- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- някои от форума пробвал ли е ГЪБИ?
Опитвала ли си сред природа ?Първоначално написано от Сладичко_bi
Предполагам говориш за синдрома на неизбежна приближаваща опастност(обреченост) нали ?![]()
Първият път беше на моренце с ено момченце =D и още помня колко се радвах на пясъка, който минаваше през пръстите ми и си рових в него и отделях внимание на всяка песъчинка... Лежахме си и се радвахме на някфи цветенца, плажа беше почти пуст и бяхме само аз и той и никой не ни обезпокояваше, заради което може би се дължеше най-красивият първи път с гъбки (: Слях се с всичко и се чувствах като част от всяко едно нещо.Абе беше си хубаво (:
Що сте свалили Куенч от ефир беПризнай, че Вучков ти е дядо!
![]()
и тоя се обади..Първоначално написано от NSDAP
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами ако говорим за халюцогенни гъби пробвах веднаш верно си беше патуванеПървоначално написано от crazyyybaby
![]()
![]()
![]()
мн яко
![]()
Веднъж в тоя живот пробвах гъби като бях на 16.Отново всичко ми се струваше преувеличено и така се наядох за да 'пробвам'...че се запомни.Аз съм си параноичка попринцип,та тия гъби ми разказаха играта.Всичко от което изпитвам панически ужас беше 'там' .То не бяха крави,дълбоки води,червеи,едноока кукла...ами и няма отърване известно време,през което бих се заклела ,че ще си тегля ножа ако продължи секуна повече.След това имаше разкази за това как съм зглеждала отстрани.И вярно ми става смешно, но си беше едно от най-кошмарните ми изживявания,по необясними причини.
Друго не знам.И сякаш като за първи път не искам и да узнавам.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Страх те е от крави? Това е най - сладката фобия![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
....Да.. страх си ме е-а след случката даже мноого повече
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Бъмп.
Доста увлекателна тема. Не съм пробвал, но усещам какво бих видял, заради което няма и да опитвам...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Съвсем наскоро, и получих нещо като Алцхаймер, паметта ми се рефрешваше през 30 секунди, повтаряла съм едно и също и съм циклила зверски, по едно време не знаех какво е време и какво е пространство, не си знаех и името, но правех яки заключения за господ и преражданиятаИ си спомням почти всички, въпреки, че тогава нищо не знаех.
Леле, ама аз бях забравила, че съм яла гъби, и не можех да асимилирам защо цикля, и не спирах да цикля, защото не можех да си спомня, че съм яла гъби.
На сутринта, неспала, отидох на училище и ми написаха 9 шестици по информатика, защото решиха, че съм твърде яка за да ме изпитват и някакво целият ден беше дафуя :Д
Едит: Не можех да повярвам как можем да сме толкова прости и да живеем всеки ден без да знаем дали има господ, или не, какво следва след смъртта и т.н.
Бях сравнително по-адекватна в този моменти и виждах раждането, житейският път и смъртта беше нещо голямо светещо в златисто безкрайно помощение //примерно.
А алцхаймера ми символизираше ада, както сизиф е циклил с камъка, така аз циклех, и не можех да спра.
Общо взето съм приказвала това:
Нямам никаква представа какво се случва
Лошо ми е, какво се случва
- На гъби си , фефе.
Ааа, на гъби съм, какво означава това, кога съм ги яла?
И искаш да ми кажеш, че сега съм ти говорила, ама не си спомням?
Аз съм друсана, ахаххахахаха :Д:Д
Моля те, помогни ми, искам да спре.
....
Мек, нямам никаква представа какво се случва.
Да не съм на гъби?
Ама аз наистина съм на гъби, ахахаха, друсана съм.
Ама аз досега съм ти говорила, май цикля.
Помогни ми, искам да спре.
....
Мек, нямам никаква представа какво се случва.
Имам някакво странно чувство, че цикля.
...
Та, приятеля ми спокойно ми е отговарял в течение на 2 часа, след което си спомням как ме хранеше, че иска да спи, защото утре има важни упражнения, при което аз умирах от ужас, защото пак си губех паметта, а по едно време имаше комунистически строй в главата ми, някакви бездушни хора, та общо взето беше дафуя.
Бях се обезводнила зверски на сутринта, чак очите ме боляха, усещах солта в тях :Д
Като се прибрах, казах на майка ми какво съм правила и майка ми беше в абсолютен шаш :Д
И вече кажа ли " нямам никаква представа ", "нямам никаква представа какво се случва", и се започва великата гавра :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-02-2012 на 11:57
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не съм опитвала, но ако знам, че съм на сигурно място и с хора, които няма да ми позволят да се убия, най-вероятно бих. ^^
пробвала съм Psilocybin Cubensis
Като цяло е тежко и много изтощаващо (в емоционален и физически план) изживяване,което не е за всеки!
Но пък е нещо което никога не можеш да изпиташ и да видиш по друг начин...
Хубавия трип е много приятно,шарено и откачено изживяване,но лошия е ПЪЛЕН кошмар!Лошия трип от гъби е най-гадното нещо което на никой не пожелавам,защото после остават следи с месеци,че и за цял живот и чувството на пълна безпомощност и уязвимост може да те обезкуражи напълно...
Последно редактирано от ZaicheNaXeroin : 05-17-2012 на 23:26
има ли бе?
ахахаха в тая тема нЕкой хора са и на друго...освен гъби![]()