- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще направите ако разберете, че сте бременна?
Тук главно искам да разбра отговора на непълнолетните момичета.
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Веднага ще кажа на приятеля си ии.. от там нататъка ще решим какво ще правим ноо... си мисля че щяхме да кажем на наще макар че те си мислят че съм девствена още![]()
Parvo shte go kaja na priqtelq si i dvamata zaedno shte reshim kakvo da pravim. Sled tova shte obsydim reshenieto si s roditelite ni![]()
Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!
Абе незнам защо ама тва нещо много клиширано ми звучи.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Първото нещо което на мен ще ми мине през главата е да се самоубия, но може би бих потърсила помоща на някой др роднине не на наще. Ама дано не се налага на никого ....
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
ah mqtam se ot nqkoq sgrada.. nai bukvalno govorq nikoi ne moje da me razybedi... na maika si posmartno bih kazala za takova ne6to... iiii edinstveniq minus sled tova e 4e nai dobrata mi priqtelka 6te trqbva da obqsnqva pri4ina za smartta![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
олеее неее....аз скоро сънувах такова нещо и чувството беше гадно,а да не говорим,че като се събудих и имах сълзичка по лицето.Странно е ,защото никога не съм мислила бременноста за нещо страшно...е в подходяща възраст естествено,а в съня си се почувствах....сама,без подкрепа от никого![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Офф незнамДано не се случва.Ще кажа на приятелят си и тъй като преди няколко дни му зададох въпроса дали си представя това недай си Боже да стане и той каза "Ще ти дам пари за аборт" ,след което 5 мин. мълча и каза "Не ,ще те накарам да го родиш ,макар че знам ,че няма да ти дадат ,но аз бих го искал" . . . така че мн. ме е страх ,защото зная ,че той даже няма да даде да направя аборт ако стане
Моля се на Господ да не става!!!!!![]()
Ще се опитвам да се предпазвам,за да не ми се налага да мисля как ще постъпя в такава ситуация ...
+1 само дето няма да в приятелкатаПървоначално написано от wasntme_
най-вероятно после в болницата като ме разфасоват ще видят
Не се доверевам, защото има мноооооого клюкари
![]()
![]()
хах това е тъпо.. ще се самоубиваш защото си бременна.. детски разсъждаваш... по темата ; ще кажа на приятеля си..сигурна съм че ще получа нужната подкрепа от него и аз ще реша какво правим.. след това ще кажа на наще .. ако съм решила да го задържа казваме и на техните , но за сега се пазим и нямаме планове за бебенце [/i]
Love you Kris !!!
Ами аборт, кво..Пълнолетна съм,и няма да имам проблеми освен финансови, здравни евентуално и психически травми(пфф то май единствено с нашите няма да имам) .. Не дай си боже никому, да чукнем на дърво..![]()
Я първо кажи на ваще че не си девственаПървоначално написано от MrS.bEpS
Кво си мислиш те секс не правят ли???
Еми ще кажа на приятеля си.. и заедно ще решим! Нашата връзка е много сериозна и може и да иска да го оставим! Да споделя с нашите нз, защото те не знаят че вече не съм девствена! Но ако до там се стигне и решим да го оставим ще им споделя! Но ако решим да го махнем няма да им казвам! Но дай Боже не ми се случва!!!!!!!!!!![]()
аз понякога съм се замисляла,ако ми се случи такова нещо-да родя детето,защото за мен аборта е убиване на човешко същество и не бих си го простила никога!Пък и забременяла дори заради гаф това дете има право да живее.Така че определено ще го родя!Но не дай си Боже да забременея скоро!
На мен вече ми се случи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Плаках 3 дни... бях ни жива, ни умряла...
Никога не бих предположила,че ще го приема по този начин... все пак бременността е нещо прекрасно...
Направих аборт, не казахме на никой...
Много ми беше тъжно и изпитвах ужасяващ страх!!! Никога няма да забравя това.. и тази дата завинаги ще остане траурна за мен!![]()
Затова си опичайте акъла докато не е станало прекалено късно...
за да не се налага да извършвате убийства....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Те зи дни ми закъснява........бележа вече 2-ри ден закъснение, но още не съм прибягнала до теста. И сериозно се замислям. Няма да убия детето, та то е мое и на човека, който обичам до полуда............А и на 22-23 ще се справя някак си с бебчо![]()
na edin kupon s edno momche se natiskahme samo che na nego mu stana...i dvamata bqhme oblecheni napulno...moje li da sum bremenna prez pantalona?????
molqq otgovorete mi speshno![]()
да малките сперматозоидчета са се качили по крачола ти нагоре,разкопчали са ти копчето на панталоните,свалили са ципа,после са скокнали на бикините ти,отмести ли са малко крайчето и са се вмъкнали във вагината ти и в момента оплождат яйцеклетката ти! Или не не.. може би сперматозоидите имат супер силата да се прокарват м/у нишките на дрехите..или пък са се транспортирали?!![]()
![]()
![]()
![]()
Ми недай си боже да е скоро първо ще кажа на приятеля ми.После заедно ще обсъдим случката и ще видим какво ще направим.Ще кажа на майка ми предполагам (с нея не сме говорили за тва , че водя полов живот , но тя вече си знае или поне така мисля).И заедно вс ще решим какво ще правим.
Оооо да пази Господ(и ние трябва да се пазим де) това да не се случи...Просто ми е най-големия страх.Но предполагам,че ще съобщя първо на него, и после и на двете семейства,и оттам има само едно решение-аборт,нищо друго.