- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как минава един ваш ден?
6:00 Ставам
6:30 Излизам за работа
7:30 Почвам работа
12:30 Обедна почивка
13:30 Пак работа
19:00 Прибирам се от работа
Къпя се, ям и лягам...
и така всеки ден...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
.......
Ставам към 12,басейнче,къпя се,на кафе,разходка,прибирам се,малко на компа,после излизам понякога на диско или просто да се помотаем с фр.И после се прибирам,лягам и умирам.
![]()
Ъъъъ ставам късноо към 3 часа ,взимам си душче,привеждам се в подходящ видии излизам ... ходя да играя сфаричка...после с коли ходиме насам натам из съседните градове с компанията...кафенце...късна вечеря към 00.00 в някое ресторант4е ....или на някое домашно купонче....а в петъците и съботите на дискооотечка....иначе обикновенно си лягам към 6 сутринта
защото след като се прибера гледам филми ,чета книжки и така...
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
сега вакакцията ставам към 11,закусвам,мотам се и нас до обяд,на обяд излизам и се връщам към 21![]()
През ваканцията засега ставам по обяд,сядам на компа,обядвам,селобед чета някоя книга,после на скайпа и после на разходка навън с приятели или сама..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ставам когато стана, прибирам се в нас, къпя се, правя нещо на компютъра, ям, пазар, ала бала, фитнес, пак се прибирам, пак компютър, отивам да спя при мъжо. тва е, страшна тъпотия
когато съм на училище ставам в 6 някъде,оправям се и излизам на уроците си по ае или химия,после ако имам време се връщам за час в нас да обядвам и да си оправя чантата,ако не-направо заминавам на даскало..там пак имам сипове,нулеви и всевъзможни глупости..свършвам в 7 и нещо,в 8 и нещо съм в нас,вечерям ,уча час и половина,после до към 11 и 30 съм компа и лягам![]()
![]()
сега през ваканцията-спя до 8,повече не мога просто...после съ въртя още малко в леглото и слушам музика.Ставам и закусвам..къпя се,оправям се и излизам с моите хора,киснем по цял ден заедно,към 8-8 и нещо съм в нас,сядам на компа и почвам да си пиша с тях,млизам във всичките си профили в разни сайтове и надувам музиката на маск,после вечерям,сядам и гледам някой филм или с мойто злато провеждаме тихпичния разговор-40на минути.блях,добре,че има безрлатни към мен![]()
лягам когато ми се доспи-но обикновенно е към 12,че от цял ден навън и по магазините капвам..абе глезя се на макс,спор няма![]()
![]()
еми тъпея докато не стане време за излизане и като излезна понякой път пак тъпея ;d
Ми ставам пускам компа ям,мия си зъбите лицето иии чакам докато стане 6 часа да излиза![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ваканция:Ставам в 11 и 30, изкъпвам се, евентуално обядвам, в 1 се срещам с приятелките и цял ден обикаляме улиците.![]()
компютър,сън,компютър,вече ея,баня,компютър,компютър, ън,баня,компютър,сън..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ставам към 11:00
след 1-2 часа ям :Д
После на компа ..
Излизам понякога следобед или на басейн ходя
ии вече вечерта излизам, когато е хладно :Д
след тва гледам филми и към 2 лягам![]()
Когато съм във ваканция обикновенно ставам по обяд или следобяд зависи какво съм правила предната вечер.Правя си кафе,сядам на компютъра ии засядам там до към 7,8 освен ако не ми се наложи да изляза по-рано.Излизам с приятели,прибирам се и пак засядам пред компютъра до към 2,3 часа или ходя на диско и общо взето това е . Еднообразие.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
попринцип всеки ден различно,обаче сега лятото се случва най-често такааа
ставам към 10,мия се,ям,сядам на пс,ям,излизам следобед или по обед за малко спорт или плаж....после баня после пс ии ако се разберем с някой излизам ,връщам се ,ям,мия се,и си лягам пред тв и заспивмам
с всички подробности![]()
скука по цял ден особено в тая жега ...
Ставам,оправям се,правя кафе и сядам на компютъра! Някои дни чистя или оправям нещо, излизам и т.н! Това е през ваканциите, иначе е абсолютно същото, като включим училището![]()
ставам към обяд , вземам си нещо да ям и засядам пред пс-тои така до към следобяд когато се поразхлажда малко и след това навън с приятели прибирам се ям и пак на пс-то и накрая лягам
There is no right or wrong, only fun or boring
всеки ден е различно ама общо взето мн мързелувамвсе пак съм във ваканция
ставам към 11, ям, отивам на плуване, излизам с някой, вечерям, компа и лягам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми не много забавно.Ям,спя,играя на компа и излизам за няколко часа навън.
Плаж,ядене,в нас,плаж,в гаджето навънка,в нас![]()
Горд Варненец!