.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

при гинеколога

Моля ви,обяснете ми в най-малки детайли прегледа при гинеколог,защото много ме е страх На 15 съм и не съм девствена.

Град
    Sliven
    Отваряш краката,той те оглежда,човърка наляво надясно и ти казва нищо ти няма най много да умреш хах..базикче..ами отиваш казваш му какъв е проблема и той ти казва дай да погледна..оглежда предпсива ти разни работи плащаш и си отиваш и вече може да се похвалиш че си ходила на гинеколог
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: при гинеколога

Цитирай Първоначално написано от obrey
    Моля ви,обяснете ми в най-малки детайли прегледа при гинеколог,защото много ме е страх На 15 съм и не съм девствена.
    хайде стига лиготии!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Взимеш направление, отиваш пред кабинета, чакаш да ти дойде реда, влизаш, поздравяваш (естествено ), обясняваш от какво и кога се оплакваш, отговаря на въпросите му за продължителност на цикъла, дали е редовен, водиш ли полов живот, след което смъкваш малко дънките- препоръчително е да си на прегледа с дънки с ниска талия, за да не се налага да ги смъкваш много. Препоръчително е да си махнала част от окосмяването и да си пила течности (но не много!) и леко да ти се пишка преди да ти направи видеозон. Ще ти щракне 2 "снимки", ще ти предпише медикаменти и ще ти каже довиждане.

П. С. Пропуснала съм, че не си девствена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си