emi da moje i da sum povurhnostna i ne se vliaq ot priqtelite si ama prosto na mom4eto nqma da mu e qko a puk i sym hodila s mn po ralzi4ni mom4eta ot nego a i toi iska ne6tata da sa seriozni az ne sum seriozna .. 6te go narana.. ne iskam 6ot posle i zdrasti nqma da si kajem.. Sno6ti az se pribirah kum 11 i ne6to i 4uvam nqkoi ti4a zad men gledam go nego (joro) vikam kude ti4a6 be i toi mn mi e studeno a u .. i az emi ai ti4ai se pribirai i toi ne ne iskam da pogovorim i az e sega li mn e studeno navunka i toi emi ai 6te se ka4im v nas i az aa nene i toi aide de spox nqma nikoi ne se sramuvai vika haha i az ne be prosto .. i toi takuf me durpa i vika aide i az of are i se ka4ihme gore i toi sednal do men na legloto i mi vika bla bla onaq ve4er kaza 4e me obi4a6 taka li e i az amii... neznam onaq ve4er napravih mn glupavi ne6ta .. i toi ne ne ne sa glupavi hah i az po4nah da se smeq i vikam za tebe sigurno i toi mi vika iska6 li da opitame .. i az e za6to nqma smisul nali predi probvahme i toi da ama togava prosto mi be6e simpati4na sega mi puka za teb i to mnogo ti kaza 4e me obi4a6 ala bala .. i az emi ne ne joro .. i toi nekuf me celuna i az nego i pff ama az po edno vreme se ysetih i stanah i vikam stiga ne pravi ne6tata po trudni i si trugnah.. Yjas neznam kakvo da pravq ve4e poburkvam se ne sum spala ...