.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    мисля че ти сама знаеш отговора-щом ти е добре с него-давай....

Цитирай Първоначално написано от krisscho
    еми питай го де

Ama pravilno li e? Dali izbyrzvam? I koga 6te e nai uda4no da go pitam- sms, skype ili kogato sme na kafe?
    SOBIESKI Life Style

Цитирай Първоначално написано от Sv3tLinCetU
    добре де казваш,че е супер мил и сладк,спала си с него,той те търси и щом пита какво ще става с вас дали ще сте приятели или друго едва ли иска да си останете само фр защо да не опиташ с него пък като не се получи поне си опитала според мен е така де
    +1 ... а и зву4и6 като 4овека който много оби4ам и той е само 4укай пали ... (ти) ... аммм опитай с него за6тото казвам ти 4е после 6те съжалява6 ... а и нали зн противоположностите се привли4ат успех ....
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

nemoga .. sujalqvam se daje 4e sum takava no prosto nemoga .. sigurno sum prekaleno povurhnostna no nemoga da buda s tova mom4e kazah mu 4e go haresvam i zna4i mn za men no prosto nemojem da budem zaedno.. Mersi na vsi4ki koito pisaha .. Qvno problema e v men ..

Цитирай Първоначално написано от GoTiNa f3nKa
    nemoga .. sujalqvam se daje 4e sum takava no prosto nemoga .. sigurno sum prekaleno povurhnostna no nemoga da buda s tova mom4e kazah mu 4e go haresvam i zna4i mn za men no prosto nemojem da budem zaedno.. Mersi na vsi4ki koito pisaha .. Qvno problema e v men ..
    а защо не можеш?

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Лично за мен постъпката ти е глупава .. Може би защото на мен ми се случи същото само че обратната момчето постъпи по този начин .. Гадно е защотот ако го мислиш за сладак и ти харесв не трябва да ти пука че е различен човек или характер от теб.. Щом те привлича значи има нещо
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

za6toto prosto nemoga .. tupo e no ne si se predstavqm s tova mom4e .. a sega nemoga da spra da mislq za nego po cql den oba4e znam 4e 6e go preeba 6ot az se vliaq ot averite si i predi nali toi u4i do moito u4ili6te edna ograda sme i te moite fr-ta otivahme na kafe i te po4naha da se smeqt na nego i na negovite fr-ta tfa be6e proletta tam 4e karali skeitbord ili ne6to takova i az samo nekfa takava si zamul4ah i minavame pokrai tqh i Joro samo takuf mi vika oho i az se oburnah na drugata strana i posle edin fr vika aa toq na tebe li ti vika zdrasti i az takava vikam aa ne pogledni go kuv e sme6en i po4nah ne6to tam smotah rabotata prosto .. neznam stranno 6e e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си