- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищно радио
От скоро време нашето даскало има радио.Като го пуснаха,пускаха целия репертуар на Веселин Маринов.На мен и на вс не ни хареса.
Та въпроса ми е:Във вашето даскало има ли радио и каква музика се пуска.Защо в нашето даскало има мн различни хора,който имат различни интереси спрямо музиката.
;]
В Междучасията Дънят Радио Вероника-"ритъма на сърцето"![]()
nie sushto imame,izbrani sa u4enici za radio vode6ti,puskat metal,rock,rap, i kakvoto hrumne na teq,oba4e e zabraneno 4alga za nasha rasdost![]()
ахам, и при нас така, обаче ние можем да си пускаме поздрави и песните към тях и е мн якоПървоначално написано от MixXx
![]()
и при нас беше така,но радиоводещи бяха тия които първи се докопат до кабинета с уредбатаПървоначално написано от MixXx
за съжаление на половината даскало това бяха вечно едни и съши чешити обожаващи само метъла и хауса...можете да си представите какво дънеше в междучасията....но понякога се добираха и хора които пускаха нормална музика....ноооо това се случваше много рядко
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
И ние си имаме радио, но от както дванадесетокласниците си тръгнаха миналата година, много замря. Иначе се пуска абсолютно всякаква музика, мисля, че дори и чалга съм чувала.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
еее само мойто даскало ли няма радио....и аз искам кат си въря по коридорите да са чува убава музичкаа....ама няма
В моето даскало има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн е добро всеки ден има по 2ма ученици водещи и винаги има супер музика
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И моето нямаПървоначално написано от N0_feAR
Ама съм радостна, че нямаме
По-добре със слушалките и Мр3-то и си слушаш каквото ти харесва
![]()
Pure white
Нямаме такива екстри![]()
При нас на коледа наживо предаваха "алфа" радио ама неЗнам дали ще продължат...иначе пускат някакви стари песни като "Beep" например![]()
![]()
![]()
___to Be Continued___
И нашето училище си има радиоРадио 55
Ама наща класна стая няма радио-точка, така че ние не слушаме
А иначе пускат чужда музика, без чалга
![]()
ретро и поп...според зависи (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Има и то с яки песниНякои даже си денсят по коридорите
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами имаме,тоест направиха го,обаче още не са го пуснали!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Радио " Вероника" RLZПървоначално написано от stoi4o_90
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
В нашето радио е позволено да се слуша всякакъв вид музика освен ЧАЛГА (Български, и Гръцки Поп-фолк).Сръбските парчета на Горан Брегович и Бело Дугме (Bijelo Dugme) също не са възспирани. Но главно слупаме МУЗИКА. Независимо дали е класическа или рок или диско.Все пак не е чалга![]()
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Хаха и в моето даскало нямаше , но ето че доживяхмена всичкото отгоре аз ще пускам музиката
малко кофти,че от цялото даскало само 2-ма човека слушат моя стил
та мисля да си пускам каквото си пожелая докато мога
като не им изнася на всички ще сложат друг и така
![]()
Love you Kris !!!
Най-точното обяснение.Първоначално написано от Whisskas
При нас радиото е в действие от близо месец и половина, като пускат музика само преди началото на часовете и голямото междучасие.. За тая работа отговарят записани предварително радиоводещи, които минават през кастинг (изнасят им лекции как да се процедира). И се сменят през седмица.
Пък относно музиката.. аз съм ощетена, 'щото досега не съм чула някакъв по-разнообразен стил от тея двата по-горе. Единственият начин да чуя песен, която ми харесва, е да пусна поздрав.. а дали ще му обърнат внимание е съвсем отделен въпрос, досега тая чест не съм я имала..
You are broken, I can fix you...
МОйто даскало наскоро откриха собственно радио и го пускат по тоалетните и хич не ги интересува какво слушаме ние.Яко дънят ретроВ мойто училище преобладават метълите и емотата.Всеедно са ни подбирали хаха
![]()