.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Е, аз съм пълнолетна, ама все пак ще си кажа.

Ако забременея, ще съм адски щастлива... наскоро даже имах доста причини да си мисля, че съм бременна, но си направих тест, който ме скапа тотално, защото беше отрицателен.

Да, малка съм, но това не ми пречи да искам дете.
    Собственост на Canis_Dirus

На тази възраст не бих си позволила такава безотговорнст... ако правя секс,което е сигурно,че ще е след 16г ЩЕ ПОЛЗВАМ НЕЩОТО НАРЕЧЕНО ПРЕЗЕРВАТИВ...ако се скъса...тогава вече ще я мъдря,едва ли ще съм готова за бебе! освен за аборт друго не ми хрумва!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Те зи дни ми закъснява........бележа вече 2-ри ден закъснение, но още не съм прибягнала до теста. И сериозно се замислям. Няма да убия детето, та то е мое и на човека, който обичам до полуда............А и на 22-23 ще се справя някак си с бебчо
    Да, ще се справиш.. няма по-хубаво нещо от това.

На мен какво ми беше, докато държах теста в ръце... не смеех да го погледна, защото знаех, че ще е отрицателен, знаех, че няма как да съм забременяла.. пазихме се, но въпреки това се надявах чертичките да са 2.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Amiii az sum pulnoletna ma 6e si kaja.Na ba6tata ne mislia 4e bih kazala ili pone niama da e purvia koito 6te razbere za6toto bi predpo4el da ybie mene predi da mi razre6i da ybia bebeto a az sus sigyrnost bih napravila abort.Mislia 4e bih pomolila lelia mi da mi prati pari i 4ak sled tova 6tiah da kaja moje bi na maika mi.Lelia mi e edinstvenia 4ovek koito bi mi dal pari za takova ne6to.

Сигурна съм, че това първо ще ми е голям шок! Сигурно ще си купя поне 2 теста да се уверя 100 процентово... И естествено веднага ще се обадя на приятеля ми да се видим и да обсъдим, след това ще измислим и как да кажем на семействата си. Аз лично не бих направила аборт, надали някак някой ще успее да ме принуди за подобно нещо, това за мен е убийство и не бих си го простила просто.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Те зи дни ми закъснява........бележа вече 2-ри ден закъснение, но още не съм прибягнала до теста. И сериозно се замислям. Няма да убия детето, та то е мое и на човека, който обичам до полуда............А и на 22-23 ще се справя някак си с бебчо

На мен какво ми беше, докато държах теста в ръце... не смеех да го погледна, защото знаех, че ще е отрицателен, знаех, че няма как да съм забременяла.. пазихме се, но въпреки това се надявах чертичките да са 2.
    Е, ама аз умирам от страх. Сега седя и чакам милото да се обади, че е свърил занятия днес и да направим теста. Не искам да съм сама, не и този път. Просто сега се страхувам............и не за брмеността и бебето, а за реакцията на баща ми, който положително ще ме убие.

Е, ама аз умирам от страх. Сега седя и чакам милото да се обади, че е свърил занятия днес и да направим теста. Не искам да съм сама, не и този път. Просто сега се страхувам............и не за брмеността и бебето, а за реакцията на баща ми, който положително ще ме убие.

Е, проявете малко такт с приятеля ти - "вземете се" и след това обявете, че семейството ще има ново попълниение. Не, че няма да се досетят де, но някак си ще е по-различно.

Аз съм пълнолетна, но тъй като е отскоро, реших да отговора. Бих абортирала.

totalno 6te prevartq ot qd,sram i pretesnenie sled koeto 6te tarsq re6enie na problem 4rez koito da ne si uvreq organizma a i zabravix mom4eto koeto 6te mi e pir4inilo tva nz de 6a trebe da se krie ot men 6toto mn mn mn mn mn lo6u 6a mu se pi6e
    ako nqkoi ima nqkakv problem i iska da spodeli s nqkoi ili mu trqbva savet da mi pi6e otgovor 100%

ami 4uvstvoto e mnogo gadno za6toto sega ne sam sigurna dali ne sam bremenna i samo pri tazi misal se ujasavam i se panikiosvam neznam kakvo da pravq a i ako sam nqma na kogo da kaja za6toto bebeto nqma da e ot priqtelq mi a 6te e gre6ka na edna piqnska no6t

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ще го родя. Защото съм против аборта. А и вече минах възрастта за резил. Мислете му вие.
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Свищов

Е, проявете малко такт с приятеля ти - "вземете се" и след това обявете, че семейството ще има ново попълниение. Не, че няма да се досетят де, но някак си ще е по-различно.
    Абе чертичката е само 1, но все още не ми идва...............И все пак не върви ни в клин, ни в ръкав посред сесия де се вземем!

Супер фен
    Град
    sofiq
    da ne dava Gospod!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Ще говоря с мама...след това ще кажа и на мъжа, но няма да решаваме, защото положението е ясно.

Е, Кремче...аз дори не знам дали ще родя дете след време...да не говорим сега. А мъжът ми не че не ме обича, но и двамата определено не сме готови за деца. Иначе не ме притесняват околните. Правя, каквото желая, важното е да се чувствам добре аз /и мъжа, и бебето, разбира се, са важни.../
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Наближавам 20 години и вече не мога да се оправдая с това, че съм малка и няма да мога да се грижа за детето. На тази възраст или се пазиш, или поемаш отговорност за действията си. Не бих абортирала.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Няма да се случи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Наближавам 20, но определено не ми е времето за деца. Искам да си изкарам образованието безпроблемно и да не завися от мама и тате финансово, а и не искам ако стане гаф, мъжът до мен да ми предложи брак от немай-къде.
    Това, че абортът е убийство, го плямпах на 15-16 годишна възраст. Сега виждам как бих съсипала 2 живота минимум- този на бебето и моя.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Наближавам 20 години и вече не мога да се оправдая с това, че съм малка и няма да мога да се грижа за детето. На тази възраст или се пазиш, или поемаш отговорност за действията си. Не бих абортирала.
    От една страна си права, но не съвсем - възрастният човек анализира ситуацията и решава какво да прави. И една 13 годишна може да реши да роди дете, но само един възрастен човек може да вземе реално решение за 3 живота - този на бащата, своя и този на детето.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Първо ще кажа на приятеля си.
    Ще обсъдим какво ще правим.. и ... честно казано не знам как бих постъпила. Говоря, че бих направила аборт без да ми мигне окото, ако забременея, но.. дълбоко в себе си искам дете. Но.. нито аз, нито той сме готови да поемем подобна отговорност. Аз ако не дай си Боже направя аборт, ще го приема много тежко.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ще говоря с мама...след това ще кажа и на мъжа, но няма да решаваме, защото положението е ясно.

Е, Кремче...аз дори не знам дали ще родя дете след време...да не говорим сега. А мъжът ми не че не ме обича, но и двамата определено не сме готови за деца. Иначе не ме притесняват околните. Правя, каквото желая, важното е да се чувствам добре аз /и мъжа, и бебето, разбира се, са важни.../
    Снощи докато купихме теста и отидохме у тях и чакахме много си говорихме. Знам как реагират у дома и на много по-дребни неща.........викове, скандали, бой. Познавам и баща си-за него това ще е голям резил и при никакво положение не би ми позволил да гледам дете............най-малкото ще ме смели от бой и ще предизвика спонтанен аборт. Иначе с майка ми преди време си говорихме и тя каза в никакъв случай да не абортирам, а да го обсъдим.............е зная......снощи това бяха и моите и страховете на приятеля ми. При все, че разумът ми показва, че гаф не ме правили..............
    Беше ужасно нервн напрежение, а гаджето веч се беше размислил как спира да учи, как заминва да работи в Румъния за 1000 евро, как щял без пари да се вози до там с кораб, защото баща му работи на пристанището..................аз изобщо не бях се замислила за нещо по-различно от побоя, който ми предстои в къщи. Да, искам дете и положително бих го обичала с цялото си сърце, знам, ч и приятелят ми ще е до мен и ще направи всичко възможно, за да живеем добре, но все още разбрах, че не съм готова. Та аз дори не съм преспивала у тях и крия от баща ми, че той е бил у дома по Нова Година, когато те бха извън града с майка ми!

Ако двама души нямат свясна работа и апартамент, никакви деца. Мама е живяла в 3 стаички с бабата и майката на тати 5-6 години...с 2 мънички дечица...било е ад.

А баща ти...не знам...аз бих избягала от къщи, ако баща ми ми каже сериозно такова нещо.

Град
    Свищов
    О, и моите родители са били така. Живяли са с бабата и дядото на майка ми, с родителите й и сестра и в къща 3 стаи и са били без баня. после прабаба и прадяд са починали, леля се е омъжила, а баба и дядо са се преместили в друг апартамент...........всичко преди да се родя и вече с 2 деца и 3 сати на разположение е било много по-широко!А за баща ми..............не ми се коментира. В последно време съм адски разобарована от него в много отношения, но не искам да изпитвам силата на неговия юмрук....пак!

Град
    bulgaria
    az su,m po4ti na 19,no 6te izrazq i svoeto mennie.ako stane podobno ne6to,6te spodelq na priqteli si purvo.vse pak i dvamata 6te imame vina za slu4iloto se ,taka 4e trqbva da go obsudim.6te uvedomim i roditelite si,kolkoto i da ni e neudobno da go napravim,no nito toi bi mi pozvolil abort,nito az sama bih go predpo4ela.sled kato vodi6 polov jivot,trqbva da nosi6 otgovornost za eventualnite posledstviq.

Ама той да не ти е господар? Ти решаваш какво да правиш с тялото и живота си, защото той може и да изчезне след 1 месец, но ти няма как да не си до детето. Нямало да И позволи да абортира...какви гаджета си намирате...явно си търсите 2-ри бащи.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    аз ко забременея....ми ъъъъ ще го махам тоя навлек иначе ще ми излезе изотзад...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си