- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- някои от форума пробвал ли е ГЪБИ?
Аз съм пила такова чайче.
Също така съм яла тартини с мед,който беше син(!).Това се получава в следствие на гъбките,които най-добре се консервират в медец или във фризер.(доколкото си спомням де)
За трипове нищо няма да кажа - беше толкова отдавна,че не си спомням вече.Но със сигурност НЕ е нещо,без което човек не може.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Медът е добър консервант но особеното е че е добре гъбите да са сушени, защото иначе се захаросва от водата в тях....Няма нужда от хладилник, за идеално съхраняване имат нужда от вакуум,тъмнина и хлад......
^^ама не от веселите - все пак си във Франция,а не в Пей Ба.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
е, аз колкото пъти съм ги вземал, все виждах горе-долу едно и също
първо имаше едни супер-шарени светлини между хората и около тях, които ме радфваха много - приятелите викаха, че съм се опитвал да търча сред тълпата в клуба и да викам "хора, радвайте им се, те са сред нас! не ги ли виждате?" ей така, искал съм щастие за всички
после обаче спомням си, че тея светлини угаснаха една по една, станаха тъмни сенки и започнаха да се приближават към мен, а аз им виках и ги молех да ме оставят и да се махнат - а аверите казват как съм се свил в един ъгъл в кенефите и съм врещял и плакал като луд...
не, мерси, не отново
Искам ама няма...
Първоначално написано от AnincetoSexy
тва тряя се пробва![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сливаш се с природата с една дума...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
за гъбки се ходи в гората да ви кажа пък аз..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
честно казано съм гладна и единствената мисъл която ми мина е да се наям![]()
На фурна с масълце - аууу аууу чревоугодник съм аз![]()
малии ето кво ше вечерям....гладна съъъъъъъъъъмПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Гъби влияят на допамин......хахаххахахахаха а смях много смях......Първоначално написано от SWASTICA
Гъбите са частичен агонист на 5-HT1A и 5-HT2A/2C рецепторите.....С две думи молекулата е сходна с тази на серотонина за да премине BBB, изобщо не влияят на допамин.......Момче, написала съм че са ФИЗИЧЕСКИ безвредни(не психически), като имам в предвид че е почти невъзможно да постигнеш свръхдоза и са със пренебрежително малко странични ефекти.....Ако ядеш цял живот гъби може и да се пооткачиш от обществото и да развиеш някои неудобни за останалите позиции спрямо живота но със сигурност няма да умреш от тях и ще доживееш дълбока старост(опасността е единствено между раменете).......
Пазликата между псилоцина и серотонина е две метилови групи.....Би трябвало дори на теб да ти стане ясно че няма как да е вредно защото не се инхибира функцията на нервотрансмитера, както при други ПАВ от рода на амфетамин,МДМА, кокаин и т.н.
Относно състоянията за които пишеш...Flashbacks съм имала дори по времето когато пушех само трева.......А колкото до HPPD, това не е нещо което може да получи всеки(в много редки случаи) и не е нещо което да ти пречи да си живееш нормално живота.....Просто някои цветове са ти по-ярки, ако се загледаш стената започва да диша и други подобни......не е кой знае какво........От всичките ми познати единствено аз имам HPPD и никак не ми е неприятно от този факт.......
Единствено при индивидите предразположени към шизофрения(например роднини болни от това) има опасност от отключването и.....
"Увеличава се податливостта към туморни образования, сърдечни инсулти, автосугестия, абулия, дори шизофрения." - Това пък е пълна глупост и искам източник........
Едит - Боже господи.....хахахахха пропуснала съм най-смешното.......Първоначално написано от SWASTICA
Ти луд ли си бе.......Кажи ми в кои гъби се съдържа мескалин а за ибогаин да не говорим.......
Ибогаина се съдържа в редица растения, главно във Tabernanthe iboga но в никакъв случаи в гъби.......Мескалина пък се среща в природата главно във кактуса Пейот(Lophophora williamsii), Echinopsis(По старата класификация - Trichocereus) pachanoi и peruviana, както и в някои бобови растения които няма да изброявам за да не ставам досадна....
Гъбите съдържат псилоцибин,псилоцин(само когато са във прясно състояние), и в малки количества баеоцистин и норбаеоцистин,които не оказват драматично влияние върху трипа освен ако не говорим за гъби от вида Psilocybe baeocystis които са със високо съдържание на баеоцистин.Тъй като тук говорим за псилоцибинови гъби стигаме до тези две вещества.....
За да усетиш ефекта от гъбите при прием псилоцибина трябва първо да претърпи хидролиза в стомаха, при което се превръща във псилоцин(активното вещество в гъбите отговорно за психоактивния ефект),тоест фосфорилокси групата на псилоцибина служи за стабилизация на съединението.......Това обяснява липсата на псилоцин в сушените екземпляри......
Quench, грешката ти е че си ги взимал в клуб и изобщо в града......Трябваше да пробваш да излезеш сред природа, например с няколко близки приятели, щеше да видиш че трипа ти щеше да е супер.....Параноята, bad trips, и неприятните случки се катализират във затворени пространства, при наличие на много хора и в градска обстановка......Класическите психеделици са предназначени да се взимат сред природа......Другата ти грешка според мен е дозата...след като не са ти ясни спомените и са ти разказвали значи си взел повечко от колкото е трябвало за в градски условия(Твърдя обаче че с тази доза сред природа щеше да ти е супер).....Всичките ми bad trips са били в града и твърдя че мястото, а после дозата главно влияят на общия експириънс......Първоначално написано от quench
ааа, тва е така
виж, аз си имам достатъчно богато - и болно - въображение - трябват ми само няколко дози "облак" и изпадам в едно приятно бъбиво настроение, а кви неща ми идват на акъла...
а и повечето халюционогени ме сдухват, честно
"Приключенията на Гъбарко" ...Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Имал съм възможност, но не съм пробвал...
Има време.![]()
не не не това не е за мен определено.. аз се панирам от най-малкото нещо и 100% ще е бед трип![]()
Love you Kris !!!
Любимата ми детска книжка..Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Под един вековен бук, мноого надалеч от тук, расна гъбичка с калпаче..![]()
What you give is what you get!
И се1 тея гъби са мн специални , голям пич ставаш като търчиш насам натам крещейки рандом простотии...Аре не...
пс: Куенч на 2 глътки бира , ако си спомням добре :/ - http://vbox7.com/play:57601ad6 .... Жал ми става като си го представя надрусан((( .
Печурки, манатарки,мухоморки, квот се сетиш....
Ако става дума за халюциноген един приятел пробва и след това падна през балкона(видял мост човека)
Друг изрод бягаше от некъф тигър....
Гъби съм ял пачи крак и манатарка.Мога да ви кажа, че и двете са много вкусни(освен ако не се събудите на сутринта).
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
За такива ситуации е добре да има другарче с вас(trip sitter), хем ще ви пази да не направите някоя беля, хем после ще ви разкаже каквото не си спомняте а пък и ще се посмее от сърце.Според мен са прекалили с гъбките......С малко повече внимание към количеството може да се постигне състояние при което си във трипа, но си адекватен за околния свят и не бъркаш в контактите със куки за плетене.....![]()
Бтв и аз да се присъединя, защото почвате да ме определята за фен на гъбите, докато аз въобще нямам общо с това.
Гадовете ме оставиха да се завра под дивана и там си ревях, знаейки, че ще дойде някъв психо луд, който ще избие всичките, само без тази част с лудия. Всъщност тогава, параоята, всичко ти се струва много ясно и логично, даже го и усещаш, а не на теория, но после е тръдно да се обясни или разбере, както и писането ми понякога.
Всмисъл гадно е. И винаги си сам, още повече се усеща колко си сам, а всъщност ги вземаш и очакваш да се слееш със, във всичко, понеже за това и копнее и се радва човека.
Абе всикчите тези неща зависят от твоето емоционално състояние и ест даже да си бил в перфектно, то се мени, пък и изтощава от това и накрая почти 100 на 100 си параноясал и изпитваш на гърба едно от най-страшните неща за човечеството, а именно неадекватността на разума, липсата на опотни точки със света, загубата на разум, не като откриване и преоткириване на всикчо, ми пълна неориентираност и тн и тн.