Първо искам да ви се извиня за това, че темата може да излезе малко дълга, но се надявам все някой да я прочете! Става дума за гаджето ми. Ходим от средата на октомври.Отначало всичко вървеше добре, но малко преди Коледа почнаха проблемите. Той все си измисля оправдания, за да не се видим. ("мн е студено"; "вали"; "имам работа" - на 17 е .. не работи ). Аз си мислех, че е временно... видяхме в началото на ваканцията (на 24 ) ... и после не..имал гости, нз си какво... и на 28 трябваше да се видим.. срещата ни беше 40 мин. Аз побеснях, той реши че трябва да иде в София с майка си ( тя щеше да се върне същата вечер - спокойно можеше и без него )..в яда си му казах, да ме търси ако се промени.. но вечерта си писахме и се скарахме... видяхме се чак онзи ден.. държеше се ту мило.. ту сурово.. вчера излязос с приятелка.. той се разсърди-да съм била излязла с него като толкова съм го искала. Днес щяхме да се виждаме, писал ми в скайп.. аз не бях на компютъра и видях чак след 30 мин.. е беше късно вече-не му се излизаше. Снощи му обясних как стоят нещата за мен - че го обичам и т.н... той ми каза че иска само да сме заедно.. нз вече какво да правя... няма ден тази ваканция да не съм плакала ... сринах се емоционално... знам, ще кажете че е лудост да го искам още.. но АЗ ГО ОБИЧАМ и искам да сме заедно... ох стига съм писала.. кажете мнението си и ако можете дайте ми съвет какво да правя...

Благодаря ви и пак се извинявам, че темата излезе с олимпийски размери