.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Какво ще направите ако разберете, че сте бременна?

Тук главно искам да разбра отговора на непълнолетните момичета.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ами първо ще кажа на приятеля ми и после двамата заедно ще решим какво ще правим... Но да се надяваме, че няма да ни се налага в скоро време
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Пловдив
    Веднага ще кажа на приятеля си ии.. от там нататъка ще решим какво ще правим ноо... си мисля че щяхме да кажем на наще макар че те си мислят че съм девствена още

Град
    Гърция
    Parvo shte go kaja na priqtelq si i dvamata zaedno shte reshim kakvo da pravim. Sled tova shte obsydim reshenieto si s roditelite ni
    Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!

Град
    At the world's end
    Абе незнам защо ама тва нещо много клиширано ми звучи.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Първото нещо което на мен ще ми мине през главата е да се самоубия, но може би бих потърсила помоща на някой др роднине не на наще. Ама дано не се налага на никого ....
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Супер фен Аватара на fake
    mи аз..вече съм пълнолетна, така че не смятам наште да разбират ако не дай си боже се случи, казвам на бащата и правя аборт
    ако няма пари за аборт вече става сложно, ще се опитам да ги изкопая отнякъде, ще питам приятели
    в краен случай казвам на наште
    Boots and braces don't make racists!

Град
    shumen
    ah mqtam se ot nqkoq sgrada.. nai bukvalno govorq nikoi ne moje da me razybedi... na maika si posmartno bih kazala za takova ne6to... iiii edinstveniq minus sled tova e 4e nai dobrata mi priqtelka 6te trqbva da obqsnqva pri4ina za smartta
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    олеее неее....аз скоро сънувах такова нещо и чувството беше гадно,а да не говорим,че като се събудих и имах сълзичка по лицето.Странно е ,защото никога не съм мислила бременноста за нещо страшно...е в подходяща възраст естествено,а в съня си се почувствах....сама,без подкрепа от никого
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Офф незнам Дано не се случва.Ще кажа на приятелят си и тъй като преди няколко дни му зададох въпроса дали си представя това недай си Боже да стане и той каза "Ще ти дам пари за аборт" ,след което 5 мин. мълча и каза "Не ,ще те накарам да го родиш ,макар че знам ,че няма да ти дадат ,но аз бих го искал" . . . така че мн. ме е страх ,защото зная ,че той даже няма да даде да направя аборт ако стане
    Моля се на Господ да не става!!!!!

Ще се опитвам да се предпазвам,за да не ми се налага да мисля как ще постъпя в такава ситуация ...

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    ah mqtam se ot nqkoq sgrada.. nai bukvalno govorq nikoi ne moje da me razybedi... na maika si posmartno bih kazala za takova ne6to... iiii edinstveniq minus sled tova e 4e nai dobrata mi priqtelka 6te trqbva da obqsnqva pri4ina za smartta
    +1 само дето няма да в приятелката най-вероятно после в болницата като ме разфасоват ще видят Не се доверевам, защото има мноооооого клюкари

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    хах това е тъпо.. ще се самоубиваш защото си бременна.. детски разсъждаваш... по темата ; ще кажа на приятеля си..сигурна съм че ще получа нужната подкрепа от него и аз ще реша какво правим.. след това ще кажа на наще .. ако съм решила да го задържа казваме и на техните , но за сега се пазим и нямаме планове за бебенце [/i]
    Love you Kris !!!

Ами аборт, кво..Пълнолетна съм,и няма да имам проблеми освен финансови, здравни евентуално и психически травми(пфф то май единствено с нашите няма да имам) .. Не дай си боже никому, да чукнем на дърво..

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Веднага ще кажа на приятеля си ии.. от там нататъка ще решим какво ще правим ноо... си мисля че щяхме да кажем на наще макар че те си мислят че съм девствена още
    Я първо кажи на ваще че не си девствена Кво си мислиш те секс не правят ли???

Град
    София най-голямото село в БГ
    Еми ще кажа на приятеля си.. и заедно ще решим! Нашата връзка е много сериозна и може и да иска да го оставим! Да споделя с нашите нз, защото те не знаят че вече не съм девствена! Но ако до там се стигне и решим да го оставим ще им споделя! Но ако решим да го махнем няма да им казвам! Но дай Боже не ми се случва!!!!!!!!!!

аз понякога съм се замисляла,ако ми се случи такова нещо-да родя детето,защото за мен аборта е убиване на човешко същество и не бих си го простила никога!Пък и забременяла дори заради гаф това дете има право да живее.Така че определено ще го родя!Но не дай си Боже да забременея скоро!

На мен вече ми се случи
    Плаках 3 дни... бях ни жива, ни умряла...
    Никога не бих предположила,че ще го приема по този начин... все пак бременността е нещо прекрасно...
    Направих аборт, не казахме на никой...
    Много ми беше тъжно и изпитвах ужасяващ страх!!! Никога няма да забравя това.. и тази дата завинаги ще остане траурна за мен!

Затова си опичайте акъла докато не е станало прекалено късно...
    за да не се налага да извършвате убийства....

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Те зи дни ми закъснява........бележа вече 2-ри ден закъснение, но още не съм прибягнала до теста. И сериозно се замислям. Няма да убия детето, та то е мое и на човека, който обичам до полуда............А и на 22-23 ще се справя някак си с бебчо

hora nqmam vreme da pravq tema zatova...napravo pitam

na edin kupon s edno momche se natiskahme samo che na nego mu stana...i dvamata bqhme oblecheni napulno...moje li da sum bremenna prez pantalona?????

molqq otgovorete mi speshno

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищо ти няма!

да малките сперматозоидчета са се качили по крачола ти нагоре,разкопчали са ти копчето на панталоните,свалили са ципа,после са скокнали на бикините ти,отмести ли са малко крайчето и са се вмъкнали във вагината ти и в момента оплождат яйцеклетката ти! Или не не.. може би сперматозоидите имат супер силата да се прокарват м/у нишките на дрехите..или пък са се транспортирали?!

Ми недай си боже да е скоро първо ще кажа на приятеля ми.После заедно ще обсъдим случката и ще видим какво ще направим.Ще кажа на майка ми предполагам (с нея не сме говорили за тва , че водя полов живот , но тя вече си знае или поне така мисля).И заедно вс ще решим какво ще правим.

Голям фен
    Оооо да пази Господ(и ние трябва да се пазим де) това да не се случи...Просто ми е най-големия страх.Но предполагам,че ще съобщя първо на него, и после и на двете семейства,и оттам има само едно решение-аборт,нищо друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си