бил съм в испания 5 години. Лятото на 1999г заминах с баща ми и братовчетка ми с автобус. Тогава бях на 11. съсипаха ме там. насилиха ме родителите да ида при леля ми и отидохме при нея. не исках да заминавам щото тук имах мн приятели. 5 години там и вече не съм същия човек.През 2004 влязох в психиятрична клиника-шизофреник съм, биех момичета в училище (само момичета) и после мажех с кръв по прозорци или врати. Харесвах миризмата на кръв и още я харесвам.Бях пребил 4 момичета.Правих го в тоалетните след часовете и си тръгвах.На втората седмица ме хванаха и ме вкараха в оная тъпа клиника.и там си събирах кръв, обаче от моята..и мечтата ми беше да я лисна в очите на момиче,на наи красивото момиче..винаги съм мечтал за тая гледка,но без момичето да плаче искам да ме обича и да ме гледа мило. Нямах нито един приятел в периода 1999-2004 и седях непрекъснато затворен в къщи.Вече 3 години съм си в БГ и също неизлизам от вкъщи.,много често ми се иска да нарежа някое момиче и да му усештам миризмата на кръв и всичко квото има в нея колкото и гнусно да звучи..но искам да го направя въпреки последствията