- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мн моля за съветче
s gadjeto skoro pravim 6 meseca i iskam da vi pomolq za savet kakvo sms-4e da mu napi6ablagodarq predvaritelno
![]()
Много те обичам....ама късаме![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Spored men e tupo da mu pi6e6 SMS vse pak 6te gadjeta ne pi6e6 na baba sinai-dobre mu se obadi
![]()
nai dobre da se vidite...btw tfa be6e brutalno mnogo te obi4am ama kysame lele razbi me![]()
problema e ,4e to4no na denq nqma da mojem da se vidim,i zatova iskam da g zaradvam s sms-4e
Според мен е по-добре сама да му се обадиш....
А пък ако не искаш () не знам и аз какво да му пишеш ама 100 % повече ще се зарадва ако му звъннеш лично
![]()
Момиче съм
А пък ако не искаш () не знам и аз какво да му пишеш ама 100 % повече ще се зарадва ако му звъннеш лично
![]()
Момиче съм
![]()
Момиче съм
![]()
Момиче съм
звънни му.не му пиши смс или му пиши но след като му се обадиш...но задължително му се обади.така де разбра меа и наистина може да го избъзикаш с тва "Много те обичам....ама късаме " ше му изкараш сърчицето
![]()