.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    при мама

Училищно радио

От скоро време нашето даскало има радио.Като го пуснаха,пускаха целия репертуар на Веселин Маринов.На мен и на вс не ни хареса.
    Та въпроса ми е:Във вашето даскало има ли радио и каква музика се пуска.Защо в нашето даскало има мн различни хора,който имат различни интереси спрямо музиката.
    ;]

В Междучасията Дънят Радио Вероника-"ритъма на сърцето"

Град
    Razgrad Cartel
    nie sushto imame,izbrani sa u4enici za radio vode6ti,puskat metal,rock,rap, i kakvoto hrumne na teq,oba4e e zabraneno 4alga za nasha rasdost

Цитирай Първоначално написано от MixXx
    nie sushto imame,izbrani sa u4enici za radio vode6ti,puskat metal,rock,rap, i kakvoto hrumne na teq,oba4e e zabraneno 4alga za nasha rasdost
    ахам, и при нас така, обаче ние можем да си пускаме поздрави и песните към тях и е мн яко

Цитирай Първоначално написано от MixXx
    и при нас беше така,но радиоводещи бяха тия които първи се докопат до кабинета с уредбата за съжаление на половината даскало това бяха вечно едни и съши чешити обожаващи само метъла и хауса...можете да си представите какво дънеше в междучасията....но понякога се добираха и хора които пускаха нормална музика....ноооо това се случваше много рядко
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

И ние си имаме радио, но от както дванадесетокласниците си тръгнаха миналата година, много замря. Иначе се пуска абсолютно всякаква музика, мисля, че дори и чалга съм чувала.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

еее само мойто даскало ли няма радио....и аз искам кат си въря по коридорите да са чува убава музичкаа....ама няма

Голям фен Аватара на unicorn_f
    В моето даскало има мн е добро всеки ден има по 2ма ученици водещи и винаги има супер музика

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    еее само мойто даскало ли няма радио....и аз искам кат си въря по коридорите да са чува убава музичкаа....ама няма
    И моето няма Ама съм радостна, че нямаме По-добре със слушалките и Мр3-то и си слушаш каквото ти харесва
    Pure white

Фен
    Град
    На далече
    Нямаме такива екстри

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    При нас на коледа наживо предаваха "алфа" радио ама неЗнам дали ще продължат...иначе пускат някакви стари песни като "Beep" например
    ___to Be Continued___

Супер фен
    И нашето училище си има радио Радио 55 Ама наща класна стая няма радио-точка, така че ние не слушаме А иначе пускат чужда музика, без чалга

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ретро и поп...според зависи (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Има и то с яки песни Някои даже си денсят по коридорите
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами имаме,тоест направиха го,обаче още не са го пуснали!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от stoi4o_90
    В Междучасията Дънят Радио Вероника-"ритъма на сърцето"
    Радио " Вероника" RLZ
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Фен
    Град
    stara zagora
    В нашето радио е позволено да се слуша всякакъв вид музика освен ЧАЛГА (Български, и Гръцки Поп-фолк).Сръбските парчета на Горан Брегович и Бело Дугме (Bijelo Dugme) също не са възспирани. Но главно слупаме МУЗИКА. Независимо дали е класическа или рок или диско.Все пак не е чалга
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Хаха и в моето даскало нямаше , но ето че доживяхме на всичкото отгоре аз ще пускам музиката малко кофти,че от цялото даскало само 2-ма човека слушат моя стил та мисля да си пускам каквото си пожелая докато мога като не им изнася на всички ще сложат друг и така
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Смотан поп и комерсиален хаус...
    Най-точното обяснение.
    При нас радиото е в действие от близо месец и половина, като пускат музика само преди началото на часовете и голямото междучасие.. За тая работа отговарят записани предварително радиоводещи, които минават през кастинг (изнасят им лекции как да се процедира). И се сменят през седмица.
    Пък относно музиката.. аз съм ощетена, 'щото досега не съм чула някакъв по-разнообразен стил от тея двата по-горе. Единственият начин да чуя песен, която ми харесва, е да пусна поздрав.. а дали ще му обърнат внимание е съвсем отделен въпрос, досега тая чест не съм я имала..
    You are broken, I can fix you...

Град
    варна
    МОйто даскало наскоро откриха собственно радио и го пускат по тоалетните и хич не ги интересува какво слушаме ние.Яко дънят ретро В мойто училище преобладават метълите и емотата.Всеедно са ни подбирали хаха

Re: Училищно радио

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    От скоро време нашето даскало има радио.Като го пуснаха,пускаха целия репертуар на Веселин Маринов.На мен и на вс не ни хареса.
    Та въпроса ми е:Във вашето даскало има ли радио и каква музика се пуска.Защо в нашето даскало има мн различни хора,който имат различни интереси спрямо музиката.
    От скоро и ние имаме радио и пускат някви черни музики най-често но и други ама Вселинчо не са го пускали и едва ли ще го пуснат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си