излязах на среща с едно момче с което се зпаознахме във флиртче.Той е на 22 аз съм на 16 .излязахме ходихме на кафе.След кафето трябваше да отидем до тях за да си вземе ключовете.Чаках го пред блока в колата.след като ток слезе започнахме да се чудим къде да ходим защото беше рано.Преместихме се пред един друг блок.След дълго чудене си останахме в колата.След дълги приказки в един момент и двамата се погледнахме в един и същ момент започнахме да се целуваме .. и така около 1 час.Вечерта след като ме закара до вкъщи започнахме да си пишем по skype и така тръгнахме. на другия ден пак излязахме.. и така всеки ден..на третия ден ми даде и телефон за да си сложа другата карта за да си говорим безплатно... но на 31.12 цял ден му звънях за да се видим защото на Нова години нямаше да бъдем заедно.не ми вдигна до обяд.Реших да звънна още веднъж за последно и тогава не ми вдигна.след което получавам sms "не че не ме кефиш даже за 10 дни страшно много се привързах към теб,обаче с бившата ми приятелка пак се събрахме,незнам колко дълго ше сме заедно ,защото с нея много се караме ,но каквото и да стане моля те не ми се сърди" ... ве4ерта получам друг sms "бебчо липсваш ми " .. и от тогава нататък вече 6 дни не сме се чували... ако се върнe при мен да му простя ли ?