Emi az sym na 13,jiveq v Angliq.Cqloto semeistvo sme tyk.
Kato bqh v Bulgaria imah mnogo priqteli/est malko ot koito bqha istinski/ i se razbirah sys vsi4ki v daskalo.
Tyk prosto horata /say4enicite mi/ sa mnogo prosti!Vinagi ima izklu4enie est.,no prosto az vse o6te ne sym sre6tala takiva.Pri tebe e po razli4no za6toto vse pak sys gyrcite navqrno si prili4ame
Poznatite mi tyk /v Angliq/ imat drygi interesi - shopping... ,pyk az ne si padam po takiva ne6ta.... vinagi imam drygi interesi...
Mnogo syjelqvam 4e se otklonih ot temata.
Ta tyka ne mi haresva nikyk 6toto tykmo bqh zapo4nala dase izgrajdam kato li4nost v Bulgaria i sega tyk vseedno zatrivam vsi4ko.Ne sme oba4e ni6ty da kaja naroditelite si za6toto znam 4e i tqh ne im se sedi tyk i go pravqt zaradi men i brat mi i 6te e glypavo ako se opla4a,no pri tebe ne6tata sedqt po dryg na4in ima6 priqteli i izglejda ti e hybavo zatova sled vreme moje pyk da ne ti se vry6ta v Bulgaria/da jivei6 imam predvid/ znam li Taka 4e spokoino =) Pyk i moje da si nameri6 polovinkata v Gyrciya Taka 4e spokoino i gore glavata!
A sega vidqh edin dryg tvoi vypros =)...Sled kato tolkova vreme traq v Angliq samo za da si ysigorq byde6teto i nakraq da otida v Bulgaria /kydeto za jalost nqma realizaciq za mladite hora/ e glypavo No vse pak sydbata e v tvoi ryce...donqkyde

P.S. sry 4e pi6a na latinica i ako sym prekalila s pisaneto