.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna

Видове Професии

Vaprosa mi e kakvi vidove profesii ima izob6to ... t.k. az sam 11 klas i vinagi sam mislila 4e znam kakvo iskam da u4a za napred v jivota si i za visheto no se okaza 4e tova koeto sam si mislila izob6to ne e vle4e.. Ta se obra6tam kam vas da mi kajete kakvi sa vidovete profesii i ne6tata koito mogat da se kandidatstvam v nqkoi VYZ i ima li sait v koito moga da gi pro4eta naprimer. T.k. si nqmam predstava kakvo iskam toky vij sam si haresala ne6to mersi predvaritelno
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    Въъъъъъъъъъ, ми то има толкова много професии. Поне кажи какво учиш, в каква гимназия си.
    Soy tu gitana, tu compa

Град
    София
    Макар въпросът ти да изглежда яко тъп, всъщност много добре те разбирам изведнъж попаднах в абсолютно същата ситуация там някъде - 11ти 12ти клас. И все пак не че е най-важното но наистина дай ни поне някакъв ориентир в какво училище си сега и например кое ти се отдава повече математика, история или друго...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си