Emi az sym na 13,jiveq v Angliq.Cqloto semeistvo sme tyk.
Kato bqh v Bulgaria imah mnogo priqteli/est malko ot koito bqha istinski/ i se razbirah sys vsi4ki v daskalo.
Tyk prosto horata /say4enicite mi/ sa mnogo prosti!Vinagi ima izklu4enie est.,no prosto az vse o6te ne sym sre6tala takiva.Pri tebe e po razli4no za6toto vse pak sys gyrcite navqrno si prili4ame![]()
Poznatite mi tyk /v Angliq/ imat drygi interesi - shopping... ,pyk az ne si padam po takiva ne6ta.... vinagi imam drygi interesi...![]()
Mnogo syjelqvam 4e se otklonih ot temata.
Ta tyka ne mi haresva nikyk 6toto tykmo bqh zapo4nala dase izgrajdam kato li4nost v Bulgaria i sega tyk vseedno zatrivam vsi4ko.Ne sme oba4e ni6ty da kaja naroditelite si za6toto znam 4e i tqh ne im se sedi tyk i go pravqt zaradi men i brat mi i 6te e glypavo ako se opla4a,no pri tebe ne6tata sedqt po dryg na4in ima6 priqteli i izglejda ti e hybavo zatova sled vreme moje pyk da ne ti se vry6ta v Bulgaria/da jivei6 imam predvid/ znam liTaka 4e spokoino =) Pyk i moje da si nameri6 polovinkata v Gyrciya
Taka 4e spokoino i gore glavata!
![]()
A sega vidqh edin dryg tvoi vypros =)...Sled kato tolkova vreme traq v Angliq samo za da si ysigorq byde6teto i nakraq da otida v Bulgaria /kydeto za jalost nqma realizaciq za mladite hora/ e glypavoNo vse pak sydbata e v tvoi ryce...donqkyde
![]()
P.S. sry 4e pi6a na latinica i ako sym prekalila s pisaneto![]()