- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво...
zdr gotini![]()
![]()
![]()
Eto kakvo iskam da vi popitam,tuka pri men si imam dve papagal4eta i osven s razli4ni vidove pruso s dr ne gi hranq.
I ako nqkoi znae ili ima papagal neka da mi kaje s kakvo drugo moga da gi hranq,osven s pruso a sa6to taka im davam i treva i q qdat![]()
![]()
E,ako nqkoi znae ili e 4uval da pi6e![]()
![]()
![]()
GledAm luNata...vIjdAm Teb[!]GleDam ZveZditE...vIjdAm Teb[!]GledAm ZaleZa...vIjdAm Teb[!] Emi Da tI ebA mAikAtA-mRadnI[!][!][!]
Ябълка![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
vav zoo magazinite kato pita6 6te ti kajat
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
I az imam papagal4emn obi4a da qde namokren hlqb
И аз преди имах 2 и освен с просо ги храних с ябълки, моркови, марула, банани и тва е общо взетомоите умряха
![]()
Папагалите по принцип могат само на просо да живеят. Аз имах 2 доста години, затова знам. Плодове хапват от време н авреме, а също и от онези храни за птици, в зоо магазините, които са комбинирани с разни витамини и минерали. Само не им давай магданоз, защото ще умрат.
И аз имам папагал4ета
Ами какво да ти кажа, храня ги с просо, освен това им давам да си гризат разни неща като марула, моркови, ябълки.. абе каквито и да е плодове и зелен4уци. И изглеждат доволни![]()
![]()
Робинята на Quench
Една позната имаше папагалчетата и ги хранеше със семки...![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
+1Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....