- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще направите ако разберете, че сте бременна?
Снощи докато купихме теста и отидохме у тях и чакахме много си говорихме. Знам как реагират у дома и на много по-дребни неща.........викове, скандали, бой. Познавам и баща си-за него това ще е голям резил и при никакво положение не би ми позволил да гледам дете............най-малкото ще ме смели от бой и ще предизвика спонтанен аборт. Иначе с майка ми преди време си говорихме и тя каза в никакъв случай да не абортирам, а да го обсъдим.............е зная......снощи това бяха и моите и страховете на приятеля ми. При все, че разумът ми показва, че гаф не ме правили..............Първоначално написано от `Death`Whore``
Беше ужасно нервн напрежение, а гаджето веч се беше размислил как спира да учи, как заминва да работи в Румъния за 1000 евро, как щял без пари да се вози до там с кораб, защото баща му работи на пристанището..................аз изобщо не бях се замислила за нещо по-различно от побоя, който ми предстои в къщи. Да, искам дете и положително бих го обичала с цялото си сърце, знам, ч и приятелят ми ще е до мен и ще направи всичко възможно, за да живеем добре, но все още разбрах, че не съм готова. Та аз дори не съм преспивала у тях и крия от баща ми, че той е бил у дома по Нова Година, когато те бха извън града с майка ми!