.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз съм пила такова чайче.
    Също така съм яла тартини с мед,който беше син(!).Това се получава в следствие на гъбките,които най-добре се консервират в медец или във фризер.(доколкото си спомням де)
    За трипове нищо няма да кажа - беше толкова отдавна,че не си спомням вече.Но със сигурност НЕ е нещо,без което човек не може.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    In a bathtub full of ether......
    Медът е добър консервант но особеното е че е добре гъбите да са сушени, защото иначе се захаросва от водата в тях....Няма нужда от хладилник, за идеално съхраняване имат нужда от вакуум,тъмнина и хлад......

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ^^ама не от веселите - все пак си във Франция,а не в Пей Ба.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на quench
    е, аз колкото пъти съм ги вземал, все виждах горе-долу едно и също

първо имаше едни супер-шарени светлини между хората и около тях, които ме радфваха много - приятелите викаха, че съм се опитвал да търча сред тълпата в клуба и да викам "хора, радвайте им се, те са сред нас! не ги ли виждате?" ей така, искал съм щастие за всички

после обаче спомням си, че тея светлини угаснаха една по една, станаха тъмни сенки и започнаха да се приближават към мен, а аз им виках и ги молех да ме оставят и да се махнат - а аверите казват как съм се свил в един ъгъл в кенефите и съм врещял и плакал като луд...

не, мерси, не отново
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Искам ама няма...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    тва тряя се пробва
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Сливаш се с природата с една дума...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

за гъбки се ходи в гората да ви кажа пък аз..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    да....снощи ядох супа от гъби

Град
    София
    честно казано съм гладна и единствената мисъл която ми мина е да се наям

На фурна с масълце - аууу аууу чревоугодник съм аз

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    На фурна с масълце - аууу аууу чревоугодник съм аз
    малии ето кво ше вечерям....гладна съъъъъъъъъъм

Град
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от Special K
    Не може да сравняваш гъби - природен халюциноген, физически безвреден и сироп за кашлица - със активно в-во, синтетичен дисоциативен анестетик доста вреден при чест прием и със силно изразени странични ефекти.......
    Сиропа няма нищо общо с гъбите като експириънс......
    Нито едно от нещата който казваш, не е вярно!
    Физически безвреден казваш?
    Нека да те светна, колко е безвреден...
    Говорим за в-во което влияе на мозъка, чрез нарушаването на редица функции от които и нивото на допамин.
    Нарушава се функцията на невротрансмитера, от което се нарушава и 5-хидрокситриптаминът, който всъщност е моноаминен невротрансмитер. От него зависят поредица от други функции - гняв, агресивност, тел. температура, сън, настроение, повръщане и гадене, сексуалност и апетит. Да не забравяме, че в гъбите се съдържа много малка част ибогаин, псилоцибин и мескалин, които до голяма степен нарушават именно невротрансмитера. Всички растения и халюциногенни, действат на точна група серотонинови рецептори - 5-НТ 2 рецептори. Ефекта им поразява две мозъчни локализации - церебралният кортекс - отговорен за регулацията на настроението, мисленето и възприятията. И локус церулеус, който приема сензорни сигнали от всички области на тялото.Употребяващите халюциногенни в-ва, може да получат някои физиологични ефекти, като повишено кръвно налягане и ускорен пулс, замайване, загуба на апетит, сухота в устата, изпотяване, треперене и гадене.
    Съществуват две дълготрайни състояния, свързани с употребата на халюциногените в-ва. Едното е персистираща психоза, а другото персистиращо разстройство на възприятията, още срещано като "флешбек".
    Персистираща психоза - нормалните ефекти на халюциногенните в-ва могат да се опишат като психоза, причинена от вещества – деформация или дезорганизация на възможностите на личността за оценка на реалността, за рационално мислене или за комуникация с околните. Някои употребяващи преживяват опустошаващи психологически ефекти, които продължават и след изчерпването на ефекта на веществото. Те влизат в дълготрайно психозоподобно състояние. халюциноген-индуцираната персистираща психоза може да включва драматични промени в настроението – от мания до дълбока депресия и халюцинации. Това състояние може да продължи години и може да засегне хора, които нямат в миналото или в момента други симптоми на психиатрични разстройства.
    Персистиращо разстройство на възприятията, свързано с употребата на халюциногени - някои хора, употребявали халюциногенни в-ва съобщават за преживявания, които те наричат разговорно “флешбек”, а лекарите – HPPD. Тези епизоди са спонтанни, повтарящи се появи на някои от сензорните деформации, които се предизвикват от употребата на такива в-ва. Преживяванията могат да включват халюцинации, но най-често съдържат визуални смущения като виждане на несъществуващо движение в периферията на зрителното поле, ярки или цветни проблясъци и сияние или следи, свързани с движещи се обекти. Това състояние обикновено е упорито и в някои случаи може да се появява непроменено години след като е спряна употребата на веществото. Увеличава се податливостта към туморни образования, сърдечни инсулти, автосугестия, абулия, дори шизофрения.
    Не лъжи децата - няма смисъл. Само незнам какво толкова ви прави кеф да си вредите, но това си е ваше решение.
    Гъби влияят на допамин......хахаххахахахаха а смях много смях......
    Гъбите са частичен агонист на 5-HT1A и 5-HT2A/2C рецепторите.....С две думи молекулата е сходна с тази на серотонина за да премине BBB, изобщо не влияят на допамин.......Момче, написала съм че са ФИЗИЧЕСКИ безвредни(не психически), като имам в предвид че е почти невъзможно да постигнеш свръхдоза и са със пренебрежително малко странични ефекти.....Ако ядеш цял живот гъби може и да се пооткачиш от обществото и да развиеш някои неудобни за останалите позиции спрямо живота но със сигурност няма да умреш от тях и ще доживееш дълбока старост(опасността е единствено между раменете).......
    Пазликата между псилоцина и серотонина е две метилови групи.....Би трябвало дори на теб да ти стане ясно че няма как да е вредно защото не се инхибира функцията на нервотрансмитера, както при други ПАВ от рода на амфетамин,МДМА, кокаин и т.н.
    Относно състоянията за които пишеш...Flashbacks съм имала дори по времето когато пушех само трева.......А колкото до HPPD, това не е нещо което може да получи всеки(в много редки случаи) и не е нещо което да ти пречи да си живееш нормално живота.....Просто някои цветове са ти по-ярки, ако се загледаш стената започва да диша и други подобни......не е кой знае какво........От всичките ми познати единствено аз имам HPPD и никак не ми е неприятно от този факт.......
    Единствено при индивидите предразположени към шизофрения(например роднини болни от това) има опасност от отключването и.....
    "Увеличава се податливостта към туморни образования, сърдечни инсулти, автосугестия, абулия, дори шизофрения." - Това пък е пълна глупост и искам източник........
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Да не забравяме, че в гъбите се съдържа много малка част ибогаин, псилоцибин и мескалин, които до голяма степен нарушават именно невротрансмитера
    Едит - Боже господи.....хахахахха пропуснала съм най-смешното.......
    Ти луд ли си бе.......Кажи ми в кои гъби се съдържа мескалин а за ибогаин да не говорим.......
    Ибогаина се съдържа в редица растения, главно във Tabernanthe iboga но в никакъв случаи в гъби.......Мескалина пък се среща в природата главно във кактуса Пейот(Lophophora williamsii), Echinopsis(По старата класификация - Trichocereus) pachanoi и peruviana, както и в някои бобови растения които няма да изброявам за да не ставам досадна....
    Гъбите съдържат псилоцибин,псилоцин(само когато са във прясно състояние), и в малки количества баеоцистин и норбаеоцистин,които не оказват драматично влияние върху трипа освен ако не говорим за гъби от вида Psilocybe baeocystis които са със високо съдържание на баеоцистин.Тъй като тук говорим за псилоцибинови гъби стигаме до тези две вещества.....
    За да усетиш ефекта от гъбите при прием псилоцибина трябва първо да претърпи хидролиза в стомаха, при което се превръща във псилоцин(активното вещество в гъбите отговорно за психоактивния ефект),тоест фосфорилокси групата на псилоцибина служи за стабилизация на съединението.......Това обяснява липсата на псилоцин в сушените екземпляри......

Град
    Цитирай Първоначално написано от quench
    е, аз колкото пъти съм ги вземал, все виждах горе-долу едно и също

първо имаше едни супер-шарени светлини между хората и около тях, които ме радфваха много - приятелите викаха, че съм се опитвал да търча сред тълпата в клуба и да викам "хора, радвайте им се, те са сред нас! не ги ли виждате?" ей така, искал съм щастие за всички

после обаче спомням си, че тея светлини угаснаха една по една, станаха тъмни сенки и започнаха да се приближават към мен, а аз им виках и ги молех да ме оставят и да се махнат - а аверите казват как съм се свил в един ъгъл в кенефите и съм врещял и плакал като луд...

не, мерси, не отново
    Quench, грешката ти е че си ги взимал в клуб и изобщо в града......Трябваше да пробваш да излезеш сред природа, например с няколко близки приятели, щеше да видиш че трипа ти щеше да е супер.....Параноята, bad trips, и неприятните случки се катализират във затворени пространства, при наличие на много хора и в градска обстановка......Класическите психеделици са предназначени да се взимат сред природа......Другата ти грешка според мен е дозата...след като не са ти ясни спомените и са ти разказвали значи си взел повечко от колкото е трябвало за в градски условия(Твърдя обаче че с тази доза сред природа щеше да ти е супер).....Всичките ми bad trips са били в града и твърдя че мястото, а после дозата главно влияят на общия експириънс......

Мега фен Аватара на quench
    ааа, тва е така

виж, аз си имам достатъчно богато - и болно - въображение - трябват ми само няколко дози "облак" и изпадам в едно приятно бъбиво настроение, а кви неща ми идват на акъла...

а и повечето халюционогени ме сдухват, честно
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Гъбки халюцинейшън?
    "Приключенията на Гъбарко" ...

Имал съм възможност, но не съм пробвал...
    Има време.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    не не не това не е за мен определено.. аз се панирам от най-малкото нещо и 100% ще е бед трип
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Гъбки халюцинейшън?
    "Приключенията на Гъбарко" ...

Имал съм възможност, но не съм пробвал...
    Има време.
    Любимата ми детска книжка..
    Под един вековен бук, мноого надалеч от тук, расна гъбичка с калпаче..
    What you give is what you get!

имам 1 приятел който беше ял халюцигенни габи на 1 купон и после го гледахме как търчи по улицата и си сваляше дрехите и крещеше че го гони тигър
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    И се1 тея гъби са мн специални , голям пич ставаш като търчиш насам натам крещейки рандом простотии...Аре не...

пс: Куенч на 2 глътки бира , ако си спомням добре :/ - http://vbox7.com/play:57601ad6 .... Жал ми става като си го представя надрусан ((( .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Печурки, манатарки,мухоморки, квот се сетиш....

Ако става дума за халюциноген един приятел пробва и след това падна през балкона(видял мост човека)

Друг изрод бягаше от некъф тигър....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Гъби съм ял пачи крак и манатарка.Мога да ви кажа, че и двете са много вкусни(освен ако не се събудите на сутринта).

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    За такива ситуации е добре да има другарче с вас(trip sitter), хем ще ви пази да не направите някоя беля, хем после ще ви разкаже каквото не си спомняте а пък и ще се посмее от сърце.Според мен са прекалили с гъбките......С малко повече внимание към количеството може да се постигне състояние при което си във трипа, но си адекватен за околния свят и не бъркаш в контактите със куки за плетене.....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    И се1 тея гъби са мн специални , голям пич ставаш като търчиш насам натам крещейки рандом простотии...Аре не...

пс: Куенч на 2 глътки бира , ако си спомням добре :/ - http://vbox7.com/play:57601ad6 .... Жал ми става като си го представя надрусан ((( .
    Мале...Харесах Куенч, толкова е миличък ('=
    Баси. Верно. Даже се разпсувах ('= Избинявам се <33

Голям фен
    Бтв и аз да се присъединя, защото почвате да ме определята за фен на гъбите, докато аз въобще нямам общо с това.
    Гадовете ме оставиха да се завра под дивана и там си ревях, знаейки, че ще дойде някъв психо луд, който ще избие всичките, само без тази част с лудия. Всъщност тогава, параоята, всичко ти се струва много ясно и логично, даже го и усещаш, а не на теория, но после е тръдно да се обясни или разбере, както и писането ми понякога.
    Всмисъл гадно е. И винаги си сам, още повече се усеща колко си сам, а всъщност ги вземаш и очакваш да се слееш със, във всичко, понеже за това и копнее и се радва човека.
    Абе всикчите тези неща зависят от твоето емоционално състояние и ест даже да си бил в перфектно, то се мени, пък и изтощава от това и накрая почти 100 на 100 си параноясал и изпитваш на гърба едно от най-страшните неща за човечеството, а именно неадекватността на разума, липсата на опотни точки със света, загубата на разум, не като откриване и преоткириване на всикчо, ми пълна неориентираност и тн и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си