.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Моля ви, помогнете!!! Имам нужда от съвет...

Здравейте
    аз съм нова тук, но често ви чета. Имам нужда от съветите ви...как да постъпя??? Ето и историята:
    Става дума за моя близка приятелка, която много, ама много обичам. Като сестричка ми е скъпа. Вече повече от година тя си пише с едно момче в интернет и твърди че са гаджета. За мен това е абсурдно, защото се познават само от писанията си и снимките, които са си пращали. Та тя дори не може да е сигурна, че момчето на снимките е той...Може ли изобщо да е сигурна кой стои отсреща...Момче ли е...или момиче...Твърди, че е влюбена. Стои по цяла нощ пред компютъра. Сякаш целият и живот е станал виртуален. А отсреща може да е всеки. Те дори не са се чували по телефона. Той...или тя...не можем да знаем всъщност има всички координати на приятелката ми, а нито веднъж не е намерил наччин да и се обади. За мен това е безумие. Срещите им все се разминават, той непрекъснато си намира някакви причини да не се видят (все нещо му се случва на милинкия ). А на мен ми е ужасно мъчно за нея. Опитвам се да я вразумя с разговори, да и отворя очите. Понякога тъкмо е решила да сложи край и той я омотва с нови обещания. А знаете ли...красива е като сълза. И заслужава някой да я обича много, но в истинския живот...да усети истинска прегръдка, истинска нежност. Що за човек трябва да си за да се гавриш по подобен начин с едно по детски наивно сърце???!!! Не знам как да постъпя и какво да направя. Тя е като зависима вече. Опитвам да я вразумя, но нещо не ми се отдава, тя започва да се сърди. Моля, дайте ми съвет!!! Много си я обичам и ужасно ми пука за нея, а виждам как потъва все повече и повече. Ако това още малко продължи ще трябва да говоря с баща и. Извинете ме, ако съм ви отегчила!
    В секундите надбягани от пулса на сърцето пристига сняг на прага ни и става светло!Приижда с гръм и музика облечена във бяло средношната илюзия да почнем от начало,да сложим ясна граница на своя ден предишен
    и върху чиста страница:ден първи да напишем

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз се наемам с отговорността да я обичам и прегръщам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен
    Поговори с нея, сподели поритесненията си, след акто сте толкова близки тя ще те изслуша.Или ппоговори с отсрешната страна.Намери му скайпа и се престори , че не го познаваш попишете си и сравни това което еказал на нея, с това което е казал на теб.Ако не съвпаднат и го покажи, знам че ще и е трудно но ще се справи.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Абсолютно си права че нещо не е наред... просто неможе да е сигурна,че от другата страна не е някой 30-40 годишен педофил или какво ли още не. Пък и щом избягва срещите им,значи има причина за да не иска да се срещнат. Говори с нея, нека е по-внимателна и ако някой ден тръгнат да излизат не я оставяй да излезе сама с него, незнаеш какъв е и какво цели... Друго неможеш да направиш, щом сама неиска да разбере,че нещо не е както трябва ти неможеш да й докажеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    sofia
    щом мислиш, 4е положението е сериозно, говори с баща й
    ако не, рано или късно сама ще се оправи

Ами нз запознай я с някое момче за да го забрави или ти говори с тоя да я остави и да не и дава надежди а дори и да говориш с баща й той какво може да направи ти си знаеш.Незнам дали съм ти помогнала, но ти пожелавам успех.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Говорила съм с нея хиляди пъти. Все казва че уж е приключила, а после продължава по старому. Мисля, че тя разбира сериозността на нещата, но е като пристрастена. Как да се запознае с момче...истинско момче, като тя се смята за обвързана и на никой друг не обръща по-специално внимание... . А с него е абсурдно да говоря, защото той е много предпазлив спрямо непознати....и това съм опитвала, разбира се. А и смятам че ще ми каже същото, каквото и на нея тъй като иска по всякакъв начин да я накара да вярва. Но защо тогава не се показва? Какъв му е проблема на тоя малоумник? Една година си е много време. Тя дори гласа му не познава. Кажете ми...нормално ли е това????? А не искам да седя безучастна. Много пъти са си определяли среща и естествено тя никога не е била сама там...но пък и естествено той никога не е идвал на тези срещи. Все нещо му се случваше. .... Моля ви ако някой от вас или ваши близки или приятели са изпадали в подобна ситуация, пишете как сте излезли от нея!!!
    В секундите надбягани от пулса на сърцето пристига сняг на прага ни и става светло!Приижда с гръм и музика облечена във бяло средношната илюзия да почнем от начало,да сложим ясна граница на своя ден предишен

Мега фен
    Град
    SF
    Щом твърди, 4е е толкова влюбена във въпросното мом4е, не я убеждавай, няма да я вразумиш така. Само най-много да се скарате. Аз на твое място по-скоро бих си съсредото4ила усилията в това, да се запознае и да се види с този младеж. Едно на ръка, 4е тя самата сигурно го иска, второ, 4е това си остава най-сигурният на4ин да видите какъв е той. Наистина, може да става въпрос за някой ужасен тип, който тя самата да не хареса. Може да е някой дърт педофил и това да й отвори о4ите за интернет зарибявките. А може и да е готино мом4е и да си паснат.
    Така 4е според мен това е най-добрият вариант. Говори с нея да го накара да се видят. Но в никакъв слу4ай не я оставяй да отиде сама. Отидете ако трябва цяла компания и се срещнете на някое публи4но място.
    Дано съм ти помогнала, мила И дано нещата с твоята приятелка се оправят

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Тя сама трябва да се осъзнае.Кажи й, каквото каза тук.Знам, че си го правила, но се опитай отново да й отвориш очите.Попитай я защо нито веднъж не й се е обадил, защо все отлага да се видят и тези въпроси може би ще я накарат да се осъзнае.Може би той го приема просто като развлечение, дори и да е той, защото явно не му е нужно да се видят, не го смята да необходимо и не иска.Дори не иска да й се обади.Пропилява си времето с него, а в замяна получава някакви си празни обещания.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Щом се е колебала толкова пъти,значи края все някога ще дойде.Бъди до нея и я подкрепяй,опитваи се отново и отново да и показваш,че това е нередно но не прекалявяй!разбирай я!Човек се учи от грешките си,колкото и да те боли остави я да се опари за да се научи,но бъди до нея през цялото време!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Пловдив*
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Аз се наемам с отговорността да я обичам и прегръщам
    aaaa... Баце сподели момичето и с мен

Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

И на мен ми се ще тоя да се беше появил, ама не...Ще почакам още седмица - две и ще говоря с родителите и....а като разбере баща и не ми се мисли....ще и изхвърли компютъра...буквално. Ама смятам че това е по-добрия вариант, отколкото да продължава. Все пак една година, всъщност даже малко повече от година...това е много време и не искам да затъва повече.

недей да замесваш родителите, че ше те намрази!
    Аз предлагам да отидеш в някой клуб и да го намериш в чата.. да се преставиш за някоя друга... поразпитай го.. ако на теб ти даде друго asl значи наистина е някой, който си играе с живота на другите за да се забавлява!!!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Бъди повече време с приятелката си .Разхождаите се.Гледайте филми ,но много много не и давай да сяда пред компа да чари с въпросното момче .обясни и че това междо тях е просто илюзия от нета.

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Проблема е че тя сяда да чати с него вечер...и като заседне в 10....та чак до 4-5 сутринта, а колкото до родителите...някой ден тя ще разбере че е за нейно добро....мисля че добрите приятели са затова, когато изпаднеш в трудна ситуация или бъдеш заслепен, не просто да те прегърнат, защото всеки може да те прегърне и да те остави да си блъскаш главата в стената, а да направят всичко за да те защитят, дори ти да не смяташ действията им за правилни. Предпочитам тя да е добре, та макар и да ми е сърдита. Не знам, дано се вразуми!

taka na4i az sum imala vruzka po neta,tova e nai tupoto ne6to na sveta,toi dori ne mi be6e pra6tal snimki,a az mai bqh vlubena,nai nakraq kato go vidqh se ot4aqh mn,oba4e sled okolo godina si pisah s gadjeto na ena moq fr po skype,pisahme si dosta vreme,bqhme stanali acki dobri priqteli,oba4e moita fr gy zarqza,i sled okolo polovin godina se sre6tnahme,ottogava toi e 4oveka koito nai mn obi4am na tozi svqt,taak 4e zaklu4enieto e 4e dori i da si pasne6 s nqkoi ot neta e tupo da gradi6 vruzki,taka 4e po dobre se opitai da i pomogne6 po kakuvto i da e na4in,spored men e nai dobre,da kaje6 na priqtelkata si da mu kaje,4e ako ne se vidqt v skoro vreme,6te prekrati otno6eniqta si s nego,toi 6te se opla6i,6te se pokaje,i 6te se razbere koi sedi zad monitora,pojelavam ti uspeh,kakvoto i re6enie da vzeme6 ;]

А да попитам на колко години е приятелката ти???
    а тя от къде е и той от къде казва, че е?
    Сигурно е някое комплексирано момче, което го е страх да се покаже...
    знам ли... има всякакви побъркани хора за съжаление
    дано успееш да я вразумиш! успех

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

rr

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Бъди повече време с приятелката си .Разхождаите се.Гледайте филми ,но много много не и давай да сяда пред компа да чари с въпросното момче .обясни и че това междо тях е просто илюзия от нета.
    tochno ti li dava6 tozi savet ?

Re: rr

Цитирай Първоначално написано от CyberWolF
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    tochno ti li dava6 tozi savet ?
    защо ?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Варна
    kazva6 4e za edna godina i poce4e te ne sa se 4uvali dori po telefona .. spored men .. trqbva nqkoq ve4er da i otide6 na gosti i da preno6tuva6 tam ... zaprikazvai q ne6ty .. govorete si ne za nego a za ne6to drugo .. kogato primerno tq otide d wc-to ili nqkyde drugade mahni i kabela za neta .. i kogato tq se vyrne .. est 4e byde u4udena 4e neta e sprql .. i togava i kaji ako iska da mu se obadi i da mu kaje 4e nqma net ili ne6ty takova .. trqbva da q otkop4i6 ot pc-to .. a pyk ako razbere6 negoviq skype .. pi6i mi li4no pisance az 6te go opraq toz .. vinagi taka priverqvam gadjetata si (s koeto sym v momenta a ne 4e imam po 2 3 ) .. i za jalost ponqkoga sym razo4arovana ot tova koeto vijdam napisano ot tqxna strana .. taka 6te razberem dali pi6e na vsi4ki ednakvo... uspeh mili4ka btw .. ot kyde ste i na kolko ste ?

леле найстина докато 4етох направо ми се насълзиха о4ите ...как може ... та наистина тя е толкова заблудена 4овека отсре6та може да е всеки ... направо се 6окирах от тази история съ6тата като онези историй които пускат по скайпа но без онзи тъжен край но ако я остави6 о6те малко найстина може да го има и този момент и найстина някой да го пусне в скайпа... не позволяваи да е о6те така без обяснения и изли6ни сълзи отиди и кажи на ба6та й за6тото найстина дори аз съм бясна на теб особено 4е ве4е продължава година а о6те ни6то не си казала кажи за6тото найстина никой не иска тъжния край .....
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Град
    people`s wet dreams
    Качи се на някое дърво и й отрежи кабела за интернета - най-сигурният начин

Благодаря на всички вас за съветите. Искрено се надявам историята скоро да има положителна развръзка!!! Ще пиша какво се случва.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тя сама трябва да се осъзнае.Кажи й, каквото каза тук.Знам, че си го правила, но се опитай отново да й отвориш очите.Попитай я защо нито веднъж не й се е обадил, защо все отлага да се видят и тези въпроси може би ще я накарат да се осъзнае.Може би той го приема просто като развлечение, дори и да е той, защото явно не му е нужно да се видят, не го смята да необходимо и не иска.Дори не иска да й се обади.Пропилява си времето с него, а в замяна получава някакви си празни обещания.
    +1

Здравей коалке
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

ако беше изватен някакъв със сигурност щеше да отиде още на пъурвата среща... според мен просто е някой заблуден, който не знае какво прави и какво иска...
    като не те чува, остави я, ще изяде един шамар и ще се оправи.
    ао нещо е кара да мислисш, че това мже да е опасно, говори с баща и, но първо и кажи
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си