.

Виж резултатите на анкетата: искате ли да промените нещо в партниора?

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да,много неща!

6 20,00%
  • не,обичам си го такъв какъвто е!

9 30,00%
  • незнам..може би.,..

15 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ако можете.....и защо?

искате ли да промените нещо в партиора си ?ако имате възможност бихте ли?
    ако ДА ,какво е то и защо ?
    ако не ,защо?
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Не,не бих,обичкам си го с всичките му недостатъци и в крайна сметка никой не е перфектен
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на koalka
    Не искам нищо да променям в него.В крайна сметка такъв съм го харесала, това е човека, с когото искам да бъда.

Ами не няма какво да променям в него!Все пак ако искам да променям него значи,че не искам него,а някой друг! Не искам да го променям,защото ако се промени няма да е той ,няма да е този ,който съм харесала и който обичам!А не е ли той - не ми трябва!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    amm az samo ako mojeh da popromenq malko dyrjanieto mu 6toto obi4a da drazni horata mene ne me drazni ama neiskam drugite da mrazqt gadjeto mi li4no mnnenie

Град
    somewhere over the rainbow
    мен не ме дразни ама...тоя инат...знам,че не е лошо попринцип човек да го има,но някой ден ще си намери белята с него.А иначе не бих го променяла

Град
    sofia
    може би бих коригирала то4ността му всеки път закъснява за среща и понякога това много ме изнервя

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не, не бих пожелала да го променям, защото по този начин може да загубя единствения човек, когото обичам с цялото си същество...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

естествено,че не ... такъв ме е накарал да се влюбя в него и такъв си го обичам..

ммм и аз ще се присъединя към това НЕ!! Моето бебче си го обичкам такъв какъвто си е :P :P а пък които иска да промени нещо в половинката си значи не го обича истински (или поне аз така мисля)
    Vsi4ko tova e laja..no pak ti se varza[!] E nali si igra4[?]K'fo stana gospodin Svalq4[?]Ne si zaslujava da precakam za teb jivota sii..!! ))

Град
    РЮАР
    Имал с1м много партниорки в които с1м искал да промена много неща... но сега момичето което ми е нап1лнило душата е нап1лно перфектно...

"не,обичам си го такъв какъвто е!"

обичам си го такъв какъвто е....дори и малките му недостатъци го правят идеален за мен

Да,мнохо неща.Искам да спре да ми говори за момичета.Да спре да им прави леки комплиментчета.Да спре да харесва всичките!Само аз да съм единствената за него!Др което е....да стане малко по-бърз защото супер мн мразя да чакам а той често ме кара да го правя. Да стане по....каквото мисли веднага да ми го казва.В секса да е по-активен.Да ми прави повече комплименти.Да спре да си намира оправдания за да не се виждаме често.Тфа е

хмммм той достатъчно се поромени заради мен и това значи мн мн мн за мен ама си го обичкам такъв миличък сладичък

и аз не искам да променям нищо в него поради тези причини
    а) харесва ми такъв и пон е за сега тези 5 месеца нищо не ми пречи
    б)не искам да е идеален и перфектен така ще ми омръзне по бързо
    в)ако искам от него да се промени то тогава и той ще има право да иска да променя в мен нещо
    г) мисля че бях доста лошичка на последък с него и заслужава аз да се променя понеже ме траеше толкова време бичкам си го...такъв...дори понякога да ме ядосва...докато ми каже усмихни се и на секундата аз съм се ухилила...ааа и тва само той го умее
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си