- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sirence
Mmmm SirenceeeOnaq rabota mi e sirenqsala.Zasuhnala sperma.Ta iskam da znam s kvo da go otmiq.Dali 6e stane s obiknoven du6 gel ili trqbva da si kupq, i s raka li da go izturkam?
![]()
Imam i drug vupros.Sled nqkolko dena otivam na Xirurg 4e imam problemi s pi6oka.Ta vuprosat mie,Poneje sum na 14 godini i qko me e prasnal hormoname e strah ako lekara mi go hvane da ne go digna 6toto 6e bude golqm sram
Ne sum gei no prosto na 14 samo za tva mislq i 6e zema da go digna.Ta vuprosat mi e kvo da naprava da ne go digna.Mislq 4e s led ako si sloja i posedi malko nqma da moga da DIGNA SAMOLETA
![]()
![]()
Kajete kvo da napravq 6toto mnogo 6te me e sram
![]()
![]()
Ot kBo uМa ga Te e cpaM...ако го вдигнеш голямо чудо ,той е доктор и е виждал много неща преди теб ,така че не се стряскай толковаА за засъхналата сперма не разбирам изобщо за какво питаш?!?!Колко дни не си се мил след като си се изцапал бре джанъм ,че питаш как да я махнеш??
![]()
![]()
Сложи му малко спирт - със спирт всичко се оправя.![]()
Бъзикам се - да не вземеш да ме послушаш. Измий го със сапун, не би трябвало да има проблем. А пък от лекаря не мисля, че трябва да се притесняваш. Може да мастурбираш преди това. А и лекарските ръце са студени, с ръкавици и не са особено предразполагащи.
Kato sum bil maluk sam imal problem s pi6oka si.Malko koji4ka bila se srasnala s glavi4kata.Zavela me maika mi pri Xirurg toi me vidql i drupnal po silno koji4kata i se odlepila.Posle v prodaljenie na 1-2 godini sled sqko kupane maika mi me kaje6e s krem i mi razdvijva6e koji4kata.Sega sum na 14 moga da si odlepam glavi4kata do poluvina , no zabelqzah 4e pak ima malko srasvane.Vuprosat mi e dali da hodq na lekar da me q odlepi ili da si maja pi6oka s rani mazila i da go razdvijvam i sled vreme da se odlepi.Neiskam da hoda mnogo po lekari za6toto sum na 14 i saega me e udaril hurmona i 6e go hvane i 6e go digna i 6e bude golqm sram.A srama 6te bude dvoen za6toto nqmam ba6ta i samo s maika mi trqbva da otida i da vidi jenata kak pmi pipat pi6oka i go digam.A maika mi ne mi e vijdala pi6oka sigurno ot 3 godini i me e sram.Kajete kvo da napravq ,no nemi se hodi na lekar 6toto i malko me e strah.
Iskam da znam samo kva e procedurata.Strah me e ot bolkata.Mnogo li 6te boli ?![]()
![]()
![]()
Колкото и да не ти се иска, трябва да отидеш на лекар, за да те прегледа. Той ще ти каже какъв точно е проблема и какво трябва да се направи. Лекаря трябва да ти обясни всичко - какво ще те правят, дали ще те боли и т.н. Положението ми изглежда сравнително сериозно, така че отиди на лекар, докато не е станало късно.
Тъй като си непълнолетен, трябва да отидеш с майка си, но ако я помолиш да не гледа, предполагам, че ще се съгласи. Разбирам, че се притесняваш, защото на мен веднъж ми се наложи да ходя с баща ми на гинеколог. Не се притеснявай, ще се оправиш.![]()
Абсолютно съм съгласна така е... по-добре отиди на уролог ако имаш личен лекар и се разбирате с него обясни му как стоят нещтата и той ще ти даде направление и ше отидеш на уролог ако не наистина говори с майка ти да не влиза и готово... :PПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot
ае вий др раута нямате ли си
Първоначално написано от Say It Right
аа днеска само гадни теми чета тука... Тва "сиренце"
![]()
не е никво сиренце или засъхнала сперма ами май беше няква течност от простата.Мии си го редовно . Кажи на майка ти да изчака пред кабинета докато те преглеждат щом те е срам толкова.Пробвай да си бутнеш една злобарка преди да отидете по трудно ще го вдигнеш
![]()
взевми йод намажи го и съм сигурна 4е щи минеПървоначално написано от ivan123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Намажи го с крем''Бочко''![]()
отиди при уролог и аз като малък имах подобен проблема операцията е за 5 мин ма доста боли
![]()
Малко Спирт и всичко ще се "ОПРАВИ"Първоначално написано от Rysa_Kykla
А КОЛКОТО ДО "ВДИГАНЕТО НА САМОЛЕТА" ... не мисли ще атмосферата там е възбуждаща ..като почне да ти показва скалпела и иглите..аз колабирах даже![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()