taka zna4i da zapo4na,momi4e s1m na 14 i po4naha t1pite problemi s maika mi.predi vreme imah edna priqtelka,koqto priznavam podvede me po lo6 p1t-zapo4nah da pu6a,piq,uspeh1t mi padna mnogo nisko.zabrani mi da izlizam s neq,no ne samo s neq ami i s cqlata kompaniq za6toto i tazi v1prosnata fr bila tam .sled tova zapo4nah da se s1biram s edni mom4eta ot s1sedniq kvartal i aide i s tqh mi zabrani poradi t1pata pri4ina,4e ne gi poznavala .sega naskoro se zapoznah s edni drugi mom4eta,ot koito s ednoto hodim.dneska idvaha da me vidqt i tq vednaga pak zapo4na da razpitva koi sa,na kolko sa,k1de jiveqt,k1de u4at .pitame koi me e zapoznal s tqh i az kaa,4e nai-dobrata mi fr.i tq pak zapo4na sega dami kre6ti ama az mai i s1s neq 6te ti zabranq da izliza6 bla bla .E mamka mu pisna mi ve4e ve 6toto tq ne gi poznavala i az nqmam pravo da izlizam s tqh .too t1i ako prod1ljava az nito priqtelite nito averi nito ni6to 6te si nqmam tq kakvo iska za kvo trqbva da mi izbira priqtelite tq offfff mn t1pa