка излязохме малко навънка видяхме се с това момче и нещо почнахме да се натискаме а той е много сладък а бтв аз не казах и преди съм била с него ама хмм тайно хаха и сега пак обаче тоя път спахме заедно в нас отидохме защото нямаше никой и така сутринта като се събудих и некфа беше ми яко ама се сетих че едни приятели ще дойдат до нас сутринта защото трябваше да ходим да чистим и аз от там викам ставай трябва да си ходиш и го изгоних хаха и от тогава той се ми звъни търси ме аз го отбягвам защото незнам какво да правя с него... и той ми вика какви искаш да сме сега бла бла и аз незнам.. как трябва да постъпя защото той е мн мил и е адски сладък амаа.... Тъй че моля ви помогнете !!
Викни го пак у вас като няма никой. И после пак. и пак и пак и нищо не му казвай.
добре де казваш,че е супер мил и сладк,спала си с него,той те търси и щом пита какво ще става с вас дали ще сте приятели или друго едва ли иска да си останете само фрзащо да не опиташ с него пък като не се получи поне си опитала
според мен е така де
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
znam toi iska da hodim i nqkakvi takiva ne6ta ama kak 6e hoda s nego be tfa e nevuzmojno tolkova sme razli4ni i toi u4i do moito daskalo i kvo kato doide nekoi den i si4ki tam ot moito daskalo averite kato me vidqt s nego i nene nemoga si go predstava tfa ili nqkoi ot kvartala kato razbere 4e sum s nego prosto sme mnogo razli4ni i az bih iskala ne6to ot nego 6ot e sladuk ako si promeni stila 6e e mom4eto me4ta vinagi e mil i e neveroqtno sladuk samo 4e drehite mu ... kak da probvam s nego kato tfa e nevuzmojno haha spored men .. priqtelite mi kvo 6e kajat llele nemoga si go predstava tfa prosto iskam ne6to ama i az nz kvo haha i tfa 4e spah s nego dori ne sujalqvam za tova![]()
..Незнаеш какви неща излизат от случайно започнати връзки.... Не трябва да се притесняваш от това какво ще кажат приятелите ти ....ако са ти истински ще те подкрепят...аз също съм с момче ,което беше супер мега невероятно по-различен от мен,но да си призная честно това ми хареса и с течение на времето разбрах колко мн се допълваме и т.н. и сега си се обичкаме от мн мн време...Според мен трябва да опиташ![]()
![]()
ami to ne e slu4aino nali tfa kazvam predi se opitvahme ama az osven s nego s o6te 1 mom4e se zanimavah i toi mi kaza budi s nego se pak si podhojdate pove4e nekfi takifa vika toi trenira futbol ti tam trenira6 v edno u4il6ite ste i nekfi takiva i az emi ok i skusahme a bqhme hodili mesec 2 i sled tfa edin put vru6tah se ot diskoteka i moite fr-ta s taxito me ostaviha tam g.d blizo do nas i az sama hoda hoda i go vidqh i toi takuf me (hug) i posle tam ne6to se celuvahme gluposti i na drugiq den ni6to ama az mn go iskah togava toi mene ne haha i sega toi nespira da mi zvuni po telefona tuka skype mi pi6e ama az .. go otbqgvam za6toto ako sum s nego priqtelite mi .. pff nqma da go priemat i 6e se durjat gadno s nego a toi ne go zaslujava .. az ne go zaslujavam ama toi.. ne go razbira tova
emi mnogo oburkano takova ti trqbva da re6i6 dali tova mom4e e vajno za teb !!
Ми попитай приятелите си какво ще напраят ако тръгнеш с някой по-различен пт вас или нещо от сорта...Попринцип лично аз не виждам защо трябва да го правиш,но все пак ти си решаваш....И пак ще кажа че ако са ти истинцки приятели ще те подкрепят в решението ти и дори да не го приемат поне няма да се държат кофти с него...ддз ...Успех ти желая каквото и да решиш
Ти хем го искаш, хем те е страх от мнението на приятелите ти. Миличка прекалено много се влияеш от тях. Живей си живота и не се съобразявай толкова с другите. Те ако са ти истински фр. ще приемат избора ти. Не се отказвай от това момче, само заради хорското мнение. Какво те бърка, какво мислят хората за него, важното е ти какво мислиш за него и дали го харесваш. А относно това, че бил различен... миличка това не е гаранция, че нищо няма да излезе от връзката ви...пробвай нищо не губиш според мен. Губиш единствено, ако го харесваш, а го отбягваш, щото момчето няма да те чака цял живот![]()
emi iskam go sladuk e mil e ama e nqkakuv smuknat ne mi haresva kak se obli4a i s nego taka da sum a puk neznam i e kolkoto men.. pff i e mnogo razli4en .. ami haresvam go no haresvam mnogo mom4eta i toi mi vika 4e dokato sme bili v nas az bqh piqna de haha kato spah s nego i sum mu kazala 4e go obi4am i toi vika znam 4e horata kazvat istinata kogato sa piqni i 6tom mi go kaza tova az go blokirah i do tam izkliu4ih si telefona.. i sega neznam ve4e ko e si4ko tfa obi4am li go ne go li obi4am haha 6ot az ne se vliubvam i nekvi takiva samo se zabavlqvam .. zna4i toi e 2-to mom4e s koeto sum spala a s predi6noto mom4e hodih 9 meseca a s tfa mom4e pff neznam kato sum s nego se durja po razli4no i mi e dobre s nego ..
AMI MACKA SPALA SI S NEGO,KAZVA6 4E E MIL I LSADAK,TARSI TE ZNA4I ISKA D ATE POVE4E OT FR,AKO GO HARESVA6 TRAGNI S NEGO![]()
o6te edno zabludeno momi4ence koeto se vliqe ot priqtel4etata. mili4ka,spri da misli6 kvo 6te kajat priqtelite a badi s koito iska6 a ne s koito t 6te udobrqt.
kvo iska6 da kaje6 pod "smaknata moda" ne6too kato raparite /? ako e da,tva mi e lyubimiq stilsigurno 6toto tuk kadeto jiveq samo tai se obli4at mom4etata, no kakto i da e , mne e vajno kak se obli4a !a tova 4e ti iska6 da si s nego. plyus tova za6to mu dava6 naprazni nadejdi i spi6 s nego kato neiska6 da si s negoo.
Btw, na kolko si ?
ami da rapari li sa kvi sa tam ne gi znam hodi s kecove ga6tite mu visat do kolenete haha emi neznam samo 4e az ne izlizam s teq deto se obli4at takai interesuva me kak se obli4a 6ot ok moje i da me e sram da me vidi nqkoi s tova mom4e tupo e ama.. emi kvi nadejdi mu davam toi znae govorili sme za tova i predi az daje go bqh zabravila ama sega kato spah s nego i da si4ko se oburka i az mu kazah 4e iskam da sme samo prqiteli haha posle toi mi kaza 4e sum kurva haha posle mi se izvini 10000 puti .. Mi na 17 sym
Явно той иска да сте нещо повече от приятели, излезте на кафе и се разберете. Така и двамата ще стге на ясно.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
iskam prosto da mu obqsna 4e naistina mn zna4i za men no nemojem da sme ni6to pove4e ot priqteli .. NEiskam da se vliubq otnovo i da mi razbiqt9 meseca hodeh s edno mom4e i predi 4 meseca nqkude skusahme .. i si4ko se promeni neiskam ve4e 4uvstva i t.n Negovora samo sex prosto za sega neiskam ni6to seriozno no kogato sum s tova mom4e mi e mnogo priqtno toi e mili4uk sladuk i se durji super qko .. Nemoje li da se promeni pff samo drehite i 6e e jestok
Първоначално написано от dshiznit
;] sex bez oburzvane ;] cooolll :P
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Zna4i i az taka 6te kaja 4e prosto prekaleno mnogo se vliqe6 ot priqtelite si a ne trqbva. Bahti kfi sa teq priqteli .. i izob6to teb nemoga da razbera haresva6 nqkoe mom4e no samo zaradi drehite neiska6 da hodi6 s nego ... neznam 4ovek da se smee li da pla4e li ? i vsy6tnost toq stil na obli4ane mi e liubimiq az ako bqh edna ot otvoite fr moje bi 6tqh da ti zavijdam ( blagorodno ) za gadjeto ti :P
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
abe az ni6to ne razbrah osven 4e ne6to ne si nared s glavata :D :? :) :-o :o ](*,) :-k :-({|= :smt002 :smt003 :smt006 :-s
Хора ПОМОГНЕТЕ !!!! Така значи няма да ви занимавам много. Вече няколко дена излизам с едно момче, дори и на нова година след 12 бяхме заедно на купон. По едно време останахме само двамата и единствено говорихме......нищо друго. Аз го харесвам и му го показвам, но и той флиртува. Вечер си пращаме sms-и. Понякога ми се иска да го питам: Какво правим вдействителност?!?! (но не събирам смелост, а и дали е правилно?) Нз
SOBIESKI Life Style
еми питай го де
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Не е правилно да се вслушваш до такава степен в хорското мнение и да мислиш само какво ще кажат другите!Това е много повърхностно и глупаво! Винаги ще има някой не съгласен,пък и само заради едните дрехи... казваш- хубав е,сладък е, допадате си,харесваш го както и той теб...не разбирам какъв е проблема!?Първоначално написано от ~!~TotaL`Cha0s~!~
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Първоначално написано от dark_sw
![]()
emi da moje i da sum povurhnostna i ne se vliaq ot priqtelite si ama prosto na mom4eto nqma da mu e qko a puk i sym hodila s mn po ralzi4ni mom4eta ot nego a i toi iska ne6tata da sa seriozni az ne sum seriozna .. 6te go narana.. ne iskam 6ot posle i zdrasti nqma da si kajem.. Sno6ti az se pribirah kum 11 i ne6to i 4uvam nqkoi ti4a zad men gledam go nego (joro) vikam kude ti4a6 be i toi mn mi e studeno a u .. i az emi ai ti4ai se pribirai i toi ne ne iskam da pogovorim i az e sega li mn e studeno navunka i toi emi ai 6te se ka4im v nas i az aa nene i toi aide de spox nqma nikoi ne se sramuvai vika haha i az ne be prosto .. i toi takuf me durpa i vika aide i az of are i se ka4ihme gore i toi sednal do men na legloto i mi vika bla bla onaq ve4er kaza 4e me obi4a6 taka li e i az amii... neznam onaq ve4er napravih mn glupavi ne6ta .. i toi ne ne ne sa glupavi hah i az po4nah da se smeq i vikam za tebe sigurno i toi mi vika iska6 li da opitame .. i az e za6to nqma smisul nali predi probvahme i toi da ama togava prosto mi be6e simpati4na sega mi puka za teb i to mnogo ti kaza 4e me obi4a6 ala bala .. i az emi ne ne joro .. i toi nekuf me celuna i az nego i pff ama az po edno vreme se ysetih i stanah i vikam stiga ne pravi ne6tata po trudni i si trugnah..![]()
![]()
![]()
Yjas neznam kakvo da pravq ve4e poburkvam se ne sum spala ...