Първоначално написано от
dshiznit
Нито ше ослепеш нито шъ умреш. Щи мине
Това й беше казано няколко пъти, даже предизвика доста бурни реакцииу хората, които чуха въпроса, но все пак се притеснява.
Код:
Една жена разказва: “Заболях от тежка форма на ограничено зрение в двете очи и страдах от невъзможност да виждам почти нищо. Консултирах се с различни лекари и след разни изследвания ми установиха, че бе настъпил необратим очен кръвоизлив и вероятен тумор в хипофизата. Това ми донесе големи тревоги и страдания; по думите на лекаря подобна болест не се лекува. На път през Беневенто реших да се отбия в Пиетрелчина, където имах щастието да посетя местата на уважавания отец Пио. При посещението си на едно от последните жилища, приютили отеца, бях обзета от неизразимо вълнение и докато се молех за моите близки, усетих силно ухание на тамян. На връщане за Рим във влака размишлявах върху случилото се и съжалих, задето не помолих отец Пио за болните ми очи. Начаса помолих с вяра за неговата намеса. Помощта на отеца не закъсня: започнах постепенно да се подобрявам и след известно време си възвърнах напълно зрението. Лекарят, който ме посети, установи с удивление, че по тайнствен начин е настъпило пълно възстановяване на зрителното поле.”
Код:
Иначе кръвоизлива се разнася от самосебе си за седмица- 10 дни, няма с какво да се лекува.