.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Дали да я питам

понеже скъсахме с гаджето преди няколко дена пак ходихме 1 месец и удачно ли е да я питам дали има шанс някога пак да тръгним щото аз мн я обичам и сега пак тя мене не

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Баце тя кат не те обича, няма смисъл, ше се осети кво изпуска ама вече ше е късно
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Според мен не..

Град
    STARA ZAGORA
    ne q pitai.. prosto poddurjaite vruzka

зарежи ... намери друга . Просто и да се съберете след време пак ще скъсате и ще те боли още повече

Град
    Sliven
    Няма смисъл..
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

ми то и сега ме боли ии сме си много много добри приятели както преди да станем гаджета

Град
    sofia
    и сега те боли,но ще ти мине
    по-добре опитай късмета си другаде...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом сте добри приятели не я питай нищо..може сама да осъзнае чувствата си а пък ако не..едва ли си заслужава толкова много
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ми аз не мисля че за един месец я обичаш толкова много но все пак не я питай точно това .. кажи и че имаш чувства към нея и че искаш пак да си с нея .. то зависи и много защо сте скъсали .. кажи и да си дадете време или да пробвате пак
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Недей. Има достатъчно други момичета.

еми ок мерси на всички

Мега фен Аватара на koalka
    Как така ще я питаш дали може да тръгнете...за какво, при положение, че знаеш отговора.Тя не те обича, а пък не може и да ти каже дали ще се появят отново чувства след време.По-добре я остави на спокойствие.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как така ще я питаш дали може да тръгнете...за какво, при положение, че знаеш отговора.Тя не те обича, а пък не може и да ти каже дали ще се появят отново чувства след време.По-добре я остави на спокойствие.
    Напълно съм съгласна с Коалка =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си