.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    6:00 Ставам
    6:30 Излизам за работа
    7:30 Почвам работа
    12:30 Обедна почивка
    13:30 Пак работа
    19:00 Прибирам се от работа
    Къпя се, ям и лягам...
    и така всеки ден...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Денят ми минава най-разнообразно ..

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Един мой ден преминава в мечти, действия, планове, приятели, смях и някъде между всичко това няколко часа сън

Супер фен
    Ставам към 12,басейнче,къпя се,на кафе,разходка,прибирам се,малко на компа,после излизам понякога на диско или просто да се помотаем с фр. И после се прибирам,лягам и умирам.

Ъъъъ ставам късноо към 3 часа ,взимам си душче,привеждам се в подходящ вид ии излизам ... ходя да играя сфаричка...после с коли ходиме насам натам из съседните градове с компанията...кафенце...късна вечеря към 00.00 в някое ресторант4е ....или на някое домашно купонче....а в петъците и съботите на дискооотечка....иначе обикновенно си лягам към 6 сутринта защото след като се прибера гледам филми ,чета книжки и така...
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Супер фен Аватара на cookie_master
    сега вакакцията ставам към 11,закусвам,мотам се и нас до обяд,на обяд излизам и се връщам към 21

Град
    Бикини-Ботъм
    През ваканцията засега ставам по обяд,сядам на компа,обядвам,селобед чета някоя книга,после на скайпа и после на разходка навън с приятели или сама..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    София
    ставам когато стана, прибирам се в нас, къпя се, правя нещо на компютъра, ям, пазар, ала бала, фитнес, пак се прибирам, пак компютър, отивам да спя при мъжо. тва е, страшна тъпотия

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    когато съм на училище ставам в 6 някъде,оправям се и излизам на уроците си по ае или химия,после ако имам време се връщам за час в нас да обядвам и да си оправя чантата,ако не-направо заминавам на даскало..там пак имам сипове,нулеви и всевъзможни глупости..свършвам в 7 и нещо,в 8 и нещо съм в нас,вечерям ,уча час и половина,после до към 11 и 30 съм компа и лягам
    сега през ваканцията-спя до 8,повече не мога просто...после съ въртя още малко в леглото и слушам музика.Ставам и закусвам..къпя се,оправям се и излизам с моите хора,киснем по цял ден заедно,към 8-8 и нещо съм в нас,сядам на компа и почвам да си пиша с тях,млизам във всичките си профили в разни сайтове и надувам музиката на маск,после вечерям,сядам и гледам някой филм или с мойто злато провеждаме тихпичния разговор-40на минути.блях,добре,че има безрлатни към мен
    лягам когато ми се доспи-но обикновенно е към 12,че от цял ден навън и по магазините капвам..абе глезя се на макс,спор няма

еми тъпея докато не стане време за излизане и като излезна понякой път пак тъпея ;d

Ми ставам пускам компа ям,мия си зъбите лицето иии чакам докато стане 6 часа да излиза
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Ваканция:Ставам в 11 и 30, изкъпвам се, евентуално обядвам, в 1 се срещам с приятелките и цял ден обикаляме улиците.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    компютър,сън,компютър,вече ея,баня,компютър,компютър, ън,баня,компютър,сън..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на dead_princess
    Ставам към 11:00
    след 1-2 часа ям :Д
    После на компа ..
    Излизам понякога следобед или на басейн ходя
    ии вече вечерта излизам, когато е хладно :Д
    след тва гледам филми и към 2 лягам

Когато съм във ваканция обикновенно ставам по обяд или следобяд зависи какво съм правила предната вечер. Правя си кафе,сядам на компютъра ии засядам там до към 7,8 освен ако не ми се наложи да изляза по-рано.Излизам с приятели,прибирам се и пак засядам пред компютъра до към 2,3 часа или ходя на диско и общо взето това е . Еднообразие.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    чикаго
    попринцип всеки ден различно,обаче сега лятото се случва най-често такааа
    ставам към 10,мия се,ям,сядам на пс,ям,излизам следобед или по обед за малко спорт или плаж....после баня после пс ии ако се разберем с някой излизам ,връщам се ,ям,мия се,и си лягам пред тв и заспивмам

с всички подробности

Ставам,оправям се,правя кафе и сядам на компютъра! Някои дни чистя или оправям нещо, излизам и т.н! Това е през ваканциите, иначе е абсолютно същото, като включим училището

Град
    Таити
    ставам към обяд , вземам си нещо да ям и засядам пред пс-то и така до към следобяд когато се поразхлажда малко и след това навън с приятели прибирам се ям и пак на пс-то и накрая лягам
    There is no right or wrong, only fun or boring

пием , пеем , пушим 3 в 1
    phah

всеки ден е различно ама общо взето мн мързелувам все пак съм във ваканция

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    ставам към 11, ям, отивам на плуване, излизам с някой, вечерям, компа и лягам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Ми не много забавно.Ям,спя,играя на компа и излизам за няколко часа навън.

Град
    Варна
    Плаж,ядене,в нас,плаж,в гаджето навънка,в нас

Горд Варненец!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си