.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100

как минава един ваш ден?

Tъпо.По цял ден скучаял. Тъпотия отвсякъде
    ИСКАМ ДЪВКА!

Ставам отивам до банята обличам се и сядам на компа влизам въм teenproblem.net и в Skaipa и така до 11:30-12:00.После обядвам след тва си слагам спирала и гланц и с френдките излизаме да се разхождаме по-мойта улица.После се прибирам към 16:30 сядам на компа и така до 18:00.После вечерям и към 18:45 излизам пак с френдките или ходим някъде на кафенце или на мойта улица пукаме пиратки с момчетата или обсъждаме нещо и към 21:00 се прибираме.А към 21:15 сядам на компа и така до 23:00. Така минава денят ми когато сам във ваканция

А когато съм на училище денят ми минава така:
    Ставам във 07:00 измивам се слагам си спирала и гланц и тръгвам отивам викам една френдка и тръгваме.А иначе в училище винаги става нещо различно пак няква простотия На която ние разбирасе си пукаме от смях.После се прибирам от занималня към 16:00(Нашата занималня е до 8 клас е не е задължителна но всички почти ходим щот става як купон и понякога се научава нещо).После кат се прибера към 16:00 уча до 18:00 .И към 18:20 вечерям и излизам с френдките и се прибирам към 20:00 и сядам на компа и така до 23:00

Е аз май доста разказах

Град
    ПрИ Теб
    Ob6to vzeto sku4ni4ko kato stana sutrin opravqm se i hoda na kafe,sled tva malko na pc-to,razhodki pak kafe,pak pc i taka
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен
    Тъпо Спа, ям, на компютъра, навън с приятелки, учене, пак на компютъра, спа... Скука отвсякъде

Град
    Лондон
    Ami zavisi. Ako sam v vakanciq e taka :
    Ponedelnik - Petak : stavam, nabarzo se opravam obli4am se i otivam na rabota,
    Sabota i nedela - Na rabota

Ako ne sam v vakanciq e taka:
    Pon.-Petak - ili na lekcii ili na rabota ili i dvete
    Sab- Ned - Rabota

Sa6to ako ne sam tvarde izmorena, petacite i/ili sabotite izlizam ve4erta

Град
    Гърция
    Kogato sym vyv vakanciq - stavam sutrin, gledam malko Tv, posle sqdam na kompa. Kysmiq sledobed izlizam na razhodka koqto zavarshva s kafe ..kato se pribera v kyshti pak na kompa i taka
    Kogato sym na uchilishte - stavam sutrinta i otivam na uchilishte, sledobqd kato se vyrna v kashti gledam malko Tv i pochvam da ucha. Kogato svarsha, ako e po-ranichko izlizam nqkade, ako ne e sqdam na kompa
    Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!

През ваканциите: 11-12 ставам, къпя се,обличам се, отивам на работа, излизам (не всяка вечер де) и на другия ден пак същото
    Когато сме на училище:ставам в 7 и закусвам нещо ако имам време, обличам се, тръгвам за училище, пррибирам се, спя, уча, излизам за малко, сядам на компа, лягам си,а петък, събота и неделя на работа. Така е общо взето.

Град
    Монтана
    Ваканция:
    11-12ч. - Ставам
    12ч. - Обядвам и седя на компютъра или чета книга до към 16-17ч.
    След това излизам някъде с приятели и се прибирам вечерта, вечерям и гледам телевизия, след това, ако не излизам на заведение или диско седя малко на компютъра до към 1-1:30ч., след това гледам малко ТВ и си лягам (по някое време на деня отивам в залата, тичам или съм на лостове)

През учебно време:
    Понеделник - Петък:

6:30 - Събуждам се
    7ч. - Ставам
    7:30 - 13:15 - Училище
    13:30 - 14:30/15:00ч. - Обядвам, на ПЦ-то или чета книга
    15:00 - 18:00ч. - Уча
    18:00 - 19:00 - Ям
    19:00 - 21:00 - Тренировка в залата
    21:20 - 22:30 - Оправям се и вечерям
    22:30 - 23:30 - Пред компютъра или пред телевизора
    После си лягам и си слушам музика докато не ми се доспи или чета книга
    А съботите и неделите са като през ваканцията, само където уча по някое време и спортувам.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ще опиша един ден в които не съм на училище .. защото като съм на училище е все едно и също ..
    Ставам към 11-12 .. Оправям се...Сядам на компа ... Правя една уговорка с приятелите и към 2-3 отивам на кафе ... има дни в които се прибирам към 5-6 а понякога и по късничко .. после пак малко на компа и ровене из форума .. уговорка за излизане .. Приготовления за самото излизане .. И вече според деня се разбира дали ще ходим на кафе или на някоя кръчма .. и от там за дискотека .. и после сън
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    ako sam na daskalo>sytrinta 7:00 zaminavam ot vka6ti karam 3 4asa v daskalo posle ytivam na trenirovaka vav 10:30.sled trenirovkata 13:30 ytivam pak v daskalo da iskaram o6te 3-4 4asa sled tova ot 17:00 pak na trenirovka sled trenirovkata pribiram se v mahlata sabirame se s priqteli i si lafim po bar4etata v nqkoe klyb4e ili sme sabrani v nqkoi kam 23:30 se pribiram vka6ti ako ne sami i zmoren se naqvam i pak izlizam a ako sam izmoren sqdam na kompa za malko i lagam (tova e prez den koito ne bqgam ot daskalo a kato bqgam e savsem dr programata)

prez den koito ne sam na y4ili6te stavam 10:00 sytrinta opravqm se i kam 12:00 izlizam ot vka6ti i se motam cql den nasam natam s priqteli ve4erta se sabirame v nqkoi da se napiem ili prosto taka a ponqkoga se motame po cqla ve4er navan a lqtoto se hva6tame po 10-tina 4oveka i s avtobys4eta si ybikalame iz bliskite gradove do varna

kato nqmam pari4ki sa mqtam na ba4 nqkade da iskaram

ob6to vzeto taka

Ами... ако съм на училище ставам в седем и към 8:30 отивам на училище.
    В 13:00 ми свършват часовете и може да ида до към 15ч на кафе или се пребирам,ще седя на компа или ще намеря как да си почина
    към 16ч ( ако не съм ходила на кафе след даскало ) ще излезна или към 17ч. , може да ида на кафе или да обикаляме из града ( с кола задължително в този студ иначе само на кафе!!! ) или да идем до някой от съседните градове ще седим до към 23-0:00 ч и ще се пребера

В ден в който не съм на училище ставам към 11 в 13:00 на кафе пребирам се в 16ч в 17:30-18 излизам събираме се у някой ( повечето пъти ) или... правим неща които не трябва да се казват тук
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Когато съм на училище:

ококло 7:30 - хващам рейса и отивам на даскало
    когато се върна (между 10 и 3 ) лягам да спя
    после когато стана обикновено вечерта към 12-1 сядам на компа и така до сутринта като стане пак 7:30 и така нататък то петък

когато не съм на даскало:
    спя до когато ми падне после когато стана на компа после когато почна да заспивам на стола пак в леглото за час не мога да ви кажа защото всеки път е различно може да седя цяла нощ на компа и да си легна сутринта или на обед пък и тогава ми е по спокойно защото всички спят освен другите ненормали като мен в чата

ем когату не съм на даскало ставам към 1:30-2 оправям са в банята ,закусвам ,сядам на компа занимавам са с глупости ,кату стани 3-3 и нещу изправям си косата гримирвам са 1 4ас обли4ам са и отиваме с фр те по кафетата ,прибирам са 9-9 и нещу ям ,гледам тв ,след туи сядам на компа към 11 и седя до 3-3 и нещу посли лягам вартя са към 1 4ас в опити да заспа и към 4 заспивам

Цитирай Първоначално написано от [ DaNcInG WiTh aN AnGeL
    ]седя до 3-3 и нещу посли лягам вартя са към 1 4ас в опити да заспа и към 4 заспивам
    Не мислиш ли че е по добре да си лягаш направо в 4 ? Така ще имаш повече време да седиш на компа и освен това няма да се въртиш 1 час в леглото

Град
    Okinawa
    През седмицата когато съм на даскало:
    Към 9 ч ставам и гледам "Приятели".Става 10...Сядам на комп. и гледам "Дързост и Красота" (да,гледам го!)След това закусвам,мотая се още малко из нас и отивам със съученичките ми на по едно кафе..В 1 отиваме на дакало..Иии висим там до 7 и 15 след тва излизам с приятеля ми (е не всяка вечер това де) и в 11 ч се прибирам ,вечерям и ако ми се учи - уча...И всичко започва отначало.

Събота и неделя или ваканцията..:
    Към 11 ставане,после закуска ...Малко комп . и излизане - кафета,разходки,фитнес и т.н. После гледам някой хубав филм...и вечерта пак излизане на някъде..

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами сега като съм на училище ставам в 6:15 (първа смяна съм),приготвям се,отивам на спирката на автобуса,изривам се по някакъв начин до даскало,там мъки мъки,към 14:00 се прибирам,ям,стоя на компютъра,уча,спя,пак на компютъра и към 11:30 си лягам!
    През ваканциите - ставам в 11:00,закусвам,сядам на компа,правя си уговорките с приятели,после кафе,разходки,прибирам се,на компа и в леглото!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами сега като съм на училище ставам в 6:15 (първа смяна съм),приготвям се,отивам на спирката на автобуса,изривам се по някакъв начин до даскало,там мъки мъки,към 14:00 се прибирам,ям,стоя на компютъра,уча,спя,пак на компютъра и към 11:30 си лягам!
    През ваканциите - ставам в 11:00,закусвам,сядам на компа,правя си уговорките с приятели,после кафе,разходки,прибирам се,на компа и в леглото!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми ставам 6:50 , отивам на даскало...тапея, после на кафе и към 15'00 съм в нас..гледам ТВ или на компа после към 17 сядам да уча после пак ТВ и такива И към 12 си лягам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ставам към 11 докато си взема душ и закуся става 12 и половина и тръгвам за даскало връщам се към 8 или вънка или зацепвам пред компа...събота и неделя по....абе реда срички
    Дъ бест аватар от галерията

Даскало цял ден, прибирам се с намерението да свърша нещо полезно ,но докато се прибяра с тъпия смрадлив гр транспорт ми минава.Дори сега имам да върша задължения и домашни.Ям и цикля пред компа, като си говоря пиша и отговарям по разни сайтове на хората с които цял ден съм била.
    мммм смислен живот
    Случва се нещо кат се чупя от даскало или събота и неделя, аама.... има какво да се желае.

Град
    София
    Ами сутрин ставам в 7:00, закусвам,къпя се и след това отивам в офиса на баща ми. Следобяд отивам на у-ще. Като свърша се прибирам, понякога си пиша домашните и след това разцъквам валутните борси. Като общо моят ден е доста гаден. А събота и неделя пак в офиса...

Фен
    Град
    botevgrad
    ами аз съм следобед на училище.ами различно,но ще кажа само ами всеки ден ставам в 8.
    понеделник-ставам,ям обличам се,уча,в 10:45 излизам и отивам на урок по английски от 11 до 12:30 съм там,после се шматкам по ценъра половин час с фр и отивам на даскало,свършвам даскало в 19:15 и отивам на тренировка до 20:30,прибирам се ям,уча,гледам малко ТВ и си лягам към 24:00

вторник-ставам,ям,уча до 12:00 и отивам на клуб "Галилей"(нещо като сип по физика и там учим астрономия предимно),този сип е до 13:00 и оставам за училище и натам вече е същото като понеделник.

сряда-ставам,ям,обличам и отивам на сип по български,който е от 09:50 до 11:20,пребирам се уча,ям и отивам на даскало и натам е както предните дни.

четвъртак-ставам,ям,уча и отивам на сип по математика от 11:20 до 13:00 и направо оставам за училище,натам е като предните дни.

петък-ставам,оправам се,ям,уча,отивам на английски от 11:00 до 12:30,после на училище и като свърша в 19:15 тате идва да ми вземе раницата и отивам на диско до 21:30 и после се прибирам и сядам на компа,ям по някое време пак на компа и си лягам към 2

събота-ставам в 10 и отивам на тренировка и натам квото си искам

(всеки ден уча вечер и ходя на тренировка само без петък)

Ставам към 6:00.. отивам на даскало.. прибирам се към 14:00, ако има нещо уча.. ходя на тренировки, гледам филмче, ям, малко чат, нещо да поиграя и си лягам

Сутрин за училище ставам в 7:00,оправям се-грим тва онова,после закусвам и в 7:25 тръгвам за даскало.Свършваме в 2:45 и с приятелките тръгваме заедно.Всяка една живее в съвсем различен квартал от другата,но все пак си ходим заедно После се размотаваме малко по центъра(тва е всеки ден),после към три и половина-четири се прибирам,сядам на компаи така докъм седем-осем.После къпане,вечеряне,ако ми се учи-уча,ако не,домашните ги права в даскало ии после гледам тв и така до 2 през ноща.И после сън..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си